Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δώρο γενεθλίων σε αγοράκι 10 χρονών, Tablet Samsung ή PS4 slim μεταχειρισμένο?

Το συζήτησα με τους γονείς δεν έχουν θέμα, ο μικρός τώρα ζητάει PS5 :D

Ο ανιψιός μου έχει γενέθλια και του έχω τάξει τάμπλετ, να του πάρω ενα PS4?

Το φοβάμαι το τάμπλετ γιατί δεν θα βγάλει δίμηνο.. :(

Εσείς αν ήσασταν 10 χρονών τι θα θέλατε?

Επεξ/σία από Raylan
  • Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

33 λεπτά πριν, Raylan είπε

XBOX + 65 άρα + dolby atmos home cinema !!!!

Xbox Series X | Xbox

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.

υπολογιστη θα τον βοηθησει παντου περισσοτερο...η σονυ αρχιζει και φερνει τα παιχνιδια στο pc,η ms ετσι και αλλιως καιρο...εχει περισσοτερες προοπτικες για το μελλον....

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Raylan είπε

μια μπαλα ποδοσφαιρου ή μπασκετ😇

• Like 20
  • Thanks 6
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

μια μπαλα ποδοσφαιρου ή μπασκετ

Πως αλλάζουν τα χρόνια..

Εμένα αν μου έπαιρναν μπάλα ήμουν τρισευτυχισμένος. Τώρα τα 10χρονα θέλουν κινητό, PS5, ηλεκτρικό πατίνι..

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να του πάρεις κάνα καλό lego. Με 200 και 300€ παίρνεις κάτι τούμπανα και θα βάλει και το μυαλό να δουλεύει. 

Επεξ/σία από jimis_vts
  • Like 10
  • Thanks 2
Δημοσ.

Ps4 ή τα λεφτά σε δωροεπιταγή για να συμπληρώσουν και οι γονείς για ps5.

Ειδικά αν έχει και κινητό το tablet το βλέπω περιττό.

Δημοσ.

Και μετά λέμε ότι φταίνε τα παιδιά............

Δεν το λέω για τον TS αλλά  έτσι λειτουργούμε οι περισσότεροι (δεν βγάζω τον εαυτό μου απέξω). Να πάρουμε κάτι στο παιδί να κλείνετε σε αυτό μόνο του και να μην μας ενοχλεί.Έτσι μας θέλει το σύστημα να μεγαλώνουμε για να μπορεί να μας ελέγχει και εμείς δυστυχώς δεν κάνουμε τίποτε να ξεφύγουμε. Από νήπιο στο κινητό μεγαλώνοντας στο τάμπλετ μετά Ps4  πιο μετά στο youtube μετά στο facebook στο twiter στο ινσταγκραμ και πάει λέγοντας.

Μικρός δεν είχαμε τίποτε και πετούσαμε στον ουράνια αν κάποιος από την παλιοπαρέα έφερνε μια μπάλα πλαστική (ποδοσφαίρου ήταν σπάνια) παίζαμε με τις ώρες στις αλάνες και γυρίζαμε σπίτι με ματωμένα γόνατα αλλά με ένα χαμόγελο που έφτανε στα αυτιά.

• Like 19
  • Thanks 1
Δημοσ.

5 χωρικά κυβικά ξύλα χυδην. 

Κι εγώ πάντως ψάχνω τι να πάρω στον 10χρονο γιο. PlayStation έχουν οι φίλοι του αλλά εγώ λέω να του παρω υπολογιστή που είναι και για μαθηματα κλπ. Αλλά ενα λαπτοπ 17αρι IPS με i5 ή αντίστοιχο φτάνει τα 800+. 

1 λεπτό πριν, papoys1 είπε

παίζαμε με τις ώρες στις αλάνες

Τον έχουμε κρατήσει σχετικά μακριά απ την τεχνολογία και θέλει με τις ώρες να είναι στην αλάνα, αλλά δεν βρίσκει παιδιά εκεί γιατί ολοι εχουν ps. Και όταν είναι έξω τα παιδιά πάλι για τα παιχνίδια συζητάνε, οπότε αν δεν έχεις αποκλειεσαι απ τις παρέες. Είναι σαν κάτι παιδιά στην εποχή μας που δεν είχαν tv γιατί οι γονείς ήταν της εκκλησίας. 

• Like 11
  • Sad 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Stergios74 είπε

Τον έχουμε κρατήσει σχετικά μακριά απ την τεχνολογία και θέλει με τις ώρες να είναι στην αλάνα, αλλά δεν βρίσκει παιδιά εκεί γιατί ολοι εχουν ps. Και όταν είναι έξω τα παιδιά πάλι για τα παιχνίδια συζητάνε, οπότε αν δεν έχεις αποκλειεσαι απ τις παρέες. Είναι σαν κάτι παιδιά στην εποχή μας που δεν είχαν tv γιατί οι γονείς ήταν της εκκλησίας. 

Φίλε και η εγγονούλα μου το ίδιο είναι. Της κρύβω το τάμπλετ (ευτυχώς κορίτσι και δεν ξέρει από Ps4) και ψάχνει μανιωδώς να το βρει. Για αυτό είπα πως μας κατευθύνουν. Καλημέρα . Θα έλεγα πάρτου τάμπλετ αρχικά αν δεν έχει. Εκεί βασανίζει και λίγο το μυαλό και μπορεί να βγει έξω από το σπίτι με αυτό σε αντίθεση με το Ps4.😇

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

Εγώ τους πήρα κινητά. Χωρίς καρτα sim (προς το παρον), μου βγήκε ποιο οικονομικά απο το να έπαιρνα 2 x tablet. Επισης ειναι ποιο μικρα και πιο "μανιτζεβελα" να τα εχουν μαζι τους οταν βγαίνουν εξω. Στην ιδια ηλικια με τον ανηψιο σου ειναι. Εναλλακτικά και ενα PS3 μεταχειρο με πολλα παιχνιδια, που ειναι και φθηνα super θα του φανει.. Εγω στα 10μου ειχα ZX 48+ με κασέτα. Αν υπήρχε τοτε ps θα ειχα παθει πλακα.. Πως άλλαξαν οι εποχες.. 

Με 185 ευρώ καθάρισα και επίσης και σε δυνατότητες ειναι καλα σε σχεση απο τα να έπαιρνα (με τα ιδια χαρ/κα) tablet. 

ΥΓ. PS 3 εχω στο σπιτι μου, αλλα πλεον ολα τα παιδάκια με αυτο το Roblox, ειναι κολλημένα.

Επεξ/σία από Petros Electron
  • Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Φίλε και η εγγονούλα μου το ίδιο είναι. Της κρύβω το τάμπλετ (ευτυχώς κορίτσι και δεν ξέρει από Ps4) και ψάχνει μανιωδώς να το βρει. Για αυτό είπα πως μας κατευθύνουν. Καλημέρα . Θα έλεγα πάρτου τάμπλετ αρχικά αν δεν έχει. Εκεί βασανίζει και λίγο το μυαλό και μπορεί να βγει έξω από το σπίτι με αυτό σε αντίθεση με το Ps4.😇

Παν μέτρον άριστον

Και εγώ στα 10 μου είχα sega master system και έπαιζα στις αλλάνες και διάβαζα και τα έκανα όλα.

Και τα κορίτσια μου (8 + 10 ετών) έχουν nintendo Wii και Xbox One (απο τον μπαμπά τους) και πάμε και στις κούνιες , ποδήλατα , πατίνια , παίζουν σχεδόν όλη μέρα με κούκλες και playmobil

ok παίζουν και 3 ώρες την εβδομάδα με τα ηλεκτρονικά δεν θα πάθουν τίποτα

Καλύτερα να μάθουν το μέτρο απο τώρα , παρά να πάνε 15 - 17 χρονών και να λιώνουν όλη την ημέρα με το που εμφανιστεί μία κονσόλα μέσα στο σπίτι

Προς TS καλύτερα κονσόλα

Απο το να λιώνει στο tablet για να βλέπει βλακείες στο youtube καλύτερα να παίζει , θα έχουν και οι γονείς καλύτερο έλεγχο και θα είναι όλοι παρέα στο σαλόνι

• Like 16
  • Thanks 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...