teodoulke Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Σκεφτομαι να παρω το dji mini 2 απο το πλαισιο αλλα σαν πρωταρης θα ηθελα να κανω μια ερωτηση πρωτα που το εχω απορια. Βλεπω σε πολλα βιντεο, συνδεουν το κινητο στο χειρστηριο και βλεπουν μεσω της οθονης του κινητο αλλα οταν το drone ειναι 1χλμ μακρια, πως πιανει τετοια εμβελεια το κινητο?
UncleKim Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, teodoulke είπε Σκεφτομαι να παρω το dji mini 2 απο το πλαισιο αλλα σαν πρωταρης θα ηθελα να κανω μια ερωτηση πρωτα που το εχω απορια. Βλεπω σε πολλα βιντεο, συνδεουν το κινητο στο χειρστηριο και βλεπουν μεσω της οθονης του κινητο αλλα οταν το drone ειναι 1χλμ μακρια, πως πιανει τετοια εμβελεια το κινητο? Πιάνει, και πολύ παραπάνω. Είναι το σύστημα της DJI τέτοιο. Ειδικά εκτός πόλης, πάει πολύ μακριά. Απλά να θυμάσαι, ότι μιλάμε για φωτογραφικό εργαλείο. Δεν είναι παιχνίδι. Εγώ από την άλλη σκέφτομαι να δώσω το δικό μου λόγω έλλειψης χρόνου
teodoulke Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 10 λεπτά πριν, UncleKim είπε Πιάνει, και πολύ παραπάνω. Είναι το σύστημα της DJI τέτοιο. Ειδικά εκτός πόλης, πάει πολύ μακριά. Απλά να θυμάσαι, ότι μιλάμε για φωτογραφικό εργαλείο. Δεν είναι παιχνίδι. Εγώ από την άλλη σκέφτομαι να δώσω το δικό μου λόγω έλλειψης χρόνου Επισης ποια η διαφορα το dji mini 2 με το dji mini 2 more combo και ποιο να διαλεξω σαν ασχετος?
nkarama Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Το fly more είναι πακέτο με 3 μπαταρίες, εξωτερικό φορτιστή, ανταλακτικές προπέλες. Αυτό που βλέπεις στ κινητό έρχετε απο τον χειριστήριο του DJI. Δεν επικοινωνεί απευθείας το κινητό με το Drone....
teodoulke Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 17 λεπτά πριν, teodoulke είπε Επισης ποια η διαφορα το dji mini 2 με το dji mini 2 more combo και ποιο να διαλεξω σαν ασχετος? Καταλαβα οποτε παω για το combo πακετο. Ξερω οτι δεν ειναι παιχνιδι αλλα φωτογραφικο εργαλειο. Μερικες φορες σε ωραια μερη και λειπει ενα drone ωστε να κρατησω τις εικονες για εμενα για αυτο το θελω ποιο πολυ.
UncleKim Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Θεωρητικά, το fly more combo αξίζει με τα χίλια. Μόνο κ μόνο για τις έξτρα μπαταρίες, γιατί μία ίσον καμμία που λέει ο λόγος. Επίσης, υπολόγισε ότι θέλεις και μια καλή κάρτα μνήμης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα