Antonis95 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημερα εχω μια (GTX 1660 OC) τις Gigabyte και προσπαθω να την κανω Overclock με το Afterburner αλλα δεν θελω να ανεβασω τα Voltage οποτε δεν τα ξεκλειδωσα απο το προγραμμα. Εχω την εξής απορια, μου τα ξεκλειδώνει αυτοματα τα voltage επειδη εχω Power limit στο 100%? Επισης πρεπει να προσεξω κατι αλλο περα απο τις θερμοκρασιες? Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από Antonis95
triplex1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 6 ώρες πριν, Antonis95 είπε Καλημερα εχω μια (GTX 1660 OC) τις Gigabyte και προσπαθω να την κανω Overclock με το Afterburner αλλα δεν θελω να ανεβασω τα Voltage οποτε δεν τα ξεκλειδωσα απο το προγραμμα. Εχω την εξής απορια, μου τα ξεκλειδώνει αυτοματα τα voltage επειδη εχω Power limit στο 100%? Επισης πρεπει να προσεξω κατι αλλο περα απο τις θερμοκρασιες?
triplex1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Antonis95 είπε Αυτό να το εκλάβω ως; Δεν ειναι απαραιτητο να αναλυσουμε παραπανω την 1660 , δες και οτι θελεις κανεις , μιλησες για overclock
Antonis95 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Μάλλον δεν ξέρεις να απαντήσεις στην πραγματική μου ερώτηση. Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε παραπάνω όντως.
triplex1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Antonis95 είπε Μάλλον δεν ξέρεις να απαντήσεις στην πραγματική μου ερώτηση. Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε παραπάνω όντως. Οχι για την πραγματικη σου ερωτηση δεν ξερω τιποτα
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δεν μπορείς να ανεβάσεις το voltage. Αυτό το slider απλά αλλάζει το ποσοστό επί του μέγιστου voltage σε κάθε σημείο. Δεν μπορεί να ανέβει το voltage από τα safe επίπεδα που δίνει το bios. Παπάτζα είναι, άστο όπως είναι και παίξε με core και μνήμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα