Manthos_Foystanos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Από μικρος αλλά κυρίως από έφηβος, πίστευα ότι ήμουν πολυ μέτριος εμφανισιακά , θα ελεγα άσχημος , με αποτέλεσμα αυτο να με δυσκολεύει αρκετα στην ζωη μου . Αυτο συνεχίστηκε καθολη την δεκαετια των 20, και κοντα στα 30 αρχισε κατι να αλλαζει μιας και μεχρι τοτε το προσωπο μου ηταν αρκετα "παιδικο" , εγινε πιο αντρικο και τοτε νομιζω ηταν που ειπα πρωτη φορα στον καθρέπτη οτι αυτος ο τυπος μου αρεσει αρκετα. Πέρασαν ετσι καποια χρονια που ενιωθα αρκετα καλα και δεν με απασχολούσε ιδιαιτερα η εμφάνιση μου , τωρα ειμαι κοντα στα 40 και τα δυο τελευταια χρονια επειδη φαινεται πια οτι εχω μεγαλωσει εχει αρχισει αυτο να με επηρεαζει παλι αρνητικα . Στο θεμα του τιτλου τωρα..... Εχει συμβεί πολλές φορες και απο ανθρώπους που ξερω αλλα και που δεν με γνωρίζουν καλα , απο αντρες και απο γυναικες , να αναφερουν οτι ειμαι πολυ ωραιος, πολυ ομορφος κτλ , και πραγματικά οταν το ακουω δεν ξερω πως να απαντήσω . Το καλοκαιρι ειχα βγει με κοπελα , μου ειπε κατι, της απαντήσα οτι δεν θεωρώ τον εαυτο μου ιδιαιτερα αμορφο και αυτη με κοίταξε με απορία . Ενταξη καταλαβαίνω οτι αυτο εν μερει ειναι θεμα του μυαλου μου , εχει κολλήσει και βλεπει κακο που ισως να μην ειναι, η να μην το πολυ βλέπουν οι αλλοι, αλλα το να βλέπουμε το ακριβως αντίθετο αυτο ακομα δεν μπορω να το χωνέψω . ......δεν ειναι τρολοθεμα , καλος κακος αυτη ειναι η ζωη μου!
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Την απορια σου δεν μας ειπες για να συνδραμουν οι ειδικοι του ινσομνια.
Manthos_Foystanos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Την απορια σου δεν μας ειπες για να συνδραμουν οι ειδικοι του ινσομνια. βλεπουν και αλλοι ετσι το ευατο τους η εγω ειμαι ο μονος τρελος?...... 6 λεπτά πριν, NT1G είπε Ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός τι σου είπε; νιωθω λιγο Κατακουζηνός η αληθεια ειναι αλλα θα ηθελα να ημουν ο Μανθος Φουστανος Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2021 από Manthos_Foystanos
Nabuko Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 17 λεπτά πριν, Manthos_Foystanos είπε βλεπουν και αλλοι ετσι το ευατο τους η εγω ειμαι ο μονος τρελος?...... Υπάρχει και το ανάποδο. Που να δεις στα σόσιαλ πόσες νομίζουν ότι είναι ωραίες βασιζόμενες στα σχόλια από διάφορα λιγούρια
Manthos_Foystanos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Υπάρχει και το ανάποδο. Που να δεις στα σόσιαλ πόσες νομίζουν ότι είναι ωραίες βασιζόμενες στα σχόλια από διάφορα λιγούρια συμφωνω ,αλλα το αναποδο δεν σου δημιουργει ψυχολογικο προβλημα , το αντιθετο ....
Nabuko Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Manthos_Foystanos είπε συμφωνω ,αλλα το αναποδο δεν σου δημιουργει ψυχολογικο προβλημα , το αντιθετο .... Όταν συνειδητοποιήσεις την αλήθεια όμως...... 1
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 2 minutes ago, Manthos_Foystanos said: συμφωνω ,αλλα το αναποδο δεν σου δημιουργει ψυχολογικο προβλημα , το αντιθετο .... σου δημιουργει οταν το συνειδητοποιησεις. 2
DownUNDERground Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Manthos_Foystanos είπε το αναποδο δεν σου δημιουργει ψυχολογικο προβλημα Σου δημιουργεί μάλλον βαθύτερο πρόβλημα μακροπόθεσμα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις