AntiCambeR Δημοσ. Τετάρτη στις 08:12 πμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 08:12 πμ Στις 2/11/2024 στις 12:27 ΜΜ, mpTrios είπε η θερμενομενη κουβερτα με εχει σωσει την προτείνω ανεπιφύλακτα Πόσα watt είναι συνήθως αυτές και πόσο κοστίζουν σε € ανά ώρα, γνωρίζει κανείς; Εχω 1, στα καλά τα κρύα την είχα χρησιμοποιήσει μερικές φορές.3η σκάλα να ζεσταθεί για 5-10 λεπτά και μετά στην 1η. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. Τετάρτη στις 09:53 πμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 09:53 πμ Περίπου 60w maximum, η μικρή μπορεί να είναι 20-30. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. Τετάρτη στις 10:29 πμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 10:29 πμ εγω εχω παρει αυτη Rohnson R-035 Διπλό Ηλεκτρικό Υπόστρωμα Πλενόμενο με Χρονοδιακόπτη Γκρι 120W 140x160εκ. | Skroutz.gr και ειμαι πολυ ευχαριστημενος Εχει και μονη, εχει χρονοδιακοπτη (για εμενα πολυ σημαντικο). Καπου την ειχε παρει το ματι μου οτι την εχει και ο Σκλαβενιτης στα μεγαλα καταστηματα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgebek2 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:11 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 12:11 μμ (επεξεργασμένο) Για σπιτι χωρις θερμανση τι αξιζει λετε; Να βαλω κλιματιστικα παντου ή νεα αντλια θερμοτητας; Το βραδυ θελω πχ θερμανση μονο στο δωματιο που κοιμαμαι. Επεξ/σία Τετάρτη στις 12:11 μμ από Georgebek2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:27 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 01:27 μμ 1 ώρα πριν, Georgebek2 είπε Για σπιτι χωρις θερμανση τι αξιζει λετε; Να βαλω κλιματιστικα παντου ή νεα αντλια θερμοτητας; Το βραδυ θελω πχ θερμανση μονο στο δωματιο που κοιμαμαι. τα κλιματιστικα εχουν μια ευελιξια,χαλαει το ενα,το βρισκεις αμεσως ποιο ειναι Οταν εχεις μια αντλια θερμοτητας για ολο το σπιτι αν γινει βλαβη καπου μπορει να χρειαστει να ψαχνεσαι αιωνιως Βεβαια προσωπικα δεν μου αρεσει που ξεραινουν τον αερα και προτιμω το φυσικο αεριο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgebek2 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:40 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 02:40 μμ 1 hour ago, vagos789 said: τα κλιματιστικα εχουν μια ευελιξια,χαλαει το ενα,το βρισκεις αμεσως ποιο ειναι Οταν εχεις μια αντλια θερμοτητας για ολο το σπιτι αν γινει βλαβη καπου μπορει να χρειαστει να ψαχνεσαι αιωνιως Βεβαια προσωπικα δεν μου αρεσει που ξεραινουν τον αερα και προτιμω το φυσικο αεριο Με την αντλια μπορω ευκολα να απομονωνω συνεχεια δωματια αναλογα με που κινουμαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:44 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 02:44 μμ 2 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε Με την αντλια μπορω ευκολα να απομονωνω συνεχεια δωματια αναλογα με που κινουμαι; Μπορει να ανοιγοκλεινεις τα fancoils , προφανως αν εχεις καλοριφερ χρειαζονται αλλες λυσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alefther Δημοσ. Τετάρτη στις 02:44 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 02:44 μμ 1 λεπτό πριν, Georgebek2 είπε Με την αντλια μπορω ευκολα να απομονωνω συνεχεια δωματια αναλογα με που κινουμαι; ειναι τελειως λαθος η λογικη σου. Η αντλια (και τα κλιματιστικα) ειναι οικονομικα οταν συντηρουν θερμοκρασια, οχι οταν καλουνται να ανεβαζουν μεγαλα Δt γιατι ανοιγοκλεινεις τη θερμανση. Εμενα η αντλια ανοιγει το φθινοπωρο και κλεινει την ανοιξη. Αν θες με το ζορι να πας σε διακοπτωμενη θερμανση απο τις δυο επιλογες τα κλιματιστικα θα ειναι η καλυτερη, αλλα ΔΕΝ θα λειτουργουν οσο οικονομικα οσο μπορουν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. Τετάρτη στις 02:57 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 02:57 μμ 2 ώρες πριν, Georgebek2 είπε Για σπιτι χωρις θερμανση τι αξιζει λετε; Να βαλω κλιματιστικα παντου ή νεα αντλια θερμοτητας; Το βραδυ θελω πχ θερμανση μονο στο δωματιο που κοιμαμαι. Το κόστος της αντλίας είναι μεγαλύτερο ακόμα κι από 5 κλιματιστικά, άσε το υπόλοιπο δίκτυο. Επίσης είναι απαραίτητα και το καλοκαίρι, εκτός αν είσαι πχ στο Καρπενήσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. Τετάρτη στις 02:58 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 02:58 μμ 1 ώρα πριν, vagos789 είπε που ξεραινουν τον αερα Δεν τον ξηραίνουν. Δεν γίνεται να τον ξηράνουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. Τετάρτη στις 03:08 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 03:08 μμ 4 ώρες πριν, tutuyo είπε εγω εχω παρει αυτη Rohnson R-035 Διπλό Ηλεκτρικό Υπόστρωμα Πλενόμενο με Χρονοδιακόπτη Γκρι 120W 140x160εκ. | Skroutz.gr και ειμαι πολυ ευχαριστημενος Εχει και μονη, εχει χρονοδιακοπτη (για εμενα πολυ σημαντικο). Καπου την ειχε παρει το ματι μου οτι την εχει και ο Σκλαβενιτης στα μεγαλα καταστηματα του Μονές βγάζει το lidl με ωραίους διακόπτες με χρονοδιακόπτη κιόλας. Ίσως να περιμένεις. Δεν έχουν λάστιχο για το στρώμα όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgebek2 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:25 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 03:25 μμ 28 minutes ago, Doubt said: Το κόστος της αντλίας είναι μεγαλύτερο ακόμα κι από 5 κλιματιστικά, άσε το υπόλοιπο δίκτυο. Επίσης είναι απαραίτητα και το καλοκαίρι, εκτός αν είσαι πχ στο Καρπενήσι. Η αντλια δε κανει και για ψυξη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. Τετάρτη στις 03:56 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 03:56 μμ 28 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε Η αντλια δε κανει και για ψυξη; Αν βάλεις φαν κοιλ ναι, ψάξε όμως να δεις πόσο θα πάνε όλα αυτά εγκατεστημένα κι αν σε παίρνει οικονομικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. Τετάρτη στις 04:41 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 04:41 μμ Είχα φιλοξενηθεί σε σπίτι στην Αυστραλία. Άλλο πράγμα η αντλία. Κατέβηκα στο λεβητοστάσιο πως το έλεγαν. Mitsubishi μηχανήματα μέσα. Ψύξη Θέρμανση. Σαν αυτά τα σπίτια που βλέπουμε στις Αμερικάνικες ταινίες American Dream φάση . Αυτονομίες παντού. Οι περισσότεροι τέτοια σπίτια έχουν. Βέβαια τώρα για να αγοράσεις και εκεί μου λένε ότι δεν παίζει. Και εδώ έχουμε τέτοια αλλά τα περισσότερα είναι κλουβιά. Είναι να κλαις και να γελάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. Τετάρτη στις 04:58 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 04:58 μμ 7 hours ago, Doubt said: Περίπου 60w maximum, η μικρή μπορεί να είναι 20-30. Σωστά. Σχεδόν όλες έχουν 3 σκάλες. Έχω μετρήσει 3 μοντέλα (διπλές), και η κατανάλωση είναι 15w, 30w και 60w στην κάθε σκάλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα