katerina200 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Φοβάμαι να κάνω το εμβόλιο, καθώς έχω πολλά προβλήματα υγείας και προς το παρόν έχω προβλήματα και με ένα καινούριο που δεν έχει διαγνωστεί ακόμη, οπότε αν μπορείτε μην αρχίζετε να κράζετε. Θα πρέπει να κάνω 2 rapid την εβδομάδα, όμως, εφόσον δεν έχω εμβολιαστεί. Υπάρχει περίπτωση να βρω κάπου να τα κάνω με λιγότερα χρήματα ή είναι αποκλειστικά 20 την εβδομάδα;
Raylan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, katerina200 είπε Φοβάμαι να κάνω το εμβόλιο, καθώς έχω πολλά προβλήματα υγείας και προς το παρόν έχω προβλήματα και με ένα καινούριο που δεν έχει διαγνωστεί ακόμη, οπότε αν μπορείτε μην αρχίζετε να κράζετε. Θα πρέπει να κάνω 2 rapid την εβδομάδα, όμως, εφόσον δεν έχω εμβολιαστεί. Υπάρχει περίπτωση να βρω κάπου να τα κάνω με λιγότερα χρήματα ή είναι αποκλειστικά 20 την εβδομάδα; Ρώτα τον γιατρό σου αν μπορείς να εμβολιαστείς και αν σου πει ναι πήγαινε να κάνεις το εμβόλιο.. 1 3
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, katerina200 είπε Φοβάμαι να κάνω το εμβόλιο, καθώς έχω πολλά προβλήματα υγείας και προς το παρόν έχω προβλήματα και με ένα καινούριο που δεν έχει διαγνωστεί ακόμη, οπότε αν μπορείτε μην αρχίζετε να κράζετε. Θα πρέπει να κάνω 2 rapid την εβδομάδα, όμως, εφόσον δεν έχω εμβολιαστεί. Υπάρχει περίπτωση να βρω κάπου να τα κάνω με λιγότερα χρήματα ή είναι αποκλειστικά 20 την εβδομάδα; Δεν θα κράξω για το εμβόλιο,δεν είναι σωστό ,και ελπίζω να λυθούν όλα τα προβληματα σου .Αλλά λιγο πιο κατω υπάρχει θεμα 3 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Δεν θα κράξω για το εμβόλιο,δεν είναι σωστό ,και ελπίζω να λυθούν όλα τα προβληματα σου .Αλλά λιγο πιο κατω υπάρχει θεμα Αυτο με τα φαρμακεια ειναι πονεμενη ιστορια...Πουλανε selftest και τα καταχωρουν σαν rapidtest. Σε λιγο θα κανω ενα seltest για μελος της οικογενειας μου που το χρειαζεται αυριο για μαρτυρια σε δικαστηριο απο αυτα που εχω σπιτι και θα παω στο φαρμακειο να το καταχωρησουν να τυπωσω το rapid test Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από Γιάννης Platano 1 1
turbat0s Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Σε λιγο θα κανω ενα seltest για μελος της οικογενειας μου που το χρειαζεται αυριο για μαρτυρια σε δικαστηριο απο αυτα που εχω σπιτι και θα παω στο φαρμακειο να το καταχωρησουν να τυπωσω το rapid test Υπάρχει τέτοιο φαρμακείο? Απαράδεκτο. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από turbat0s 2
george1807 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Για να καταλάβω επειδή έχουν ανοίξει τόσα θέματα. Τα φαρμακεία αυτά σου πουλάνε self test, τα κάνεις σπίτι, τους τα γυρνάς πίσω και περνάνε το αποτέλεσμα που έχει δείξει ως rapid; Στην Ιταλία τουλάχιστον με 22€ κάνεις rapid στο φαρμακείο κανονικά. Υπάρχει ειδικός εξωτερικός χώρος με κάποιον ο οποίος σου παίρνει το δείγμα και μετά από μισή ώρα παίρνεις το αποτέλεσμα μέσω μιας ιταλικής πλατφόρμας. Εδώ τι παίζει;
Kostasspil Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 5 minutes ago, george1807 said: Εδώ τι παίζει; Εδώ κανένας έλεγχος και μπάχαλο όπως σε κάθε τι που συμβαίνει σ' αυτή τη χώρα 1
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 21 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αυτο με τα φαρμακεια ειναι πονεμενη ιστορια...Πουλανε selftest και τα καταχωρουν σαν rapidtest. Σε λιγο θα κανω ενα seltest για μελος της οικογενειας μου που το χρειαζεται αυριο για μαρτυρια σε δικαστηριο απο αυτα που εχω σπιτι και θα παω στο φαρμακειο να το καταχωρησουν να τυπωσω το rapid test To test είναι το ίδιο ,το ποιος κάνει την διαδικασία και τον καταχωρεί στο σύστημα αλλάζει .Το κάνουν οι φαρμακοποιοί ωστε να μην δίνεις ψευτικο αποτέλεσμα 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 18 λεπτά πριν, turbat0s είπε Υπάρχει τέτοιο φαρμακείο? Απαράδεκτο. Φυσικα και υπαρχει και νομιζω οχι μονο ενα . 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε To test είναι το ίδιο ,το ποιος κάνει την διαδικασία και τον καταχωρεί στο σύστημα αλλάζει .Το κάνουν οι φαρμακοποιοί ωστε να μην δίνεις ψευτικο αποτέλεσμα Οταν το κανεις και σπιτι σου οποιον θελεις το βαζει να το κανει
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 13 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Φυσικα και υπαρχει και νομιζω οχι μονο ενα . Οταν το κανεις και σπιτι σου οποιον θελεις το βαζει να το κανει Μα ο σκοπός δεν είναι να το κάνεις σπίτι σου.Πρέπει να στο κάνει κάποιος άλλος ως υπευθυνος.Αυτό που γίνεται στο "δικό" σου φαρμακείο ειναι απαράδεκτο. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 35 λεπτά πριν, george1807 είπε Για να καταλάβω επειδή έχουν ανοίξει τόσα θέματα. Τα φαρμακεία αυτά σου πουλάνε self test, τα κάνεις σπίτι, τους τα γυρνάς πίσω και περνάνε το αποτέλεσμα που έχει δείξει ως rapid; Στην Ιταλία τουλάχιστον με 22€ κάνεις rapid στο φαρμακείο κανονικά. Υπάρχει ειδικός εξωτερικός χώρος με κάποιον ο οποίος σου παίρνει το δείγμα και μετά από μισή ώρα παίρνεις το αποτέλεσμα μέσω μιας ιταλικής πλατφόρμας. Εδώ τι παίζει; Εγω έκανα σε μικροβιολογικό rapid γιατί το ήθελα για επιστροφή Αγγλία και το πλήρωσα 10€.Με τα αποτελέσματα στα αγγλικά κλπ.
papoys1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Αυτο με τα φαρμακεια ειναι πονεμενη ιστορια...Πουλανε selftest και τα καταχωρουν σαν rapidtest. Σε λιγο θα κανω ενα seltest για μελος της οικογενειας μου που το χρειαζεται αυριο για μαρτυρια σε δικαστηριο απο αυτα που εχω σπιτι και θα παω στο φαρμακειο να το καταχωρησουν να τυπωσω το rapid test Γιάννη δεν γίνεται έτσι. Δεν το κάνεις σπίτι ούτε σε όλα τα φαρμακεία γίνεται αλλά σε ορισμένα που έχουν αρμόδιο υπάλληλο για αυτό το σκοπό. Αυτός θα σου το κάνει για αυτό και λέγεται ραπιντ. Δηλαδή το κάνεις κάποιος εκπαιδευμένος και ειδικός στο θέμα αυτό άρα είναι σίγουρο το αποτέλεσμα. Σελφ λέγεται όταν το κάνεις σπίτι (πολλοί απλά το δηλωνουν χωρίς να το κάνουν) αλλά αυτό δεν κάνει για δικαστήριο. Ήθελε η σύζυγος και πήγε σε κέντρο με 10 ευρώ. Αλλά και εκεί ένα μπάχαλο. Στην κεντρική είσοδο περνάνε όλοι με μία απλή θερμομέτρηση με αυτό το θερμόμετρο της πλάκας. Στην είσοδο κάθε δικαστηρίου έχουν δύο σεκιουριτάδες (βάλε τα κτίρια επί 2 να δεις μπάζα) οι οποίοι την τύφλα τους τη μαύρη κάνουν. Απλά τους δείχνεις το χαρτί (που μπορεί να είναι και φωτοτυπία) και περνάς. Ούτε ταυτότητα ούτε τίποτε. Όλα για το θεαθείναι και για τα κανάλια που έκαναν τη μπάζα του αιώνα. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από papoys1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 52 λεπτά πριν, papoys1 είπε Γιάννη δεν γίνεται έτσι. Δεν το κάνεις σπίτι ούτε σε όλα τα φαρμακεία γίνεται αλλά σε ορισμένα που έχουν αρμόδιο υπάλληλο για αυτό το σκοπό. Αυτός θα σου το κάνει για αυτό και λέγεται ραπιντ. Δηλαδή το κάνεις κάποιος εκπαιδευμένος και ειδικός στο θέμα αυτό άρα είναι σίγουρο το αποτέλεσμα. Σελφ λέγεται όταν το κάνεις σπίτι (πολλοί απλά το δηλωνουν χωρίς να το κάνουν) αλλά αυτό δεν κάνει για δικαστήριο. Ήθελε η σύζυγος και πήγε σε κέντρο με 10 ευρώ. Αλλά και εκεί ένα μπάχαλο. Στην κεντρική είσοδο περνάνε όλοι με μία απλή θερμομέτρηση με αυτό το θερμόμετρο της πλάκας. Στην είσοδο κάθε δικαστηρίου έχουν δύο σεκιουριτάδες (βάλε τα κτίρια επί 2 να δεις μπάζα) οι οποίοι την τύφλα τους τη μαύρη κάνουν. Απλά τους δείχνεις το χαρτί (που μπορεί να είναι και φωτοτυπία) και περνάς. Ούτε ταυτότητα ούτε τίποτε. Όλα για το θεαθείναι και για τα κανάλια που έκαναν τη μπάζα του αιώνα. Μολις το εκανα οπως ειπα...Απο το σπιτι και δηλωση απο το φαρμακειο .Ηρθα σπιτι και εκανα εκτυπωση Προσωπικα δεν θα εδινα με τιποτα ψευτικο αποτελεσμα.
paylidis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μολις το εκανα οπως ειπα...Απο το σπιτι και δηλωση απο το φαρμακειο .Ηρθα σπιτι και εκανα εκτυπωση Προσωπικα δεν θα εδινα με τιποτα ψευτικο αποτελεσμα. Απλά λάθος η διαδικασία. ισως το έκανε μόνο για εσένα λόγω γνωριμίας Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από paylidis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα