Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κυρίως στα battlefield 1, V αναφέρομαι αλλά και οποιοδήποτε άλλο FPS

Έχει κάνει κανείς τη μετάβαση, τίποτα συμβουλές;

Τι settings χρησιμοποιείτε όσον αφορά τα sensitivity και acceleration (δηλαδή όταν τερματίζεις το stick να πηγαίνει πιο γρήγορα);

Προσωπικά βλέπω ότι για να την παλέψω χρειάζομαι χαμηλό sensitivity και για το acceleration είμαι διχασμένος δεν ξέρω τι βοηθάει περισσότερο.

Εννοείται στα BF βάζω uniform soldier aiming για να συμπεριφέρονται όλα τα όπλα το ίδιο.

Δημοσ.

όταν θα σου τύχει αντίπαλος να παίζει με Controller αλλά κουμπωμένος με το CronusMAX (USB) έλα πες μου μετά αν θα ευχαριστηθείς FPS παιχνίδι Multiplayer/Online.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ikorolis είπε

όταν θα σου τύχει αντίπαλος να παίζει με Controller αλλά κουμπωμένος με το CronusMAX (USB) έλα πες μου μετά αν θα ευχαριστηθείς FPS παιχνίδι Multiplayer/Online.

άλλο CronusMAX και άλλο insta-headshot από την άκρη του χάρτη σωστά;

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, The__Blade είπε

Κυρίως στα battlefield 1, V αναφέρομαι αλλά και οποιοδήποτε άλλο FPS

Έχει κάνει κανείς τη μετάβαση, τίποτα συμβουλές;

Τι settings χρησιμοποιείτε όσον αφορά τα sensitivity και acceleration (δηλαδή όταν τερματίζεις το stick να πηγαίνει πιο γρήγορα);

Προσωπικά βλέπω ότι για να την παλέψω χρειάζομαι χαμηλό sensitivity και για το acceleration είμαι διχασμένος δεν ξέρω τι βοηθάει περισσότερο.

Εννοείται στα BF βάζω uniform soldier aiming για να συμπεριφέρονται όλα τα όπλα το ίδιο.

Δύσκολα τα πράγματα. Η ακρίβεια του ποντικιού δεν υπάρχει στα χειριστήρια. Αν όμως υπάρχει σχετική εξοικείωση δεν θα έχεις πρόβλημα. Για αρχή απαιτείται αργή ρύθμιση σε ευαισθησία και επιτάχυνση. 

Δημοσ.

Θα πρότεινα acceleration OFF και να ΜΗΝ ξεκινήσεις με χαμηλό sensitivity.

Για παράδειγμα στο BF V βάλε sensitivity 50 και μείνε εκεί μέχρι να το συνηθίσεις.

Επίσης ΜΗΝ αλλάζεις συνέχεια το sensitivity, γιατί δε θα συνηθίσεις ποτέ. Μείνε σε μια τιμή, παίξε για κάποιες μέρες και μόλις δεις ότι είσαι ΟΚ, ανέβασε.

Τέλος είναι καθαρά θέμα συνήθειας. Θυμήσου την πρώτη φορά που έπαιξες FPS με keyboard και mouse. Αποκλείεται να έκανες παπάδες. Με τον καιρό όμως άρχισες να κάνεις (παπάδες) :-D

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, AnimaTronic είπε

Τέλος είναι καθαρά θέμα συνήθειας. Θυμήσου την πρώτη φορά που έπαιξες FPS με keyboard και mouse. Αποκλείεται να έκανες παπάδες. Με τον καιρό όμως άρχισες να κάνεις (παπάδες)

Το θυμάμαι αν και έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια. Πολύ πιο γρήγορη προσαρμογή σε σχέση με το controller. Βέβαια άλλη ηλικία τότε άλλη τώρα. Έχω σχεδόν ένα μήνα που παιδεύομαι κι ακόμα δεν μπορώ να πετύχω ελέφαντα στο ένα μέτρο στο PUBG.

Εκείνο που έχω συνηθίσει και το λατρεύω είναι η άνεση του καναπέ και ότι δεν χρειάζεται να είσαι σε συγκεκριμένη στάση (keyboard-mouse-γραφείο) για ώρες.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Basilhs1982 είπε

Έχω σχεδόν ένα μήνα που παιδεύομαι κι ακόμα δεν μπορώ να πετύχω ελέφαντα στο ένα μέτρο στο PUBG.

Να σου πω τη noobia μου: εγώ δε μπορούσα να πετύχω ελέφαντα στο ένα μέτρο στο pubg ούτε με keyboard και mouse... Χαχαχαχα. Αισθανόμουν ότι το ποντίκι πάει σαν βάρκα στο γιαλό... Βέβαια πάει πολύς καιρός και μπορεί τώρα να είναι αλλιώς.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Basilhs1982 είπε

Το θυμάμαι αν και έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια. Πολύ πιο γρήγορη προσαρμογή σε σχέση με το controller. Βέβαια άλλη ηλικία τότε άλλη τώρα. Έχω σχεδόν ένα μήνα που παιδεύομαι κι ακόμα δεν μπορώ να πετύχω ελέφαντα στο ένα μέτρο στο PUBG.

Εκείνο που έχω συνηθίσει και το λατρεύω είναι η άνεση του καναπέ και ότι δεν χρειάζεται να είσαι σε συγκεκριμένη στάση (keyboard-mouse-γραφείο) για ώρες.

Παίδες ναι γεράσαμε πια, καναπεδούμπα και χαλαρουά... 😋

Επιπλέον οι τιμές του hardware είναι εξωφρενικές.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...