Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

μέσα στην εβδομάδα θα έρθει στο χέρι μου το MacBook Air M1. Θα είναι η πρώτη μου επαφή με Mac οπότε θα ήθελα να ρωτήσω τι επιπλέον χρειάζεται να αγοράσω για την χρήση του λαπτοπ. Σίγουρα θέλω έναν μετατροπέα σε usb, που θα ήθελα να μου προτείνετε. Υπάρχει κάτι άλλο που να θεωρείται ‘απαραίτητο’ ; 

• Super Moderators
Δημοσ.
8 hours ago, MrJohn said:

Καλησπέρα,

μέσα στην εβδομάδα θα έρθει στο χέρι μου το MacBook Air M1. Θα είναι η πρώτη μου επαφή με Mac οπότε θα ήθελα να ρωτήσω τι επιπλέον χρειάζεται να αγοράσω για την χρήση του λαπτοπ. Σίγουρα θέλω έναν μετατροπέα σε usb, που θα ήθελα να μου προτείνετε. Υπάρχει κάτι άλλο που να θεωρείται ‘απαραίτητο’ ; 

Έναν type c αντάπτορα που να σου βγάζει κανονικά usb, , hdmi, ethernet και προαιρετικά card reader (κυκλοφορούν πάρα πολλά οπότε φρόντισε απλά να είναι κάποιο επώνυμο και να έχει και διακριτικό μέγεθος) και μια θήκη μεταφοράς (οι απλές λεπτές ώστε να το βάζεις πρώτα σε αυτή και μετά μέσα σε backpack κλπ) χρειάζεσαι για αρχή! :)

• Like 2
Δημοσ.

Έχω πάρει ένα ίδιο εδώ και λίγο καιρό και σε γενικές γραμμές είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. 

Στο κομμάτι των usb-c hubs θέλει λίγο προσοχή όμως. Εγώ έχω δύο: ένα παλιό (πλαστικό) χωρίς καλώδιο που είχα από το προηγούμενο λαπτοπ και ένα καινούργιο των 30€ της logilink με καλώδιο που το πήρα πρόσφατα. 

Στο μεν πρώτο όλα παίζουν ρολόι με εξαίρεση οτι δεν παίζει με τιποτα το ασύρματο ποντίκι/πληκτρολόγιο της Μ$ που εχω. 

Στο δευτερο που ειναι αλουμινενιο με εξοδο HDMI, όταν βάζω ή βγάζω κάποια συσκευή ή την τροφοδοσία αποσυνδέονται οι δίσκοι ή οι κάρτες που έχω εκεινη την ωρα. Επίσης έχω αρκετά θέματα με παρεμβολές στο ποντίκι λόγω USB 3.0 

Με ακριβότερα των 70-80 ευρώ δεν εχω δοκιμάσει αλλά θέλω να πιστεύω πως δεν θα εχουν τέτοια θέματα. 

Δημοσ.

Σε αντάπτορα προτείνω και εγώ Satechi όπως αυτός που σου πρότεινε ο @liospi

Αν σκοπεύεις να το χρησιμοποιήσεις σε συνδιασμό με οθόνη τότε μπορεί να σε βολέψει να έχεις εξωτερικό πληκτρολόγιο ή ποντίκι.

Δημοσ.
Στις 16/10/2021 στις 9:59 ΜΜ, lQQkman είπε

Καλησπέρα,

Εγώ έχω πάρει αυτό και είναι Super https://www.skroutz.gr/s/22293429/D-Link-DUB-M810.html?from=catspan

+1 για το D-link. Πολύ ευχαριστημένος αν και ζεστενεται αρκετά

Μπαααα δεν ζεστενεται απλά το άλλο το σκυλί δίπλα είναι πάγος όλη την ώρα οπότε δεν φαίνεται η διαφορά. 

Μ1 for teh win!!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...