thanosgk13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα σας, πρόσφατα προμηθεύτηκα τον συγκεκριμένο σταθεροποιητή και θα ήθελα να ρωτήσω επειδή ο σταθεροποιητής βγάζει IEC C14 πρίζες και επειδή εκτός του τροφοδοτικού μου, όλες οι άλλες συσκευές οθόνη, ηχεία και εκτυπωτής inkjet έχουν ενσωματωμένη τροφοδοσία schuko, μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν αντάπτορα IEC C14 σε schuko και να βάλω πάνω ένα κλασικό πολύμπριζο ή πρέπει να αγοράσω ξεχωριστά αντάπτορες για κάθε μία συσκευή;
Dantε Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δε θα εχεις θεμα.Αν και ηχεια και εκτυπωτη δε βλεπω λογο να τα βαλεις στο ups. 1
thanosgk13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Dantε είπε Δε θα εχεις θεμα.Αν και ηχεια και εκτυπωτη δε βλεπω λογο να τα βαλεις στο ups. Ευχαριστώ για την απάντηση, avr είναι όχι ups, καλά ο εκτυπωτής δεν με πολύ ενδιαφέρει τον αφήνω και απέξω, για τα ηχεία όμως θα ήθελα μια προστασία.
Dantε Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, thanosgk13 είπε Ευχαριστώ για την απάντηση, avr είναι όχι ups, καλά ο εκτυπωτής δεν με πολύ ενδιαφέρει τον αφήνω και απέξω, για τα ηχεία όμως θα ήθελα μια προστασία. Ναι δικιο εχεις,δε το παρατηρησα στο τιτλο.Δε θα εχεις θεμα οπως και να το κανεις. Φαντασου το ιδιο εχω κανει και εγω στο ups μου,μονο που μετα τον ανταπτορα εχω τραβηξει 5 μετρα πολυπριζο και του εχω πανω συνολικα σχεδον 1000 watt συσκευες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα