stevengreeceGR Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα. Είχα ένα τρεκαρισμα πριν δύο μήνες (φταίξιμο δικό μου). Δυστυχώς εχω city insurance η οποία έκλεισε και η κυρία δεν πρόλαβε να λάβει τα χρήματα για να πληρώσει το συνεργείο που είναι ένα 150€. Πήρε τηλέφωνο σήμερα και της είπαν οτι δεν ξερουν ποτε θα οριστει εκκαθαριστης για αυτην την υποθεση. Το συνεργειο της λεει οτι αν δεν πληρωθει το ποσο θα πρεπει να κινηθει νομικα και μου λέει αν μπορώ να της δώσω τα χρήματα και να μου τα δώσεις πίσω όταν τα πάρει από την ασφάλεια. Επειδή δεν έχω ιδέα από τέτοιες υποθέσεις εσείς τι θα κάνατε?
Bitbit Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Τρέχα γύρευε για το πότε θα πάρει τα χρήματα από την ασφάλεια. Εγώ θα τα θεωρούσα χαμένα. Θα κινηθεί νομικά για 150€; Δε νομίζω να αξίζει. Μάλλον εκφοβίζουν.
stevengreeceGR Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Bitbit είπε Τρέχα γύρευε για το πότε θα πάρει τα χρήματα από την ασφάλεια. Εγώ θα τα θεωρούσα χαμένα. Θα κινηθεί νομικά για 150€; Δε νομίζω να αξίζει. Μάλλον εκφοβίζουν. Το θέμα εγώ είναι τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση
babisskg Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, stevengreeceGR είπε Το θέμα εγώ είναι τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση Από την στιγμή που το ατύχημα ημερομηνιακά έγινε , καθόσον η εταιρεία ήταν σε λειτουργία ........θα τα εισπράξει ........ από το επικουρικό των ασφαλιστικών . Το πότε ........ Δεν φταίει σε κάτι , ούτε κι' εσύ , εφόσον έγιναν όλα νομότυπα εκείνη την στιγμή , όπου η ασφαλιστική λειτουργούσε . 1
Bitbit Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, stevengreeceGR είπε Το θέμα εγώ είναι τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση Εγώ δε θα πλήρωνα. Υποτίθεται πληρώνω ασφάλεια για τέτοιες περιπτώσεις. Ε δε θα πληρώσω εγώ τη ζημιά κι ας φταίω. Ας κυνηγίσουν την ασφαλιστική. Αυτή τα λεφτά μπορεί να τα πάρει μετά από 2-3 χρόνια. Περιμένεις να πάρεις πίσω χρήματα τότε; Ούτε που θα σε θυμάται. Αδικία και γι αυτήν αλλά τι να κάνουμε; 1 1
babisskg Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, stevengreeceGR είπε Καλησπέρα. Είχα ένα τρεκαρισμα πριν δύο μήνες (φταίξιμο δικό μου). Δυστυχώς εχω city insurance η οποία έκλεισε και η κυρία δεν πρόλαβε να λάβει τα χρήματα για να πληρώσει το συνεργείο που είναι ένα 150€. Πήρε τηλέφωνο σήμερα και της είπαν οτι δεν ξερουν ποτε θα οριστει εκκαθαριστης για αυτην την υποθεση. Το συνεργειο της λεει οτι αν δεν πληρωθει το ποσο θα πρεπει να κινηθει νομικα και μου λέει αν μπορώ να της δώσω τα χρήματα και να μου τα δώσεις πίσω όταν τα πάρει από την ασφάλεια. Επειδή δεν έχω ιδέα από τέτοιες υποθέσεις εσείς τι θα κάνατε? Πρώτα πρέπει να πληρωθεί το συνεργείο ώστε να αποδεσμεύσει το αυτοκίνητο . Από την στιγμή που η ασφαλιστική που ήταν υπεύθυνη για την πληρωμή δεν υφίσταται πλέον , μόνον εκείνη μπορεί να πληρώσει το συνεργείο , ώστε να πάρει στα χέρια της τα σχετικά έγγραφα . Στην συνέχεια απευθύνεται στο επικουρικό των ασφαλιστικών για τα περαιτέρω . Την ίδια στιγμή δεν γίνεται να εκκρεμεί έγκριση πληρωμής από το επικουρικό και να υπάρχει παράλληλα απαίτηση από άλλον για το ίδιο θέμα . Η καταγραφή του ατυχήματος , έγινε νομότυπα εκείνη την στιγμή , η ασφαλιστική ήταν σε λειτουργία και από την στιγμή , όπου έγινε ύστερα η διακοπή λειτουργίας της , αρμόδιο είναι πλέον το επικουρικό ταμείο των ασφαλιστικών και κανείς άλλος . Μην ξεχνάτε πως η ώρα της νομικής αμοιβής , έχει φτάσει στα 80 συν ευρώ ! Δεν είστε εσείς πλέον αρμόδιος για μιά τέτοια πληρωμή όπου δεν υπήρχε πρόθεση αλλά ούτε και δόλος . Ήταν καταγεγραμμένο ατύχημα ! Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από babisskg 2
Bitbit Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Ωραίος ο babis, χρήσιμες οι πληροφορίες. Εξάλλου 150€ είναι, σιγά το ποσό δηλαδή
babisskg Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Bitbit είπε Ωραίος ο babis, χρήσιμες οι πληροφορίες. Εξάλλου 150€ είναι, σιγά το ποσό δηλαδή Μακάρι να μην τύχει σε κανέναν , παρόλαυτα πρέπει να αρνηθεί το επικουρικό την πληρωμή πρώτα και στην συνέχεια να γίνει εκ νέου απαίτηση από άλλον . Για τον χρόνο που θα χρειαστεί για τα παραπάνω δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε . Συν ότι τα δικαστήρια ζητάνε από καιρό , από τον αιτούντα , να προκαταβάλει το 10% της απαίτησης του , με κάθε κίνδυνο η υπόθεση να εκδικαστεί μεν προς όφελος του , αλλά να είναι πολύ πιο κάτω από το αναμενόμενο δλδ ........ όπου να μην καλύψει την προκαταβολή , αλλά ούτε και τα παρελκόμενα με παραστάσεις κλπ . ΘΑ ...... μπορούσε σαν κίνηση καλής πίστης , να γίνει πρόταση για μοιρασιά της οικονομικής ζημίας ισόποσα , όμως πρέπει να υπάρξουν εγγράφως εχέγγυα ότι παραιτείται από κάθε άλλη απαίτηση στο μέλλον κι' αυτά τα χαρτιά κοστίζουν . Στην θέση της , θα προσπαθούσα να τον πείσω να μοιράσουμε την ζημία , διότι το ποσό υπάρχει κίνδυνος να θεωρηθεί ευτελές και μπορεί να απορριφθεί σαν νομική απαίτηση . Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από babisskg 1
NTC Labs Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stevengreeceGR είπε Καλησπέρα. Είχα ένα τρεκαρισμα πριν δύο μήνες (φταίξιμο δικό μου). Δυστυχώς εχω city insurance η οποία έκλεισε και η κυρία δεν πρόλαβε να λάβει τα χρήματα για να πληρώσει το συνεργείο που είναι ένα 150€. Πήρε τηλέφωνο σήμερα και της είπαν οτι δεν ξερουν ποτε θα οριστει εκκαθαριστης για αυτην την υποθεση. Το συνεργειο της λεει οτι αν δεν πληρωθει το ποσο θα πρεπει να κινηθει νομικα και μου λέει αν μπορώ να της δώσω τα χρήματα και να μου τα δώσεις πίσω όταν τα πάρει από την ασφάλεια. Επειδή δεν έχω ιδέα από τέτοιες υποθέσεις εσείς τι θα κάνατε? Νομικα ΔΕΝ μπορει να κινηθει εναντιον σου. Θα περιμενει το επικουρικο. Τωρα για τετοιο ποσο ισως της τα εδινα και μπροστα αλλα να ξερεις οτι δεν θα τα παρεις ποτε πισω ( σιγα μην κινηθει με το επικουρικο εκεινη μετα.) Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από NTC Labs
babisskg Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 18 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Νομικα ΔΕΝ μπορει να κινηθει εναντιον σου. Θα περιμενει το επικουρικο. Τωρα για τετοιο ποσο ισως της τα εδινα και μπροστα αλλα να ξερεις οτι δεν θα τα παρεις ποτε πισω ( σιγα μην κινηθει με το επικουρικο εκεινη μετα.) Η πλέον κατάλληλη απάντηση είναι " Δεν αρνούμαι , αδυνατώ " 5
stevengreeceGR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τώρα για μένα που θέλω καινούρια ασφάλεια τι προτείνετε? Φανταζομαι δε χρειάζεται να κάτω κάτι περαιτέρω με την προηγούμενη αφού ακόμα δεν έχει λήξει, κλείνω απλά καινούρια? Τσεκαρα το insurancemarket και μου προτείνει πχ μια ΕΛΠΕ με 70€ μαζί με οδική που θέλω 100%. Έχετε καμία έμπιστη και οικονομική στο νου σας? Μιλάω για παπί 125αρι. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2021 από stevengreeceGR
nojom Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Στις 11/10/2021 στις 10:05 ΠΜ, NTC Labs είπε Τωρα για τετοιο ποσο ισως της τα εδινα και μπροστα αλλα να ξερεις οτι δεν θα τα παρεις ποτε πισω ( σιγα μην κινηθει με το επικουρικο εκεινη μετα.) Για ποιο λόγο να τα δώσει; Όπως πολύ σωστά είπες, αν τα δώσει δε παίζει να τα πάρει πίσω. Δεν είναι πρόβλημα του ts αν δε πληρώνει η ασφαλιστική ή αν έκλεισε. Αυτός ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις του. Ο καθένας κοιτάει την πάρτη του. Και η τύπισσα το ίδιο θα έκανε. Ειδικά μετά τις απειλές, εγώ αν ήμουν στη θέση του θα της έλεγα να έρθει να τα πάρει.... Όσο για τα 70€, λογικά μιλάμε για ετήσια ε;
stevengreeceGR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 9 ώρες πριν, nojom είπε Για ποιο λόγο να τα δώσει; Όπως πολύ σωστά είπες, αν τα δώσει δε παίζει να τα πάρει πίσω. Δεν είναι πρόβλημα του ts αν δε πληρώνει η ασφαλιστική ή αν έκλεισε. Αυτός ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις του. Ο καθένας κοιτάει την πάρτη του. Και η τύπισσα το ίδιο θα έκανε. Ειδικά μετά τις απειλές, εγώ αν ήμουν στη θέση του θα της έλεγα να έρθει να τα πάρει.... Όσο για τα 70€, λογικά μιλάμε για ετήσια ε; 6μηνη. Η προηγούμενη που ήταν φθηνή ειχε 48€
Nabuko Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 21 ώρες πριν, stevengreeceGR είπε Τσεκαρα το insurancemarket και μου προτείνει πχ μια ΕΛΠΕ με 70€ μαζί με οδική που θέλω 100%. EΛΠΕ? 21 ώρες πριν, stevengreeceGR είπε Έχετε καμία έμπιστη και οικονομική στο νου σας? Μιλάω για παπί 125αρι. Hellas Direct?
stevengreeceGR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 7 ώρες πριν, Nabuko είπε EΛΠΕ? Hellas Direct? ΕΛΠΑ Ασφάλειες. Hellas direct μου βγάζει 146€ και δεν έχει καν οδική βοήθεια. Ότι ποιο ακριβό έχω δει. Επειδη είμαι νέος οδηγό ίσως??....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα