Petros Electron Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Έμενα μου κάνει για κουτί (θήκη) για ρόλοι, βραχιόλι ,κόσμημα κτλπ. Μια καθαρή φώτο θα βοηθουσε. 1
georgiouu Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 το αυτοκολητο στο τζαμακι δειχνει τι κανει,δειξε μας το αυτοκολητο
Petros Electron Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Άλλος ενας TS που μας "παίζει" για να μην πω κάτι χειρότερο... Μπήκε έγραψε, εξαφανίστηκε.Και από κάτω σφάζονται.. Μα καλά τωρα... Seriously ? BTW, εγω νομίζω οτι ξέρει τι ειναι.. Ας παρει και απο εμενα ενα γνωστο "αντικείμενο".. Εεεεε μα. 6 1
Hiddenite Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα, εμένα μου κάνει για θήκη από μελάνι εκτυπωτή. Βάσει του αυτοκόλλητου.. 2
spirit)earth)aflame Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 είναι τρυπόνι, αποκλείεται να μην έχετε ξαναδεί 1
georgiouu Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 37 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Άλλος ενας TS που μας "παίζει" για να μην πω κάτι χειρότερο... Μπήκε έγραψε, εξαφανίστηκε.Και από κάτω σφάζονται.. Μα καλά τωρα... Seriously ? BTW, εγω νομίζω οτι ξέρει τι ειναι.. Ας παρει και απο εμενα ενα γνωστο "αντικείμενο".. Εεεεε μα. ασφαλως και ξερει τι ειναι στην ντουλαπα του το βρηκε,το αυτοκολητο στο τζαμακι δειχνει ακριβως τι κανει και τραβηξε παραπλανητικες φωτο πλαγιαστες για να κανει παιχνιδι εδω 1
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 59 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Άλλος ενας TS που μας "παίζει" για να μην πω κάτι χειρότερο... Μπήκε έγραψε, εξαφανίστηκε.Και από κάτω σφάζονται.. Μα καλά τωρα... Seriously ? BTW, εγω νομίζω οτι ξέρει τι ειναι.. Ας παρει και απο εμενα ενα γνωστο "αντικείμενο".. Εεεεε μα. Το ίδιο ακριβώς θα έλεγα και εγώ. Τζάμπα ασχολούμαστε, ας ανεβασει πιο κοντινές φωτογραφίες και από περισσότερες πλευρές, τώρα το βρήκε από κάπου στο Web και είπε να το ποσταρει εδώ.
star12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 οταν διαβασα το τιτλο νομιζα μιλουσε για ουφο 1
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, star12 είπε οταν διαβασα το τιτλο νομιζα μιλουσε για ουφο Καλό ειναι να λείπουν οι χαρακτηρισμοί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις