Kaseri33 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα σας,θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.Έχω μιλήσει με ένα ΙΕΚ για εξ αποστάσεως φοίτηση στην ειδικότητα Τουριστικά και μου έιπαν 1000 ευρώ το κάθε έτος δηλαδή 2000 και τα 2 χρόνια.Η όλη φοίτηση είναι εξ'αποστάσεως ακόμα και εξεταστική απλώς κάποια μαθήματα είναι σύγχρονα δηλαδή μπαίνω εκκείνη την στιγμή και παρακολουθώ την συγκεκριμένη ώρα.Άπλως μου φαίνεται περίεργο καθώς το ΙΕΚ είναι αρκετά οικονομικό σε σχέση με τα άλλα ,επίσης μου είπαν οτι μόλις τελειώσω την σχολή μπορώ να παρακολουθήσω δωρεάν 1-1,5 χρόνο τα logistics (αφού είχα ενδιαφερθεί και για αυτό την ειδικότητα) όπως και δωρεάν οι εξετάσεις πιστοποίησης για Η/Υ και για Άγγλικά.Απλώς μου φαίνεται λιγο περίεργο όλο αυτό.Ποιά είναι η γνώμη σας : Σας φαίνεται φυσιολογικό ;
Dark_panel Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Xμμ κατι δε στεκει στα λεγομενα τους..ποιο ΙΕΚ ειναι αυτο??
velociraptoras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 12 ώρες πριν, Kaseri33 είπε Καλησπέρα σας,θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.Έχω μιλήσει με ένα ΙΕΚ για εξ αποστάσεως φοίτηση στην ειδικότητα Τουριστικά και μου έιπαν 1000 ευρώ το κάθε έτος δηλαδή 2000 και τα 2 χρόνια.Η όλη φοίτηση είναι εξ'αποστάσεως ακόμα και εξεταστική απλώς κάποια μαθήματα είναι σύγχρονα δηλαδή μπαίνω εκκείνη την στιγμή και παρακολουθώ την συγκεκριμένη ώρα.Άπλως μου φαίνεται περίεργο καθώς το ΙΕΚ είναι αρκετά οικονομικό σε σχέση με τα άλλα ,επίσης μου είπαν οτι μόλις τελειώσω την σχολή μπορώ να παρακολουθήσω δωρεάν 1-1,5 χρόνο τα logistics (αφού είχα ενδιαφερθεί και για αυτό την ειδικότητα) όπως και δωρεάν οι εξετάσεις πιστοποίησης για Η/Υ και για Άγγλικά.Απλώς μου φαίνεται λιγο περίεργο όλο αυτό.Ποιά είναι η γνώμη σας : Σας φαίνεται φυσιολογικό ; για ποιο ιεκ προκειται?
Kaseri33 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, velociraptoras είπε για ποιο ιεκ προκειται? IIEK UNICERT
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα