skiathos7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Κατι μικροσκοπικά που πηδάνε αν πας να το σπρώξεις και ειναι στο σεντόνι στο κρεβάτι τι ειναι καμια ιδέα;
skiathos7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Ειναι πολυ μικρα δεν μπορω να καταλάβω 2 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Αν ειναι ετσι, έχεις πρόβλημα
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Αυτά που πηδάνε συνήθως είναι ψύλλοι. Αυτό στην φωτογραφία βέβαια έχει δύο ματσούκια σαν κεραίες, οπότε εγώ δεν πιστεύω ότι είναι ψύλλος αλλά κάτι άλλο 1
skiathos7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Αυτά που πηδάνε συνήθως είναι ψύλλοι. Αυτό στην φωτογραφία βέβαια έχει δύο ματσούκια σαν κεραίες, οπότε εγώ δεν πιστεύω ότι είναι ψύλλος αλλά κάτι άλλο Ετσι ξερω κ γω και ειναι πολυ μικρο εβαλα 8x zoum οσο παει και παλι μικρο φαίνεται...3 σήμερα ειδα και 4 χθές...φφφ...
Foutrelis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Με μια γρήγορη αναζήτηση μοιάζουν με αυτά: http://klintec.gr/κολλέμβολα-στους-εσωτερικούς/
skiathos7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, Foutrelis είπε Με μια γρήγορη αναζήτηση μοιάζουν με αυτά: http://klintec.gr/κολλέμβολα-στους-εσωτερικούς/ Λιγο μεγαλύτερα αλλα ναι μοιάζουν αρκετά και η αλήθεια είναι οτι εχω υγρασία σπιτι σε τοίχους οπως και πως τα είδα τελος καλοκαιριού πριν δεν ειχα προσέξει κατι... ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας παιδιά
skiathos7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, arisstathgr είπε Με ψαλίδα μοιάζει Οχι ειναι κεραίες αυτές ευχαριστώ φιλε μου
ELTASSOS1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Προσεχε μη σε τσιμπησουν μεταφερουν ασθενειες, κανουν μεγαλη πληγη, και υπαρχει κινδυνος αιμολυσης. Δωξτα με απολυμανση
skiathos7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, ELTASSOS1 είπε Προσεχε μη σε τσιμπησουν μεταφερουν ασθενειες, κανουν μεγαλη πληγη, και υπαρχει κινδυνος αιμολυσης. Δωξτα με απολυμανση Πως λέγεται αυτο το οποίο λες;να δω αν ειναι το ίδιο
pontez2 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Σαν ψαράκι μοιαζει αυτο. Ακινδυνο και μπορεις ευκολα να το βρεις κατω απο κρεββάτι ή και σε στρωμα. Αν χοροπηδάει ειναι ξεκάθαρα ψίλος.
skiathos7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, pontez2 είπε Σαν ψαράκι μοιαζει αυτο. Ακινδυνο και μπορεις ευκολα να το βρεις κατω απο κρεββάτι ή και σε στρωμα. Αν χοροπηδάει ειναι ξεκάθαρα ψίλος. Αν πας να το σπρώξεις κανει αλματακια το θεμα ειναι το μέγεθος ειναι φαντασου ψείρα δλδ αυτο που είδατε ειναι σεντόνι και εχω κανει φουλ ζουμ και φαίνεται σαν κουβέρτα
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) βγαλε τα στρωματα εξω ολα, να αεριστουν και ψεκασε τα με ατμοκαθαριστη ολα, τα σεντονια ολα πλυσιμο στους ποιο υψηλους βαθμους, το κρεβατι λειστο και δες αν εχει πουθενα μικρα αυγα,και τις ταβλες του κρεβατιου, ολα, παρε φακο και κοιταζε απο πολυ κοντα, ψεκασε το και αυτο με ατμοκαθαριστη, γενικα δες αν εχουν γεννησει καπου...ο,τι και να ειναι θα εξοντωθει αν τα κανεις ολα καλα με ακριβια. επισης αν εχεις στρωμα με ελλατηρια και το εχεις χρονια πεταξετο οπως ειναι και παρε στρωμα αφρου χωρις ελλατηρια, αυτα δεν πιανουν ποτε ζωηφια... Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από ariel555
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα