volleyball Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω, αν έχω συνδρομή Microsoft 365 Family και θέλω να προσθέσω, 1 από τα 5 άτομα που δίνει τη δυνατότητα, θα μπορέσω να προσθέσω άτομο που μένει στο εξωτερικό ; Ή θα το αποκλείσει η Microsoft, όταν πάει να πατήσει το link που θα του στείλω ; Έχεις κάποιος ανάλογη εμπειρία ;
andreas1gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, volleyball είπε Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω, αν έχω συνδρομή Microsoft 365 Family και θέλω να προσθέσω, 1 από τα 5 άτομα που δίνει τη δυνατότητα, θα μπορέσω να προσθέσω άτομο που μένει στο εξωτερικό ; Ή θα το αποκλείσει η Microsoft, όταν πάει να πατήσει το link που θα του στείλω ; Έχεις κάποιος ανάλογη εμπειρία ; Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο θέμα, αλλά για να σου φύγει η απορία, ας κάνει την πρώτη σύνδεση μέσο VPN έχοντας επιλέξει Ελληνικό σέρβερ. 1
Ather Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Λειτουργεί κανονικά. Μάλιστα ο γνωστός μου (βρίσκεται στο εξωτερικό) χρησιμοποιεί την άδεια χρήσης παράλληλα με άλλον που βρίσκεται στην Ελλάδα (καθώς δεν υπάρχει πλέον περιορισμός συσκευών ανά άδεια χρήσης). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα