Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Ενας από τους κύριους λόγους που σταμάτησα προσωπικά να συμμετέχω στα θέματα των αναβαθμίσεων.

Ειδικά παλιότερα που έβλεπες κάθε 2-3μέρες μια σελίδα με gaming PC 1000+ευρώ και ήξερες σίγουρα οτι οι περισσοτεροι δεν είχαν σκοπό να τα φτιάξουν(μόλις 2 στους 10 ανέβαζαν φωτογραφίες από τελικά build).

Για να σας λύσω την απορία,ο συμφορουμίτης που δεν μπαινει στον κόπο να απαντήσει στο δικό του θέμα, μάλλον πηρε τον 2700x και τελικα τον έβαλε αγγελία

spacer.png

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, malakudi είπε

1. Αγορά Ryzen 150
2. Αγγελία στο insomnia Ryzen στα 170
3. ......
4. Profit

Όντως... Συγχαρητήρια του δώσατε σωστές συμβουλές 😜

Δημοσ.

οχι δεν ειναι ετσι...ειχα τον 2700χ και πηρα και τον 3700χ.το θεμα μου ειναι αν επρεπε να κρατησω τον 2700χ ως εχει!γι αυτο και εβαλα τον 2700χ αγγελια

δηλαδη οι αλλοι ποσο τον δινουν τον 2700χ?

Δημοσ.

Δηλαδή για να καταλάβω: Αφού πήρες τον 3700χ άνοιξες θέμα μήπως τον πούλαγες αυτόν που μόλις πήρες ή τον 2700χ που είχες; :rolleyes:

Εγώ προσωπικά πάντως πριν ένα χρόνο είχα πουλήσει τον 2700χ μου 140€

• Like 2
Δημοσ.

Και πως καταλαβες οτι ανοιξα το θεμα αφου πηρα τον 3700χ και οχι πριν??

Οσο για το δευτερο η ερωτηση ισχυει, ποσο δινουν οι αλλοι τον 2700χ?

Αν δεν το καταλαβες δεν ειχα προβλημα να παρω τον 3700χ καινουριο ουτε να πουλησω  τον 2700χ!

Και πως κατεληξε μια απλη ερωτηση να γινει προσωπικη επιθεση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τώρα πια , αν έχει υπόλοιπο εγγύησης 1+ χρόνο, τότε τον 2700Χ τον δίνεις max στα 140.

Επεξ/σία από duffyduck
Δημοσ.

1) Δεν το κατάλαβα για αυτό και ρώτησα (με μια μικρή δόση χιούμορ).

2) Σου είπα τι έκανα εγώ πριν ένα χρόνο με τον 2700χ

3) Εξήγησα ήδη ότι καλό είναι όταν απαντώνται οι ερωτήσεις μας να ενημερώνουμε ώστε να κλείνει το θέμα και να μην συνεχίζονται να ασχολούνται ένα μήνα μετά χωρίς λόγο.

4) Δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις δεν έχουμε προσωπικά μεταξύ μας. Μίλησα γενικά με αφορμή εσένα. Καλή συνέχεια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bassilis είπε

Και πως καταλαβες οτι ανοιξα το θεμα αφου πηρα τον 3700χ και οχι πριν??

Οσο για το δευτερο η ερωτηση ισχυει, ποσο δινουν οι αλλοι τον 2700χ?

Αν δεν το καταλαβες δεν ειχα προβλημα να παρω τον 3700χ καινουριο ουτε να πουλησω  τον 2700χ!

Και πως κατεληξε μια απλη ερωτηση να γινει προσωπικη επιθεση?

Μου αρέσει που ζητάς και τα ρέστα. Έκανες μια ερώτηση, δεκάδες άνθρωποι μπήκαν στο κόπο να σου απαντήσουν, εσύ δεν απάντησες ποτέ, εξαφανίστηκες, και μετά βλέπουμε να πουλάς ένα Ryzen 2700X 170 και να λες πως πήρες και 3700X. Υποτίθεται ρώτησες ποιον να πάρεις από τους δύο αλλά εσύ είχες ήδη τον έναν;

Να μάθεις κανόνες συμπεριφοράς των φόρουμ, αν ρωτά και σου απαντάνε, ευχαριστείς και απαντάς πίσω αν βοηθήθηκες ή όχι, τί έκανες κτλ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παλι τα ιδια...μαλλον δεν διαβασες πιο πριν, το θεμα μου ηταν να αφησω τον 2700 ως εχει η να αναβαθμίσω σε 3700?

και τι σχεση εχει τι θα κανω εγω, με την ερωτηση στο φορουμ?

και οσο για τους κανονες συμπεριφορας κι εγω γραφω σε αλλα φορουμ αλλα ευχαριστω δεν παιρνω και δεν περιμενω να παρω, γιατι αυτο που μετραει ειναι οι αποψεις οι γνωμες και τελικα η γνωση για ολους (ψιλα γραμματα ε?)

Επεξ/σία από bassilis
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bassilis είπε

παλι τα ιδια...μαλλον δεν διαβασες πιο πριν, το θεμα μου ηταν να αφησω τον 2700 ως εχει η να αναβαθμίσω σε 3700?

και τι σχεση εχει τι θα κανω εγω, με την ερωτηση στο φορουμ?

και οσο για τους κανονες συμπεριφορας κι εγω γραφω σε αλλα φορουμ αλλα ευχαριστω δεν παιρνω και δεν περιμενω να παρω, γιατι αυτο που μετραει ειναι οι αποψεις οι γνωμες και τελικα η γνωση για ολους (ψιλα γραμματα ε?)

Μέχρι που εμφανίστηκες σήμερα, είχες γράψει ένα τίτλο:

Αναφορά σε κείμενο

"2700x με 150 ευρο η 3700x με 200 ευρο?"

και δύο περιεχόμενα

Αναφορά σε κείμενο

οποιος εχει αποψη ας γραψει και γιατι, (θετικα αρνητικα κλπ)

Καλημερα και παλι!Η ερωτηση αφορα στη σχεση τιμης/αποδοσης (VFM) για επαγγελματικες δουλειες (οχι παιχνιδια)

Πουθενά δε προκύπτει από αυτά ότι είχες 2700x και σκεφτόσουν να πάρεις 3700x. Αυτό το λες τώρα επειδή έγινε κριτική στην αγγελία σου.

• Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, malakudi είπε

και δύο περιεχόμενα

Πουθενά δε προκύπτει από αυτά ότι είχες 2700x και σκεφτόσουν να πάρεις 3700x. Αυτό το λες τώρα επειδή έγινε κριτική στην αγγελία σου.

Τελικά είχε δίκιο ο pirmen και οι άλλοι που μου ζητάγαν να ανεβάζω screenshot όταν πήρα ton CL κλπ.😁

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, malakudi είπε

και δύο περιεχόμενα

γιατι θα πρεπει να προκυψει κατι απο τα λεγομενα μου? η ερωτηση στο φορουμ ειναι σαφης!

Δημοσ.

δεν ανεφερε ποτε ο ανθρωπος "ποσο να ΑΓΟΡΑΣΕΙ" 
Τον παρεξηγησατε.
Εξαρχης ρωταγε ποσο να ΠΟΥΛΗΣΕΙ

2700x με 150 ευρο η 3700x με 200 ευρο?

αρα ολες οι απαντησεις σας ηταν λαθος 😂😂😂

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...