Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

1. Το «μπαμπά, να βάλουμε v-bucks για να πάρω το τάδε skin», όπου μετά από δυο φορές που πέταξα κυριολεκτικά στα σκουπίδια από 20 εύρω, η απάντηση πλέον είναι ένα κοφτό όχι. Τώρα έχει βρει τρόπο να μαζεύει μέσα από το παιχνίδι v-bucks και αγοράζει μόνος του το Battle Pass, δεν έχω ασχοληθεί πως.

Βάζεις ένα battle pass με 1000 v bucks. Αν παίζεις μια ώρα την ημέρα μέχρι να λήξει το battle pass θα μαζέψεις 1400. Θα δώσεις τα 1000, και μετά θα έχεις περίσσεια 400. Στο μεταξύ κάθε battle pass Σου Βάζει στόχους και έτσι κερδίζεις κάμποσες 10αδες skins κλπ κλπ.

Το battle pass κρατάει Όσο η σεζόν, δηλαδή 2~3 μήνες συνήθως. 

Το roblox είναι χειρότερο. Δεν κερδίζεις τίποτα και πρέπει απαραίτητα να πληρώσεις. Και το χειρότερο δεν έχει παγκοσμίως καλύτερες τιμές να βρεις 

Εμάς ευτυχώς έφερε ο Άγιος Βασίλης 20€ στο roblox και ξεμπέρδεψε!!! 

• Like 1
  • Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν θα μπορείς να το κόβεις εσαεί, κάποια στιγμή θα αρχίσει να σου κλαίγεται, ότι παίζουν οι φίλοι του και ότι θέλει να παίζει μαζί τους. Στο κομμάτι των αγνώστων πάντως, το Fortnite τα πηγαίνει καλά, ευτυχώς. Εμένα όποτε παίζει, παίζει μόνο με συμμαθητές και φίλους του.

Ναι και γενικά παίρνεις την πληρωμένη απάντηση «δηλαδή δεν θες να κοινωνικοποιούμαι με τους φίλους μου και να μην περνάω χρόνο μαζί τους;».

Εκεί απαντάμε την επίσης πληρωμένη απάντηση «δηλαδή άμα οι φίλοι έπαιρναν ναρκωτικά θα πρέπει να σε άφηνα;» και λήγει το θέμα.

Είναι ένα επιπλέον πρόβλημα των ιδιωτικών αυτό. Δεν αρκούν τα δίδακτρα, πρέπει να τα σκας και για ντύσιμο, εκδρομές κλπ. Ευτυχώς αυτά στο δημόσιο δεν τα έχουμε. Έχουμε άλλα προβλήματα να λύνουμε.

Το γενικότερο πρόβλημα με το Fortnite δεν είναι η επικοινωνία με τους αγνώστους, είναι ο εθισμός και ότι η Epic έχει κάνει πανέξυπνη επιχειρηματική κίνηση, σου δίνει όλες τις πίστες, τις αποστολές, το gameplay δωρεάν και μετά κοιτάζει να μαζεύει χρήματα από τα cosmetics. Οπότε προκύπτουν δύο προβλήματα:

1. Το «μπαμπά, να βάλουμε v-bucks για να πάρω το τάδε skin», όπου μετά από δυο φορές που πέταξα κυριολεκτικά στα σκουπίδια από 20 εύρω, η απάντηση πλέον είναι ένα κοφτό όχι. Τώρα έχει βρει τρόπο να μαζεύει μέσα από το παιχνίδι v-bucks και αγοράζει μόνος του το Battle Pass, δεν έχω ασχοληθεί πως.

2. Είναι στημένο έτσι το game ώστε να μην μπορεί να σταματήσει στα όρια που έχουμε θεσπίσει. Η απάντηση στο «κλεισ' το» ήταν πάντα «10 λεπτά ακόμη» και αφού το άκουσα καμιά πενηνταριά φορές, πλέον ξέρει ότι αν το ξανακούσω θα διαγραφεί ο λογαριασμός μου στην Epic και απλά δεν θα ξαναπαίξει.

Γενικότερα, ακόμα μία συμβουλή: τα games που παίζουν τα παιδιά, ιδιαίτερα όσα είναι σε μικρή ηλικία, θα πρέπει να έχουν αρχή, μέση και τέλος. Επιπλέον να έχουν λειτουργία pause/sleep/quicksave/whatever. Να ξέρει ότι στον χρόνο που έχετε συμφωνήσει μπορεί να παίξει 3 πίστες και να το κλείσει, έτσι ώστε να μην νιώθει ότι αφήνει ανολοκλήρωτο το session του.

Χίλιες φορές να βλέπουν Netflix και Disney+, παρά youtube στον αυτόματο. Το youtube τα μαθαίνει αισχρά πράγματα.

Αν μπεις σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με επιχειρήματα και αντεπιχειρήματα σε κέρδισαν.

Το parenting σε τέτοια ηλικία είναι απλό, προτιμώ να κλαίς εσύ που δεν πέρασε το δικό σου παρά εγώ για την κάθε τρέλα σου  😛

• Like 1
Δημοσ.

ωραία συζήτηση αλλά ανοίγει πολύ.Σε σχέση με τα ιδιωτικά και δημόσια ,αρχίζω να παρατηρώ ότι (επαρχία ειμαι) πλέον για να φτάσει κάποιος να κάνει οικογένεια το οικονομικό το έχει λύσει!!! Βλέπω δλδ γύρω μας εδω τουλάχιστον αρκετή οικονομική άνεση και καλά επαγγέλματα...Άρα : Ναι έχουμε κι αυτο το θέμα.Αυτό που βασικά έχουμε και έχουν όλοι να λύσουν είναι το εσωτερικό σε κάθε σπίτι!!!

Ο ένας μπαμπάς λεει: "κοίτα αν ειναι να τα μαλώσω και να τα φωνάξω θα το είχα λύσει το θέμα σε ένα λεπτό.Αυτά ειναι για κάφρους."

Ο άλλος (φίλος) μπαμπας λεει: εμένα με είχε σούζα ο μπαμπας μου, αυτο ξέρω..αυτό κάνω...αλλά πάλι δεν με ακούει!!!

Ο κουμπάρος μου λέει: κολλητέ. ...δεν ξέρω πως είναι να μαλώνεις παιδί! Τα ζώα τα μαλώνουν όχι τους ανθρώπους...κλπ...

Ο καθένας πορευεται με ότι του έμαθαν απο μικρό!! Αυτό βλέπω εγω...απλά ώρες ώρες   αναρωτιέμαι πως ερμηνεύει κανείς την πειθαρχία με δεδομένο ότι πχ η λέξη τιμωρία απαγορεύεται σήμεα όχι να την εφαρμόσεις αλλά να την προφέρεις απλώς!!!

Δημοσ.
8 hours ago, Denmark1 said:

αν έχεις άλλο παιδί κορίτσι και ζητήσει για αντίπραξη κάτι αντίστοιχο στο ίδιο κόστος τι κάνεις ?

Γιατί, απαγορεύεται να παίζει και το κορίτσι? 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, NickTG είπε

Ε και εσύ. 99% δεν τα απασχολεί και το τόσο. Ειδικά όταν φτάσουν 10+ χρονών 

1 ώρα πριν, Denmark1 είπε

ωραία συζήτηση αλλά ανοίγει πολύ.Σε σχέση με τα ιδιωτικά και δημόσια ,αρχίζω να παρατηρώ ότι (επαρχία ειμαι) πλέον για να φτάσει κάποιος να κάνει οικογένεια το οικονομικό το έχει λύσει!!! Βλέπω δλδ γύρω μας εδω τουλάχιστον αρκετή οικονομική άνεση και καλά επαγγέλματα...Άρα : Ναι έχουμε κι αυτο το θέμα.Αυτό που βασικά έχουμε και έχουν όλοι να λύσουν είναι το εσωτερικό σε κάθε σπίτι!!!

Ο ένας μπαμπάς λεει: "κοίτα αν ειναι να τα μαλώσω και να τα φωνάξω θα το είχα λύσει το θέμα σε ένα λεπτό.Αυτά ειναι για κάφρους."

Ο άλλος (φίλος) μπαμπας λεει: εμένα με είχε σούζα ο μπαμπας μου, αυτο ξέρω..αυτό κάνω...αλλά πάλι δεν με ακούει!!!

Ο κουμπάρος μου λέει: κολλητέ. ...δεν ξέρω πως είναι να μαλώνεις παιδί! Τα ζώα τα μαλώνουν όχι τους ανθρώπους...κλπ...

Ο καθένας πορευεται με ότι του έμαθαν απο μικρό!! Αυτό βλέπω εγω...απλά ώρες ώρες   αναρωτιέμαι πως ερμηνεύει κανείς την πειθαρχία με δεδομένο ότι πχ η λέξη τιμωρία απαγορεύεται σήμεα όχι να την εφαρμόσεις αλλά να την προφέρεις απλώς!!!

Έλλειψη παιδείας κ αντίληψης λέγεται. Αντε να το δικαιολογήσω ως ένα μέρος, μιας και δεν κόβει σε όλους το ίδιο, ότι δεν έχουν τα ερεθίσματα ή έστω κάποιον με επίπεδο να μιλήσουν και να δουν μια άλλη οπτική. Και να έχουν όμως, δεν τον εκμεταλλεύονται να πάρουν κάτι. Άλλο μεγάλο θέμα. 

• Moderators
Δημοσ.
30 minutes ago, NickTG said:

Οι κονσόλες είναι για παιδιά, όχι για κορίτσια.

• Like 1
  • Haha 6
Δημοσ.
40 minutes ago, sphinxgr said:

99% δεν τα απασχολεί και το τόσο. Ειδικά όταν φτάσουν 10+ χρονών 

Εγώ πάλι θεωρώ, και από αυτά που έχω δει, πως αν υπάρχει στο σπίτι και δεν έχει μεγαλώσει με τη λογική πως αυτά τα παιχνίδια είναι για αγόρια μαι χαρά θα παίξει. 

54 minutes ago, Malthador said:

Το είχα ξεχάσει αυτό! :P

Δημοσ.

Με αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει κάνα σετ ρομποτικής όπως τα Lego mindstorm? Και το παιδί μένει στη τεχνολογία και δεν αποβλακωνεται με το γιουτιουμπι στο τάμπλετ. Εγώ στο δημοτικό μισοεφτιαχνα τα δικά μου απλά παιχνίδια σε gwbasic (εντάξει όχι από το μηδέν , μου είχαν πάρει κάτι βιβλία και ένωνα σκριπτακια κτλπ)....  Άμα το βαριόμουν αυτό έβαζα το master system (τις ημέρες που έβρεχε και δεν μπορούσαμε να αμοληθουμε στους δρόμους Δίχως γυρισμό).... Το τελευταίο δώρο που έκανα σε μια 8χρονη ήταν ένα καλό σετ μικροσκόπιο... Το έχει λιώσει! 

Αλλιώς κονσόλα. Μακριά τα παιδιά από το γιουτιουμπ διαμορφώνει χαρακτήρα πλέον και θέλουν τα πιτσιρικά να γίνουνε ινφλουενσερς τραπερς κτλπ...

Δημοσ.

Κάποιο κιτ μοντελισμού ίσως? Έχει για αρχάριους. Είναι δημιουργικό και ακονίζει και τις δεξιότητες των παιδιών.

• Like 2
Δημοσ.

Αληθινη συζητηση,στη Μανη ( απο εκει ειμαι ) , οχι πολυ προσφατη,αλλα οχι και πολυ παλια
Βλεπει η τυπισσα την αλλη τυπισσα να μην ειναι πλεον εγκυος:

-Συγχαρητηρια,να σας ζησει,αγορακι η κοριτσακι;
-Κοριτσακι!
-Ε,δεν πειραζει..

• Haha 4
Δημοσ.
17 ώρες πριν, NickTG είπε

Εγώ πάλι θεωρώ, και από αυτά που έχω δει, πως αν υπάρχει στο σπίτι και δεν έχει μεγαλώσει με τη λογική πως αυτά τα παιχνίδια είναι για αγόρια μαι χαρά θα παίξει. 

Το είχα ξεχάσει αυτό! :P

εγω παλι θεωρω οτι οταν δεν εχεις παιδια ,δεν γνωριζεις..

• Like 1
Δημοσ.
23 minutes ago, megapaixtaras said:

Δεν σε εμπόδισε κανείς να θεωρείς ό,τι θες. 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, megapaixtaras είπε

Αυτό ισχύει. Ήμουν μια φορά με έναν φίλο και πίναμε καφέ, ξαφνικά εκεί που μιλούσαμε τον βλέπω αρχίζει να λάμπει, οι κόρες του διαστέλλονται και φυτρώνει μια γενειάδα γύρω στους 30 πόντους. "Μάκη!" του λέω, "τι έπαθες;" Πριν προλάβει να απαντήσει μπαίνουν μέσα 2 πρυτάνεις από διαφορετικά πανεπιστήμια και του δίνουν σετάκι πτυχίο-μάστερ-phd.

Τι είχε γίνει; 5 χλμ παραπέρα, η γυναίκα του είχε κάνει τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό. Την ίδια ακριβώς στιγμή έγινε σοφός και τα ήξερε όλα.

• Like 1
  • Confused 1
  • Haha 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Lucifer είπε

Τι είχε γίνει; 5 χλμ παραπέρα, η γυναίκα του είχε κάνει τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό. Την ίδια ακριβώς στιγμή έγινε σοφός και τα ήξερε όλα.

Ειρωνικό το σχολιο σου αλλα  ναι μόλις εμαθε οτι θα αποκτήσει παιδι περάσανε πραγματα και καταστάσεις απο το μυαλο του που σε καποιον χωρίς παιδι δεν τον εχουν απασχολησει ποτε ουτε σαν ιδεα.Οποτε σοφότερος δεν εγινε αλλα μολις αναγκαστικα άρχισε να βλεπει μακρυτερα με μεγαλύτερη υπευθυνότητα και ποιο σοβαρά το μελλον....

Αυτο το λες και σοφια στην εποχη που ζουμε......

Επεξ/σία από filipprin
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...