Tantalord Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στο γερμανικό amazon βρήκα το ROCCAT Kone AIMO Remastered στα 41,23€ τελική με μεταφορικά. https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B07YCG26KZ Διατίθεται σε άσπρο και μαύρο χρώμα. Τιμή Σκρουτζ με άμεση παράδοση στα 66,40€ ( Ένα μαγαζί έχει το μαύρο στα 45€ αλλά με 30 μέρες παράδοση) https://www.skroutz.gr/s/21344066/Roccat-Kone-AIMO-Remastered-RGB-Gaming-Ποντίκι-Λευκό.html Κριτικές εδώ. https://www.rtings.com/mouse/reviews/roccat/kone-aimo-remastered Μειονεκτήματα ότι είναι γενικά βαρύ και το καλώδιο δεν είναι ευλίγιστο, αλλά πιστεύω για -25€ και αγορά από amazon αποτελεί από τις καλύτερες προσφορές για gaming mouse που έψαξα. Σκεφτόμουν το Logitech G502 ή το Razer Basilisk v2. Tο logitech είναι γνωστό το προβλημα με τα double click και το Razer παιζει στα 55€ - 65€ Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από Tantalord 4
Arkin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δειχνει παρα πολυ βολικο με τα τοσα κουμπια που εχει θα ειναι αριστο σε RPG και γενικα παιχνιδια που θελουν πολλα κουμπια. Πως στεκεται απεναντι σε g502 hero?
Tantalord Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Arkin είπε Δειχνει παρα πολυ βολικο με τα τοσα κουμπια που εχει θα ειναι αριστο σε RPG και γενικα παιχνιδια που θελουν πολλα κουμπια. Πως στεκεται απεναντι σε g502 hero? Αμα δεν έχεις θέμα με το G502 μην πάς σε αλλαγή. Εγώ ήμουν διστακτικός με τα switch που έχει και το απέφυγα , αν και με 50€ είναι από τα καλύτερα. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από Tantalord 1
geo4sar Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Εμεις οι αριστεροχειρες δεν εχουμε ψυχη δηλαδη? 1
Tantalord Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, geo4sar είπε Εμεις οι αριστεροχειρες δεν εχουμε ψυχη δηλαδη? Τα πάντα με θέληση και λίγες επαναλήψεις γίνονται συνήθεια 😁 Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από Tantalord
geo4sar Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 26 λεπτά πριν, Tantalord είπε Τα πάντα με θέληση και λίγες επαναλήψεις γίνονται συνήθεια 😁 Τι τα κανουν στραβα τα ποντικια. Τουλαχιστον καντε τα συμμετρικα 🤣🤣
axlgk Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Επειδή το είχα (έχω και το 1) έχει πρόβλημα με την ροδέλα και χάνει click.εγινε επιστροφή φυσικά με όλα τα χρήματα και το άσπρο λερώνει πολύ .για ψαχτε το λίγο. 1
Tantalord Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, axlgk είπε Επειδή το είχα (έχω και το 1) έχει πρόβλημα με την ροδέλα και χάνει click.εγινε επιστροφή φυσικά με όλα τα χρήματα και το άσπρο λερώνει πολύ .για ψαχτε το λίγο. Η αλήθεια είναι ότι αρκέτες κριτικές αναφέρουν θέματα αξιοπιστίας, περίπου 2/10 Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από Tantalord 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα