Iasonas Pav Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ps4 ξεκάθαρα. Καλύτερος έλεγχος στο τι θα κάνει απο τους γονείς + ότι το θεωρώ πιο διασκεδαστικό. Θα μπορεί να καλέσει και φίλους να παίξουν. Ακόμα θυμάμαι που 10-11 χρονών δεν μου έπαιρναν οι γονείς μου το San Andreas γιατί ήταν 18+. Έκλαιγα και χτυπιόμουν. Λίγα χρόνια μετά το κατέβασα στο πισί και καιγόμουν μια χαρά. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από Iasonas Pav
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 PLAYSTATION 5 αυτό θέλουν οι πιτσιρικάδες όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες για εμάς...
mechpanos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Lucifer είπε Όσο για την φάση "εμείς πίναμε νερό απ' το λάστιχο και παίζαμε στις λάσπες" ελπίζω να μην είστε κάτω από 50-60 όσοι τα λέτε, νόμιζα ότι μέσα στην επόμενη 10ετία θα είχαμε ξεμπερδέψει από τα μπουμεροαποστήματα. Ε, ναι...πάντως υπάρχει θέμα. Πέρα από τον εθισμό στην κατανάλωση περιεχομένου, υπάρχει και θέμα εκπαιδευτικό. Το μάτι και ο εγκέφαλος, συνηθίζει να δέχεται γρήγορη πληροφορία και εναλλαγή εικόνων, και στην μαθησιακή δραστηριότητα του σχολείου που είναι πιο αργή, δεν μπορεί να συγκεντρωθεί με τίποτα, του φαίνεται βαρετή. 1
Petros Electron Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, pontez2 είπε PS. Tα ταμπλετ και τα κινητά ειναι ανεξέλεγκτα. Δεν ξέρεις ουτε τι βλέπει το παιδί, ούτε τι παίζει, ούτε που μπαινει (και οποιος πει οτι ξέρει, απλά δε ξέρει ) Στο ps παιζουν συγκεκριμένα παιχνίδια. Και έτσι οπως έχουν γινει τα κινητά πλέον τολμω να πω οτι στο ps δεν κολλάνε τοσο. Και εγω την ιδια απορία ειχα με εσενα. Ναι ειναι ειναι ανεξέλεγκτα οταν κάποιος τα παρει και τα δώσει στα παιδιά χωρίς να ξερει να φτιάξει καποια πραγματάκια πρώτα.. Τι εννοώ?. Θα σου πω. 1) Γονικός έλεγχος στο playstore με κωδικό (100% αξιόπιστο) γιατι ολες οι εφαρμογές έχουν όρια ηλικίας. 2) Γονικός έλεγχος στο Youtube (οχι 100% αξιόπιστος όταν το βίντεο δεν εχει +18 flags) 3) Κλείδωμα εφαρμογών μεσώ εφαρμογής με κωδικό (σύστημα και οτι αλλο θέλεις εσυ). Εγω πχ τους εχω κλειδώσει το chrome, το εμαιλ, και λειτουργειες του android. Αν θέλεις τους κλειδώνεις και το Playstore και βάζεις εσυ τις εφαρμογες μαζι τους. Ειμαι 100% καλυμμενος?, Φυσικά και οχι αλλα ειμαι πολυ καλυτερα απο κάποιον γονιο που εχει άγνοια και θα το πάρει και θα το δώσει ετσι.. Ολα τα παιδακια πλεον απο το σχολείο θελουν να παιζουν Online. Έμενα με το Roblox εχουν φιλους και μιλάνε και παίζουν μαζι. Στο PS δεν νομίζω οτι θα το έκαναν και θα τους άρεσε τοσο. To roblox εχει πλάκα, παίζω και εγω μαζι τους καμιά φορά.. 1
kage Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) To ps5 θα υπάρχει για τα επόμενα σχεδόν 10 χρόνια...το ps4 oxi,to tablet αν δεν είναι ακριβό σύντομα δεν θα παίζει παιχνιδια(lagarun akomh k sto roblox).. νόμιζα σε αυτές τις ηλικίες έπαιζαν κυριως switch..δεν σπάνε τόσο εύκολα τα τάμπλετ υπάρχουν θήκες όπως στα κινητα.... Το πρόβλημα σε όλα τα παραπάνω είναι αν υπάρχει ή όχι η επίβλεψη... Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από kage
Nabuko Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Ο ts συμμετέχει ενεργά στο νήμα και λαμβάνει υπόψιν του όλες τις προτάσεις
pontez2 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 39 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Και εγω την ιδια απορία ειχα με εσενα. Ναι ειναι ειναι ανεξέλεγκτα οταν κάποιος τα παρει και τα δώσει στα παιδιά χωρίς να ξερει να φτιάξει καποια πραγματάκια πρώτα.. Τι εννοώ?. Θα σου πω. 1) Γονικός έλεγχος στο playstore με κωδικό (100% αξιόπιστο) γιατι ολες οι εφαρμογές έχουν όρια ηλικίας. 2) Γονικός έλεγχος στο Youtube (οχι 100% αξιόπιστος όταν το βίντεο δεν εχει +18 flags) 3) Κλείδωμα εφαρμογών μεσώ εφαρμογής με κωδικό (σύστημα και οτι αλλο θέλεις εσυ). Εγω πχ τους εχω κλειδώσει το chrome, το εμαιλ, και λειτουργειες του android. Αν θέλεις τους κλειδώνεις και το Playstore και βάζεις εσυ τις εφαρμογες μαζι τους. Ειμαι 100% καλυμμενος?, Φυσικά και οχι αλλα ειμαι πολυ καλυτερα απο κάποιον γονιο που εχει άγνοια και θα το πάρει και θα το δώσει ετσι.. Ολα τα παιδακια πλεον απο το σχολείο θελουν να παιζουν Online. Έμενα με το Roblox εχουν φιλους και μιλάνε και παίζουν μαζι. Στο PS δεν νομίζω οτι θα το έκαναν και θα τους άρεσε τοσο. To roblox εχει πλάκα, παίζω και εγω μαζι τους καμιά φορά.. Αυτο ομως ειναι το προβλημα. Στο roblox μπαινει ο άλλος μέσα και αρχιζει και βριζει. Πρέπει να πληρωσεις να φτιάξεις δικο σου σερβερ ωστε να μην μπαινουν άλλοι. Δυσκολο για το παιδί διοτι θέλει να ανακαλύψει μονο του. Στο youtube πχ μπορει να βάζει ο πιτσιρικάς να βλέπει τον τάδε γιουτιουμπερ που ειναι εξαιρετικός και στα καπάκια να σου βγει ο γιος γνωστου τραγουδιστή και παρουσιάστριας τηλεόρασης και να βριζει (εγινε και viral προσφατα) Oποτε έχω καταλλήξει πως κοιτάς τις μικρότερες απωλειες. Δε με πειράζει να παιζει online. Η καραντινα μας έσκισε σε αυτο το θέμα. Το online έγινε τροπος ζωής οσο και αν προσπαθουσαμε να το αποφύγουμε. Οι κινδυνοι ομως ειναι υπαρκτοι. 1
Petros Electron Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, pontez2 είπε Αυτο ομως ειναι το προβλημα. Στο roblox μπαινει ο άλλος μέσα και αρχιζει και βριζει. Πρέπει να πληρωσεις να φτιάξεις δικο σου σερβερ ωστε να μην μπαινουν άλλοι. Δυσκολο για το παιδί διοτι θέλει να ανακαλύψει μονο του. Στο youtube πχ μπορει να βάζει ο πιτσιρικάς να βλέπει τον τάδε γιουτιουμπερ που ειναι εξαιρετικός και στα καπάκια να σου βγει ο γιος γνωστου τραγουδιστή και παρουσιάστριας τηλεόρασης και να βριζει (εγινε και viral προσφατα) Oποτε έχω καταλλήξει πως κοιτάς τις μικρότερες απωλειες. Δε με πειράζει να παιζει online. Η καραντινα μας έσκισε σε αυτο το θέμα. Το online έγινε τροπος ζωής οσο και αν προσπαθουσαμε να το αποφύγουμε. Οι κινδυνοι ομως ειναι υπαρκτοι. Το βρίσιμο για εμενα ειναι το λιγότερο.. Και εξηγούμαι Το roblox σχεδόν φιλτράρει τα παντα τα βγαζει με #######. Ασε που το βρίσιμο πλέον ειναι παντου.. Στο σχολειο, στον δρομο σχεδον παντου.. Αντε να τους πεις οχι, που στο σχολειο ολα τα παιδακια εχουν αυτο και παιζουν.. Αν τους πεις οχι γινεσαι κακος. Το θεμα ειναι οσο μπορεις να τα εκθέτεις στον λιγοτερο κίνδυνο. Σε εναν φανταστικό κοσμο θα τα βγάζαμε ολα απο την πρίζα και τις μπαταρίες και θα πηγαίναμε μια βολτα.. Δυστυχώς αυτος ο κοσμος δεν υπαρχει πλεον.. Και θα ερθουν και χειροτερα..
Stergios74 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 47 λεπτά πριν, Nabuko είπε Ο ts συμμετέχει ενεργά στο νήμα και λαμβάνει υπόψιν του όλες τις προτάσεις Που να προλαβει. Ανοίγει 2-3 θέματα την ημέρα.
onelonelystar Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, tsofras είπε ok παίζουν και 3 ώρες την εβδομάδα με τα ηλεκτρονικά δεν θα πάθουν τίποτα αυτό πιστεύω είναι η χρυσή τομή, δηλ οκ προφανώς δεν γίνεται να αποφύγουμε την έκθεση σε tablets, κινητά κτλ και ούτε θα έπρεπε ολική απαγόρευση, αλλά ένα φρένο όσον αφορά τις ώρες χρήσεις τους σίγουρα γίνεται. Ιδίως τις καθημερινές που έχουν σχολείο και δραστηριότητες δεν χρειάζονται καν αυτά. 1
papapontikas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 PS5? Βγαλτον να πει τα καλαντα τα Χριστούγεννα να δει πως βγαίνει το μεροκάματο (αν ζητάει ps5 στα 10 του, ενας θεος ξερει τι θα ζηταει αργοτερα οταν μεγαλωσει) 3
StamTheMan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Αλλο ενα θεμα που κλασσικα βγηκε εκτος θεματος ( ps4 ή ταμπλετ ),με τον TS να ειναι εξαφανισμενος και οι αλλοι να σφαζονται.
Nabuko Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 35 λεπτά πριν, Stergios74 είπε Που να προλαβει. Ανοίγει 2-3 θέματα την ημέρα. Πάνω σε καμιά μπουλντόζα θα ναι να ρίχνει καμια μάντρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα