zenoula13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Καλησπερα, ειμαι καινουριο μελος και επειδη εχω πελαγωσει με την κατασταση που επικρατει θα ηθελα να θεσω καποια ερωτηματα μηπως γνωριζει καποιος να μου απαντησει υπευθυνα σε καποιες ερωτησεις Μεχρι πριν 1 μηνα δουλευα σε διαγνωστικο κεντρο τα τελευταια 2 χρονια. Ειμαι ανεμβολιαστη και τεθηκα σε αναστολη. Γνωριζει καποιος αν πρεπει να ζτησω καποιο χαρτι απο τον εργοδοτη που να καλυπτομαι νομικα κι εγω; δηλαδη αυτη η αναστολη που φαινεται; οταν τους ζητησα να μου δωσουν καποιο εγγραφο που να αποδεικνυει οτι ειμαι σε "αδεια ανευ αποδοχων" μου ειπαν οτι δεν δινουν τετοια χαρτια. Ειναι κανενας αλλος σε παρομοια φαση; Ευχαριστω
3DJIN Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 πηγαινε κολλα κοβιντ ή κανε εμβολιο,οπως και να εχει κατι απο τα δυο ειναι αναποφευκτο. 1
jimis_vts Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Καινούργιο μέλος από το 15?? Α κάνε εμβόλιο επίσης. Την περάσαμε την πλάκα ότι μας τσιπάρουν το νόμιζα κι εγώ κάποια στιγμή 😂
ekrepali Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εμβόλιο για να μη κοπανάς το κεφάλι σου μελλοντικά. Διαφορετικά πας στον ΕΦΚΑ να σου δώσουν βεβαίωση ότι ο εργοδότης δήλωσε την αναστολή της σύμβασης. Ή δοκίμασε εδώ στη βεβαίωση προυπηρεσίας https://www.efka.gov.gr/el/bebaiose-proyperesias Η πλατφόρμα βγάζει στοιχεία μέχρι και του προηγούμενου μήνα. Θα φαίνεται ενεργή η σύμβαση αλλά με λιγότερα ένσημα, τον άλλο μήνα που θα έχει του Οκτωβρίου θα είναι 0. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από ekrepali
agnostos13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, zenoula13 είπε Καλησπερα, ειμαι καινουριο μελος και επειδη εχω πελαγωσει με την κατασταση που επικρατει θα ηθελα να θεσω καποια ερωτηματα μηπως γνωριζει καποιος να μου απαντησει υπευθυνα σε καποιες ερωτησεις Μεχρι πριν 1 μηνα δουλευα σε διαγνωστικο κεντρο τα τελευταια 2 χρονια. Ειμαι ανεμβολιαστη και τεθηκα σε αναστολη. Γνωριζει καποιος αν πρεπει να ζτησω καποιο χαρτι απο τον εργοδοτη που να καλυπτομαι νομικα κι εγω; δηλαδη αυτη η αναστολη που φαινεται; οταν τους ζητησα να μου δωσουν καποιο εγγραφο που να αποδεικνυει οτι ειμαι σε "αδεια ανευ αποδοχων" μου ειπαν οτι δεν δινουν τετοια χαρτια. Ειναι κανενας αλλος σε παρομοια φαση; Ευχαριστω Άλλο η αναστολή σύμβασης και άλλο η άδεια άνευ αποδοχών. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από agnostos13
zenoula13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, ekrepali είπε Εμβόλιο για να μη κοπανάς το κεφάλι σου μελλοντικά. Διαφορετικά πας στον ΕΦΚΑ να σου δώσουν βεβαίωση ότι ο εργοδότης δήλωσε την αναστολή της σύμβασης. Ή δοκίμασε εδώ στη βεβαίωση προυπηρεσίας https://www.efka.gov.gr/el/bebaiose-proyperesias Η πλατφόρμα βγάζει στοιχεία μέχρι και του προηγούμενου μήνα. Θα φαίνεται ενεργή η σύμβαση αλλά με λιγότερα ένσημα, τον άλλο μήνα που θα έχει του Οκτωβρίου θα είναι 0. Σ ευχαριστω πολυ ειλικρινα! 26 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Άλλο η αναστολή σύμβασης και άλλο η άδεια άνευ αποδοχών. σε εμας τους υγειονομικους τους βγαζει εκτος με αδεια ανευ αποδοχων τωρα με τον covid
ekrepali Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, zenoula13 είπε Σ ευχαριστω πολυ ειλικρινα! Επίσης εδώ στον Ατομικό Λογαριασμό Ασφάλισης, θα βρεις αναλυτικό ιστορικό ασφαλιστιστικής κάλυψης και ενσήμων (κι αυτά αργούν να ανανεωθούν κάνα μήνα) https://www.efka.gov.gr/el/asphalismenoi/misthotoi/atomikos-logariasmos-asphalises Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από ekrepali
li@m Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Γνωρίζει κανείς σχετικά με τα νέα μέτρα και συγκεκριμένα το παρακάτω μέτρο: Ενεργοποιείται το μέτρο των αναστολών συμβάσεων εργασίας με αποζημίωση ειδικού σκοπού (534 ευρώ) για τον Ιανουάριο 2022 σε εργαζόμενους που έχουν προσληφθεί μέχρι και τις 30/12/2021 από επιχειρήσεις συγκεκριμένων κωδικών επιχειρηματικής δραστηριότητας βάσει ΚΑΔ (μπαρ, εστιατόρια με μουσική , κέντρα διασκέδασης κ.α. ). Οι αναστολές συμβάσεων εργασίας θα προαναγγέλλονται στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ από 1η Ιανουαρίου 2022 έως 10 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 23.59.00. Επισημαίνεται ότι απαγορεύονται οι απολύσεις για τις επιχειρήσεις που θα κάνουν χρήση του μέτρου και για όσο χρόνο αυτό διαρκεί. εάν έχεις 2 συμβάσεις εργασίας, όπου η μία δεν ανήκει σε πληττόμενη επιχείρηση, λαμβάνεις την παραπάνω αποζημίωση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα