Losdo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα σας! Εχθές παρέλαβα μέιλ από την revolut το οποίο με ενημέρωνε ότι σύντομα θα μου ζητηθεί διόρθωση κάποιου αριθμού εγγράφου που έχω δηλώσει και δεν είναι σωστός. Αν δεν το κάνω σε σύντομο χρονικό διάστημα θα κλειδώσει. Ο μόνος αριθμός που μου έρχεται στο μυαλό είναι το ΑΦΜ μου. Το είχα δηλώσει με το αριθμητικό μέρος όπως κάνουμε στην Ελλάδα. Έπρεπε να βάλω το EL μπροστά; Πρέπει να κάνω κάτι πρώτα με την εφορία για να δηλωθεί το ΑΦΜ μου στην ΕΕ; Έχει τύχει κάτι ανάλογο σε κάποιον;
manolis940 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 41 λεπτά πριν, Losdo είπε Καλησπέρα σας! Εχθές παρέλαβα μέιλ από την revolut το οποίο με ενημέρωνε ότι σύντομα θα μου ζητηθεί διόρθωση κάποιου αριθμού εγγράφου που έχω δηλώσει και δεν είναι σωστός. Αν δεν το κάνω σε σύντομο χρονικό διάστημα θα κλειδώσει. Ο μόνος αριθμός που μου έρχεται στο μυαλό είναι το ΑΦΜ μου. Το είχα δηλώσει με το αριθμητικό μέρος όπως κάνουμε στην Ελλάδα. Έπρεπε να βάλω το EL μπροστά; Πρέπει να κάνω κάτι πρώτα με την εφορία για να δηλωθεί το ΑΦΜ μου στην ΕΕ; Έχει τύχει κάτι ανάλογο σε κάποιον; Δεν μου έχει έρθει ποτέ τέτοιο μήνυμα αλλά γενικά δεν έχω κάνει και κάτι ιδιαίτερο στην εφορία. Απ όσο θυμάμαι δεν θέλει το EL μπροστά και αν το ήθελε φαντάζομαι ότι θα σου εμφάνιζε σφάλμα. Το email δεν λέει κάτι πιο συγκεκριμένο ;
Losdo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Το μέιλ δεν έδινε περισσότερες πληροφορίες, ωστόσο γράφει ότι θα λάβω επόμενο μέιλ σχετικά με του τι πρόκειται. Θα περιμένουμε αυτό. Μένω Ελλάδα.
Jkontojohn Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα, έχω λάβει και εγω αυτό το μαιλ. Σήμερα είδα ότι η εφαρμογή μου ζητάει ενα δέκα ψηφίο κωδικό επενδυτή. Γνωρίζει κάποιος Γι αυτό και τι χρειάζεται για να τον αποκτήσω. Ευχαριστώ.
jimbo77 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Και εγώ το ίδιο. Δεν είναι το ΑΦΜ από ότι διαβάζω: Έχει βγάλει κάποιος άκρη;
Losdo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 https://www.athexgroup.gr/el/investors-area Εδώ παρέχονται κάποιες πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον αριθμό. Από ότι κατάλαβα το έχει όποιος έχει επενδύσει στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Εγώ δεν τον έχω και πάτησα παράληψη σε αυτό το βήμα μιας και σου δίνει την δυνατότητα η revolut δηλώνοντας έτσι ότι δεν έχεις. Μετά μου ζήτησε το ΑΦΜ και τέλος. 1
jimbo77 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Ok ευχαριστώ πολύ! Έκανα και εγώ skip και όντως ζήτησε ΑΦΜ κ τέλος
MilaMouVromika Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Έγω πάντως οταν δεν μου δέχθηκε το αφμ έβαλα τον αριθμό απο την μπλέ ευρωπαική καρτα ασφάλισης (securite sociale) και την δέχθηκε
Προτεινόμενες αναρτήσεις