dieksodo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 1 hour ago, youraccount said: Τσάμπα δεν υπάρχει τίποτα. Απλά φαντασιώνεσαι. τελικα υπαρχει τσαμπα και δεν τα θελουμε ή δεν υπαρχει?
NotAliki177 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 3 hours ago, dieksodo said: δεν καταλαβαινω ακριβως το επιχειρημα σου ... αυτά που αναφέρεις κάνουν μια περιουσία και προφανώς τα ψάχνουμε πριν τα αγοράσουμε. Δεν είναι σεντόνια με 10 ευρώ που κλαιν... και 2ον ήδη τα σουπερ μαρκετς έχουν κάποιες βασικές συσκευές (τοστιερες καφετιερες κλπ) που ΠΟΛΛΟΙ προτιμουν το σουπερμαρκετ. like... μια τοστιερα ειναι ρε φιλε... δεν θελει παιδεμα.
dieksodo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 1 hour ago, NotAliki177 said: αυτά που αναφέρεις κάνουν μια περιουσία και προφανώς τα ψάχνουμε πριν τα αγοράσουμε. Δεν είναι σεντόνια με 10 ευρώ που κλαιν... και 2ον ήδη τα σουπερ μαρκετς έχουν κάποιες βασικές συσκευές (τοστιερες καφετιερες κλπ) που ΠΟΛΛΟΙ προτιμουν το σουπερμαρκετ. like... μια τοστιερα ειναι ρε φιλε... δεν θελει παιδεμα. Ακριβως αρα το επιχειρημα περι ελεγχου της αγορας λευκων ειναι ακυρο
youraccount Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 16 ώρες πριν, natural_sgf είπε Σου είπα, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Τι αγαθό είναι; Ελαστικό; Ανελαστικό; Πρώτης ανάγκης; κλπ.. Θες να μου πεις ότι πρέπει να έρθει το κράτος να μου πει να μη πουλάω κάτω του κόστους το CRM που έφτιαξα και θέλω να πάρω market share; Ναι, αυτό.
hristozik Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Κατά την προσωπική μου άποψη. Από την στιγμή που μία εταιρεία, όπως η MS πουλάει ένα πακέτο λογισμικού όπωσ το office, έχει το δικαίωμα να ενσωματώσει οποιαδήποτε υπηρεσία θέλει, δωρεάν ή μη. Είναι σαν να λέμε, γιατί δεν χρεώνει το teams. Το οποίο μπορεί εσωτερικά στο κοστολόγιο της να έχει υπολογιστεί, άσχετα αν παρουσιάζεται ως δωρεάν υπηρεσία. Παράλληλα, είναι σαν να λέμε, ότι αν κάποια εταιρεία φτιάξει αύριο μία εφαρμογή powerpoint, θα μπορεί να μηνύσει την MS γιατί το ενσωματώνει στην δική της σουϊτα. To slack και κάθε τέτοια εφαρμογή, γνωρίζει εξ αρχής, ότι θα πρέπει να ανταγωνιστεί μεγαθήρια, όπως η MS και η Google. Απλά γι ανα επιβιώσεις πρέπει να προσφέρεις το κάτι παραπάνω. Τοτε και η αγορά θα σε ανταμείψει. Τέλος ας αναρωτηθούμε, οι Zoom, Cisco, Jeans κα γιατί δεν τους καόγεται καρφί? Ίσως γιατί γνωρίζουν ότι ένα επί πληρωμή προϊόν στο εταιρικό περιβάλλον έχει κοινό και μάλιστα αν αυτό που προσφέρεις είναι αρκετά ποιοτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα