skiabox Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Καλημέρα στους φίλους insomniacs. Το αριστερό από τα δύο freebuds 4i δεν ακούγεται πλεον εδώ και δύο ημέρες. Καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ!
thanasis00 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δοκίμασες να τα κάνεις factory reset? Νομίζω τα βάζεις στη θήκη, ανοίγεις το καπάκι, και κρατάς πατημένο το κουμπί στα πλάγια για 10 δευτερόλεπτα τουλάχιστον μέχρι να αναβοσβήσει το λαμπάκι. Αν δεν αλλάξει κάτι, δοκίμασε να το συνδέσεις σε μια νέα συσκευή που δεν την έχεις ξανακάνει pair, για να δεις αν έχουν άλλη συμπεριφορά. Αλλιώς αν υπάρχει εγγύηση πήγαινε για επισκευή. Βλέπω online ότι γενικά παίζει αυτό το θέμα, οπότε ελπίζω ότι δεν είναι πρόβλημα με hardware. 1
skiabox Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, thanasis00 είπε Δοκίμασες να τα κάνεις factory reset? Νομίζω τα βάζεις στη θήκη, ανοίγεις το καπάκι, και κρατάς πατημένο το κουμπί στα πλάγια για 10 δευτερόλεπτα τουλάχιστον μέχρι να αναβοσβήσει το λαμπάκι. Αν δεν αλλάξει κάτι, δοκίμασε να το συνδέσεις σε μια νέα συσκευή που δεν την έχεις ξανακάνει pair, για να δεις αν έχουν άλλη συμπεριφορά. Αλλιώς αν υπάρχει εγγύηση πήγαινε για επισκευή. Βλέπω online ότι γενικά παίζει αυτό το θέμα, οπότε ελπίζω ότι δεν είναι πρόβλημα με hardware. Θα το δοκιμάσω άμεσα!
skiabox Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Το πήγα για check στο πλαίσιο.Αφου πιο πριν κατάφερα με τον τρόπο που μου είπες να νεκρώσω και το δεξιό ακουστικό!λολ
thanasis00 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, skiabox είπε Το πήγα για check στο πλαίσιο.Αφου πιο πριν κατάφερα με τον τρόπο που μου είπες να νεκρώσω και το δεξιό ακουστικό!λολ Περίεργο πάντως. Και εμένα μια φορά τα Huawei Freebuds Pro έφαγαν ένα σκάλωμα και το δεξί ακουστικό ακουγόταν πολύ χαμηλά σε volume, τα έκανα reset, ξανά pair με το κινητό και συνδέθηκαν άμεσα χωρίς θέματα. Ίσως να ήθελε απλά unpair + pair, αλλά έπαιξε και με το reset. Χρησιμοποιείς και την εφαρμογή AI Life φαντάζομαι ε; Επίσης είπαν κάτι στο πλαίσιο; Τα κράτησαν για έλεγχο; Ελπίζω να σου δώσουν άλλα ή να κόψουν πιστωτικό. Αν πάρεις πάντως πιστωτικό, τα Freebuds Pro αξίζουν με τα χίλια. Πέρα από το παραπάνω hiccup, τα πάνε φανταστικά, και από μπαταρία και από συνδεσιμότητα, και πολύ καλό multipoint pairing. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από thanasis00
skiabox Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Φίλε δεν μιλάμε για low volume μιλάμε για νέκρωμα κανονικό. Στο πλαίσιο πριν φύγω δοκίμασα πάλι να τα βρω με το καινούριο κινητό που αγόρασα χθες, και έβρισκε καμία 10αρια συσκευές τριγύρω εκτός από αυτά.
skiabox Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Με πήραν σήμερα από το πλαίσιο. Μου λένε όντως έχουν πρόβλημα και πρέπει να πάνε αντιπροσωπία. Οποτε σε 6 μέρες μου είπανε θα έχουμε εξελίξεις.
skiabox Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Υπάρχει όντως αντιπροσωπεία της Huawei στην Ελλάδα όπου πάνε συσκευές για έλεγχο ή πάει κάπου άλλου;
thanasis00 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Φίλος πριν 2-3 χρόνια που είχε θέμα με Huawei κινητό, του είπαν να πάει στο HUAWEI Customer Service Center Athens, Μιχαλακοπούλου 178, Αθήνα 115 27. https://hcservice.gr/ Το πήγε πρωί και απόγευμα ήταν έτοιμο (νομίζω αλλαγή οθόνης λόγω καμένων pixel). Για τα true wireless earbuds δε ξέρω αν τα αναλαμβάνουν βέβαια, δε βλέπω στο site αναφορά, αλλά ένα τηλέφωνο αξίζει να πάρεις πιστεύω.
skiabox Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 21 ώρες πριν, thanasis00 είπε Φίλος πριν 2-3 χρόνια που είχε θέμα με Huawei κινητό, του είπαν να πάει στο HUAWEI Customer Service Center Athens, Μιχαλακοπούλου 178, Αθήνα 115 27. https://hcservice.gr/ Το πήγε πρωί και απόγευμα ήταν έτοιμο (νομίζω αλλαγή οθόνης λόγω καμένων pixel). Για τα true wireless earbuds δε ξέρω αν τα αναλαμβάνουν βέβαια, δε βλέπω στο site αναφορά, αλλά ένα τηλέφωνο αξίζει να πάρεις πιστεύω. Εντάξει ευχαριστώ για την πληροφορία. Τους έστειλα email.
thanasis00 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Απλά να σχολιάσω ότι χθες το αριστερό freebud μου έκανε βουτιά μέσα σε νερό σουγγαρίστρας, το μάζεψα από τον πάτο αμέσως, το στέγνωσα απ' έξω, το βαλα και σε ρύζι (:P), και τελικά δεν έπαθε τίποτα! Δουλεύει απροβλημάτιστα! Η Huawei λέει πως δεν είναι αδιάβροχα, αλλά λέει ότι αν πέσει σε νερό, αν το στεγνώσεις άμεσα λογικά θα είναι οκ.
skiabox Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Τελικά μου είπανε στο πλαίσιο να πάω και το καλωδιάκι πίσω αύριο και να πάρω κάτι άλλο. Ρε μπας και να κλείσω τίποτα airpods 3 παρόλο που είμαι android στο τηλέφωνο; Με ενδιαφέρει πιο πολύ από όλα η αξιοπιστία τελικά!
skiabox Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Τελικά πλήρωσα την διαφορά και πήρα τα freebuds pro. Μια χαρά τα ακουστικά αλλά στην εμφάνιση θυμίζουν παιδικό παιχνίδι των 5 ευρώ. (Τουλάχιστον τα ασημί που είχε το πλαίσιο) Το noise cancelation που έχουν είναι active;
thanasis00 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Στις 28/10/2021 στις 7:55 ΜΜ, skiabox είπε Τελικά πλήρωσα την διαφορά και πήρα τα freebuds pro. Μια χαρά τα ακουστικά αλλά στην εμφάνιση θυμίζουν παιδικό παιχνίδι των 5 ευρώ. (Τουλάχιστον τα ασημί που είχε το πλαίσιο) Το noise cancelation που έχουν είναι active; Active είναι ναι, και μέσω της εφαρμογής Ai Life έχει και κάποιες ρυθμίσεις για το ANC. Να προσθέσω μόνο ότι μετά το update του OSX σε Monterey το connection με τα Freebuds Pro έγινε πιο γρήγορο και άμεσο. Πριν αν τα έβαζες στη θήκη μετά τη χρήση, και τα έβγαζες μετά από λίγο, το mac ενώ έδειχνε ότι είναι paired στη πραγματικότητα δεν ήταν, και ήθελε είτε να επιλέξεις πάλι το entry από τα bt devices, και καμιά φορά ακόμα και toggle το bluetooth για να τα δει. Τώρα (με λίγες δοκίμες που έκανα) πάει flawless!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα