Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αυτά και με αυτά έχει γεμίσει ο τόπος με αυτοκίνητα ασφαλισμένα σε ασφαλιστικές του κώλου,από Ρουμανία,Βουλγαρία,Μάλτα και δεν ξέρω και εγώ από που άλλου.Ούτε σε φιλικό διακανονισμό είναι ούτε πουθενά,απλά πληρώνεις για να έχεις ένα χαρτί και να μην σε γράφει η τροχαία και άμα τρακάρεις με κάναν κακομοίρη αστον να τραβιέται.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stevengreeceGR είπε

Hellas direct μου βγάζει 146€ και δεν έχει καν οδική βοήθεια. Ότι ποιο ακριβό έχω δει.

Για μηχανάκι 125, 6μηνο? Είσαι σίγουρος?

Επεξ/σία από Nabuko
Δημοσ.
Στις 14/10/2021 στις 6:36 ΜΜ, moure είπε

Με αυτά και με αυτά έχει γεμίσει ο τόπος με αυτοκίνητα ασφαλισμένα σε ασφαλιστικές του κώλου,από Ρουμανία,Βουλγαρία,Μάλτα και δεν ξέρω και εγώ από που άλλου.Ούτε σε φιλικό διακανονισμό είναι ούτε πουθενά,απλά πληρώνεις για να έχεις ένα χαρτί και να μην σε γράφει η τροχαία και άμα τρακάρεις με κάναν κακομοίρη αστον να τραβιέται.

δεν έχεις άδικο σε αυτό αλλά είναι αναμενόμενο. όταν προσπαθούμε να αρμέξουμε τον πολίτη με κάθε δυνατό τρόπο, τι περιμένεις;

κι εγώ έτσι λειτουργώ. την πιο φθηνή ασφάλεια απλά για να έχω το χαρτί, η οδική με ενδιαφέρει μόνο.

Δημοσ.
Στις 14/10/2021 στις 2:26 ΠΜ, nojom είπε

Για ποιο λόγο να τα δώσει; Όπως πολύ σωστά είπες, αν τα δώσει δε παίζει να τα πάρει πίσω.

Δεν είναι πρόβλημα του ts αν δε πληρώνει η ασφαλιστική ή αν έκλεισε. Αυτός ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις του.

Ο καθένας κοιτάει την πάρτη του. Και η τύπισσα το ίδιο θα έκανε. Ειδικά μετά τις απειλές, εγώ αν ήμουν στη θέση του θα της έλεγα να έρθει να τα πάρει....

Όσο για τα 70€, λογικά μιλάμε για ετήσια ε;

Βασικά τις απειλές που ακριβώς τις διέκρινες;

Κατά τα άλλα μονο εγώ δεν γουστάρω όσους ασφαλιζονται σε βουλγαρορουμανικες ασφαλιστικές της πλάκας;

• Like 1
Δημοσ.
Στις 16/10/2021 στις 12:20 ΜΜ, nojom είπε

δεν έχεις άδικο σε αυτό αλλά είναι αναμενόμενο. όταν προσπαθούμε να αρμέξουμε τον πολίτη με κάθε δυνατό τρόπο, τι περιμένεις;

κι εγώ έτσι λειτουργώ. την πιο φθηνή ασφάλεια απλά για να έχω το χαρτί, η οδική με ενδιαφέρει μόνο.

αναφέρει στην αρχή....Το συνεργειο της λεει οτι αν δεν πληρωθει το ποσο θα πρεπει να κινηθει νομικα και μου λέει αν μπορώ να της δώσω τα χρήματα και να μου τα δώσεις πίσω όταν τα πάρει από την ασφάλεια.

τώρα ποιος θα κινηθεί νομικά και εναντίον ποιου, δε το κατάλαβα. Προφανώς το συνεργείο προς την πελάτισα. Σε κάθε περίπτωση εγώ το θεωρώ έμεση απειλή. οκ, μπορεί να κάνω λάθος. Όπως το πάρει κανείς.

Να τα έχεις με αυτούς που τους αναγκάζουν να ασφαλίζονται σε τέτοιες εταιρίες. Να κοιτάς την αιτία και όχι το αποτέλεσμα.

Εχει ασφαλιστεί φίλος μου σε Βουλγάρικη. Εγώ το απέφυγα. Εντάξει κοιτάω το φθηνότερο αλλά καλύτερα να δώσω 5€ παραπάνω για σιγουριά (ελπίζω).

Περιμένω την επόμενη ερώτηση, αν σε τρακάρει κανείς με βουλγάρικη τι θα λες;

Όσο για την ασφάλεια που αναφέρθηκε θα πρότεινα να βρει κάποια ετήσια. έχει καλύτερη προσφορα. Εγώ πάντα ετήσια κάνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...