Charismo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 3 minutes ago, filipprin said: Ειρωνικό το σχολιο σου αλλα ναι μόλις εμαθε οτι θα αποκτήσει παιδι περάσανε πραγματα και καταστάσεις απο το μυαλο του που σε καποιον χωρίς παιδι δεν τον εχουν απασχολησει ποτε ουτε σαν ιδεα.Οποτε σοφότερος δεν εγινε αλλα μολις αναγκαστικα άρχισε να βλεπει μακρυτερα με μεγαλύτερη υπευθυνότητα και ποιο σοβαρά το μελλον.... Έτσι είναι κι εγώ όσους γονείς ξέρω είναι υπεύθυνοι με όραμα και προοδευτική ματιά προς το μέλλον. 2 2
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 1 hour ago, megapaixtaras said: εγω παλι θεωρω οτι οταν δεν εχεις παιδια ,δεν γνωριζεις.. Εγώ πάντως που έχω και παιδί και κορίτσι, τα βλέπω αυτή τη στιγμή να παίζουν Goat Simulator και It Takes Two παρέα στο XBOX. 8
filipprin Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Μπραβο κάνεις παρεα με τα σωστα ατομα τοτε.................. 1 λεπτό πριν, Charismo είπε Έτσι είναι κι εγώ όσους γονείς ξέρω είναι υπεύθυνοι με όραμα και προοδευτική ματιά προς το μέλλον. 1
Lucifer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 20 λεπτά πριν, filipprin είπε Ειρωνικό το σχολιο σου αλλα ναι μόλις εμαθε οτι θα αποκτήσει παιδι περάσανε πραγματα και καταστάσεις απο το μυαλο του που σε καποιον χωρίς παιδι δεν τον εχουν απασχολησει ποτε ουτε σαν ιδεα. Φυσικά και μας έχουν περάσει φίλε μου. Αρκεί η απλή διαπίστωση ότι όλοι, ανεξαιρέτως, οι μαλάκες που γνωρίζεις στην καθημερινότητά σου έχουν υπάρξει παιδιά. Κανείς δε φύτρωσε. Οπότε αυτό σε βάζει σε ένα αντίθετο τριπάκι να σκεφτείς, μήπως θα έπρεπε αυτοί που τα μεγάλωσαν να είναι λίγο λιγότερο σίγουροι ότι ξέρουν καλύτερα απ' όλους απλώς επειδή πηδήχτηκαν κάποτε χωρίς προστασία;
filipprin Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Lucifer είπε Φυσικά και μας έχουν περάσει φίλε μου. Αρκεί η απλή διαπίστωση ότι όλοι, ανεξαιρέτως, οι μαλάκες που γνωρίζεις στην καθημερινότητά σου έχουν υπάρξει παιδιά. Κανείς δε φύτρωσε. Δεν γνωριζω με τι "ειδους ανθρώπων" κανεις παρεα στην καθημερινοτητα σου αλλα αλλο ειμαι παιδι και αλλο μεγαλωνω παιδι.ΠΟΛΥ μεγαλη διαφορα αν μπορείς να το καταλαβεις ..........Που μαλλον απο οτι καταλαβαίνω δεν μπορεις ακομα. Δεν το κατακρινω ουτε το σχολιαζω .Για όλους ερχεται η ωρα που ωριμάζουν σαν τα φρουτα. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από filipprin 1 1
Lucifer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, filipprin είπε Δεν γνωριζω με τι "ειδους ανθρώπων" κανεις παρεα αλλα αλλο ειμαι παιδι και αλλο μεγαλωνω παιδι.ΠΟΛΥ μεγαλη διαφορα αν μπορείς να το καταλαβεις βεβαια..........Που μαλλον απο οτι καταλαβαίνω δεν μπορεις. Για αρχή ας μάθει κάποιος άλλος ανάγνωση και κατανόηση κειμένου στα παιδιά σου. 1
filipprin Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Μου φτανει που το καταλαβες εσυ......... Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από filipprin
megapaixtaras Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Lucifer είπε Για αρχή ας μάθει κάποιος άλλος ανάγνωση και κατανόηση κειμένου στα παιδιά σου. για αρχη μαθε να συνομιλεις χωρις να βριζεις..αλλα μοντ εισαι οτι θελεις κανεις προφανως..και ας εχεις παραβιασει ολους τους κανονες για τους οποιους μπαναρετε καποιους αλλους οταν κανουν το ιδιο..και να εχεις παιδια, ο τροπος σου δειχνει την διαπαιδαγωσηση τους που μαλλον με μαθηματικη ακριβεια θα γινουν αυτο που βριζεις αφου εχει τετοιο γονεα που συμπεπριφερεται ετσι. 1 ώρα πριν, Lucifer είπε Φυσικά και μας έχουν περάσει φίλε μου. Αρκεί η απλή διαπίστωση ότι όλοι, ανεξαιρέτως, οι μαλάκες που γνωρίζεις στην καθημερινότητά σου έχουν υπάρξει παιδιά. Κανείς δε φύτρωσε. Οπότε αυτό σε βάζει σε ένα αντίθετο τριπάκι να σκεφτείς, μήπως θα έπρεπε αυτοί που τα μεγάλωσαν να είναι λίγο λιγότερο σίγουροι ότι ξέρουν καλύτερα απ' όλους απλώς επειδή πηδήχτηκαν κάποτε χωρίς προστασία; εσυ θα ξερεις καλυτερα προφανως 2 ώρες πριν, NickTG είπε Δεν σε εμπόδισε κανείς να θεωρείς ό,τι θες. ετσι λεει η "λογικη" 1
Lucifer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 38 λεπτά πριν, megapaixtaras είπε για αρχη μαθε να συνομιλεις χωρις να βριζεις..αλλα μοντ εισαι οτι θελεις κανεις προφανως..και ας εχεις παραβιασει ολους τους κανονες για τους οποιους μπαναρετε καποιους αλλους οταν κανουν το ιδιο..και να εχεις παιδια, ο τροπος σου δειχνει την διαπαιδαγωσηση τους που μαλλον με μαθηματικη ακριβεια θα γινουν αυτο που βριζεις αφου εχει τετοιο γονεα που συμπεπριφερεται ετσι. εσυ θα ξερεις καλυτερα προφανως Δεν είμαι ούτε γονέας, ούτε μοντ. Η άποψή μου είναι ότι δε θα ήμουν καλός γονιός, για διάφορους λόγους. Θα σε τιμούσε το ότι υπερασπίζεσαι τον τύπο που δεν ξέρεις, αν δεν ήταν ενδεικτικό του πόσο νοιώθεις ότι συμπνέετε. Και προφανώς δεν "ξέρω καλύτερα". Αν είχατε αφιερώσει μισό δευτερόλεπτο να καταλάβετε τι λέω, θα είχες συνειδητοποιήσει ότι αυτό ακριβώς είναι αυτό που επικρίνω, το ότι "κάποιος ξέρει καλύτερα" επειδή έτσι, ή ακόμα χειρότερα, επειδή άφησε έγκυο μια κυρία. Συγχέετε τα συναισθήματα που νοιώθετε κατά την γέννηση του παιδιού σας με συνειδητοποίηση απλώς και μόνο επειδή είναι πρωτόγνωρα. Συγκρίνετε το εύρος των απόψεων που είχατε πριν με το εύρος που αναγκαστήκατε να αποκτήσετε αφού τεκνοποιήσατε και νομίζετε πρώτον, πως όλος ο κόσμος είναι στο ίδιο νοητικό standby που ήσασταν εσείς μέχρι να έρθει η στιγμή να κάνετε παιδιά και δεύτερον πως είναι απόλυτα λογικό να σκεφτείς τι σημαίνει να μεγαλώνεις έναν άνθρωπο μόνο εκ των υστέρων. Τι μου λες φίλε μου; Ότι είναι αδύνατον να έχω σκεφτεί τι χρειάζεται η ανατροφή ενός σωστού ανθρώπου επειδή δεν έχω γκαστρώσει; Ότι επειδή δεν έχω νοιώσει τον φόβο, την ανησυχία, την ελπίδα και ό,τι άλλο που νοιώθεις εσύ, δεν ξέρω...τι; Το 99% των ανθρώπων δεν ξέρουν να διαχειριστούν τον δικό τους εαυτό, τα δικά τους κόμπλεξ, τις ανεπάρκειες και τη χρήση της ορθογραφίας, θα εμπιστευτώ ότι θα μου φορέσουν έναν ακόμα άνθρωπο τον οποίο όμως θα μεγαλώσουν σωστά επειδή, ξαναρωτάω, τι; Τι έπαθες όταν έκανες παιδί που σε έκανε καλύτερο; Και πως σκατά είσαι τόσο βέβαιος, που αποτελεί κυριολεκτικά το πιο επικίνδυνο συναίσθημα του κόσμου και για το παιδί και για τα παιδιά όσων μεγαλώνουν δίπλα του; Οι περισσότεροι γονείς, επειδή είστε άνθρωποι, είστε φοβισμένα όντα και απλώς κάνετε roleplay τη σιγουριά σας, ατεκμηρίωτα και ανεύθυνα επειδή δεν αντέχετε να παραδεχτείτε ότι το πάτε κι εσείς ψάχνοντας. 5 1 1
filipprin Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Lucifer είπε Θα σε τιμούσε το ότι υπερασπίζεσαι τον τύπο που δεν ξέρεις, αν δεν ήταν ενδεικτικό του πόσο νοιώθεις ότι συμπνέετε. Να σου πω οτι ο τύπος που λες δεν έβρισε ουτε προσεβαλε κανενα ουτε ανακατεψε κανενα παιδι στη συζητηση διοτι γνωριζει τι σημαινει ενα παιδι για τον γονιο του και φροντιζει να το σεβεται.Ποσώς με ενδιαφερει το μελλον και η οικογενειακη σου κατασταση.Ωστόσο η συμπεριφωρα σου δειχνει και την ανατροφη που ελαβες εσυ ως παιδι......... Οπως ειπε και η επιστημη δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι πλασμενοι για να γινουνε γονεις. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από filipprin 1 1
Lucifer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, filipprin είπε Να σου πω οτι ο τύπος που λες δεν έβρισε ουτε προσεβαλε κανενα ουτε ανακατεψε κανενα παιδι στη συζητηση διοτι γνωριζει τι σημαινει ενα παιδι για τον γονιο του και φροντιζει να το σεβεται.Ποσώς με ενδιαφερει το μελλον και η οικογενειακη σου κατασταση.Ωστόσο η συμπεριφωρα σου δειχνει και την ανατροφη που ελαβες εσυ ως παιδι......... Οπως ειπε και η επιστημη δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι πλασμενοι για να γινουνε γονεις. Πρέπει να αποφασίσεις όμως, σε ενδιαφέρει ή όχι; Μπορώ κι εγώ να αναφερθώ στις ελλείψεις των γονιών σου που ούτε γραφή δε σου έμαθαν; Είστε παντρεμένοι με τον άλλον και ξέρεις τι γνωρίζει και τι όχι; Θα απαντήσεις στο ποστ που έκανες quote; Και κυρίως, θα μου παραθέσεις στοιχεία για το bold; edit, όχι... Αντί απάντησης πας και βάζεις φατσούλες, ο παιδαγωγός... Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από Lucifer
1600 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου @Lucifer Δε θελω να στο χαλασω...αλλα τζαμπα καθεσαι και γραφεις. Απο την στιγμη που δεν τους χαϊδεύεις τα αυτιά, μοιραια δεν θα σε ακουνε και δε θα προβλημταιστούν. Καταλαβαινω πως δεν αντεχεις πλεον και για καποιον λογο η υπομονη σου εχει εξαφανιστει, εις μάτην ομως -εντελως φιλικα- 1 1 1
filipprin Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) για σενα το εγραψα τι δεν καταλαβαίνεις????? 7 λεπτά πριν, Lucifer είπε Και κυρίως, θα μου παραθέσεις στοιχεία για το bold; 11 λεπτά πριν, filipprin είπε Οπως ειπε και η επιστημη δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι πλασμενοι για να γινουνε γονεις. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από filipprin
NickTG Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 1 hour ago, megapaixtaras said: ετσι λεει η "λογικη" ΟΚ. 1
filipprin Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 27 λεπτά πριν, Lucifer είπε dit, όχι... Αντί απάντησης πας και βάζεις φατσούλες, ο παιδαγωγός... απαντησα οτι ευτυχώς που δεν έχεις παιδι τι δεν καταλαβες... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα