sphinxgr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, makiss8 είπε καλημερα, καιω καλοριφερ πετρελαιο και θελω κατι εξτρα για το καθιστικο-σαλονι ενας χωρος μακρυς που καθομαστε κυριως , μια λυση ισως ειναι αυτη που σκεφτηκα, θα καιει μονο απογευματα 3-4 ωρες και το καλοριφερ μονο πρωι για να σπαει το κρυο και το βραδυ για το μπανιο. https://www.skroutz.gr/s/23191656/Coral-Gas-Smart-Thermo-Keramiki-Sompa-Ygraeriou-4200W-Gri-38x42x69cm.html τι λετε? Αρχικά διαβάζεις τις κριτικές. Στη συνέχεια να ξέρεις πως όλες αυτές οι σόμπες θέλουν και ανοιχτό παράθυρο να ανανεώνεται το οξυγόνο, το οποίο καταναλώνουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 21 minutes ago, makiss8 said: καλημερα, καιω καλοριφερ πετρελαιο και θελω κατι εξτρα για το καθιστικο-σαλονι ενας χωρος μακρυς που καθομαστε κυριως , μια λυση ισως ειναι αυτη που σκεφτηκα, θα καιει μονο απογευματα 3-4 ωρες και το καλοριφερ μονο πρωι για να σπαει το κρυο και το βραδυ για το μπανιο. https://www.skroutz.gr/s/23191656/Coral-Gas-Smart-Thermo-Keramiki-Sompa-Ygraeriou-4200W-Gri-38x42x69cm.html τι λετε? Θα με προβληματιζε οτι δεχεται μονο 5κιλη φιαλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 42 λεπτά πριν, makiss8 είπε καλημερα, καιω καλοριφερ πετρελαιο και θελω κατι εξτρα για το καθιστικο-σαλονι ενας χωρος μακρυς που καθομαστε κυριως , μια λυση ισως ειναι αυτη που σκεφτηκα, θα καιει μονο απογευματα 3-4 ωρες και το καλοριφερ μονο πρωι για να σπαει το κρυο και το βραδυ για το μπανιο. https://www.skroutz.gr/s/23191656/Coral-Gas-Smart-Thermo-Keramiki-Sompa-Ygraeriou-4200W-Gri-38x42x69cm.html τι λετε? Έχουν και αυτές τα προβλήματά τους. θα χορτάσετε ζέστη αλλά ανεβαίνει η υγρασία στον χώρο, καίνε οξυγόνο, βγάζουν μια μυρωδιά λόγω της καύσης. Κατά διαστήματα θα πρέπει να εξαερίζετε τον χώρο. Αν το αποφασίσεις πήγαινε σε κάτι φθηνότερο. Σχεδόν όλες φασόν είναι. Απλά κολλάνε ένα αυτοκόλλητο επάνω με μια μάρκα και τις χρυσοπληρώνεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvlsakos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 39 λεπτά πριν, makiss8 είπε καλημερα, καιω καλοριφερ πετρελαιο και θελω κατι εξτρα για το καθιστικο-σαλονι ενας χωρος μακρυς που καθομαστε κυριως , μια λυση ισως ειναι αυτη που σκεφτηκα, θα καιει μονο απογευματα 3-4 ωρες και το καλοριφερ μονο πρωι για να σπαει το κρυο και το βραδυ για το μπανιο. https://www.skroutz.gr/s/23191656/Coral-Gas-Smart-Thermo-Keramiki-Sompa-Ygraeriou-4200W-Gri-38x42x69cm.html τι λετε? Καλησπερα , στην ιδια φαση ειμαι και εγω περιπου. Ειμαστε σε τελευταιο οροφο που το καλοκαιρι γινεται σαουνα και το χειμωνα παγετος. Εχουμε αεριο αυτονομο που θα το αναβουμε απογευμα- βραδυ, αλλα ψαχνω κατι για το σαλονι για να αναβει καποιες ωρες , πχ το πρωι που φευγουμε για δουλεια η μετα μεχρι να αναψει το αεριο. τι θα προτεινατε; εκτος απο air condition (ειμαι ενοικιο και δεν θελω να μπω σε διαδικασια επικοινωνιας με τους ιδιοκτητες) ρευμα εχουμε δεη πρασσινο. υγραεριο το φοβαμαι λιγο θελει προσοχη νομιζω. σκεφτομουν σομπα κηροζινης αν και δεν εχει οικονομικο καυσιμο, και μυριζει. ξερει κανεις ποσο κραταει ενα 18κιλο μπιτονι με 3-4 ωρες αναμα καθε μερα πχ ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makiss8 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) απο θεμα αερισμου δεν με ενοχλει τα κουφωματα ειναι παλια ξυλινα απο κατω μπαζουν τα εχω βαλει αεροστοπ και παλι, περσυ εκαψα μονο πετρελαιο αλλα αυτη την αισθηση ζεστης δεν την επιασα καθως ειναι τεραστιος ο χωρος και κουζινα ξεχωριστα, ελεγα αυτην για να αποφυγω να αλλαζω λαστιχα τσιμουχες κτλπ καθως θα αναβει λιγες ωρες οταν λειπουν τα παιδια 10 λεπτά πριν, dvlsakos είπε Καλησπερα , στην ιδια φαση ειμαι και εγω περιπου. Ειμαστε σε τελευταιο οροφο που το καλοκαιρι γινεται σαουνα και το χειμωνα παγετος. Εχουμε αεριο αυτονομο που θα το αναβουμε απογευμα- βραδυ, αλλα ψαχνω κατι για το σαλονι για να αναβει καποιες ωρες , πχ το πρωι που φευγουμε για δουλεια η μετα μεχρι να αναψει το αεριο. τι θα προτεινατε; εκτος απο air condition (ειμαι ενοικιο και δεν θελω να μπω σε διαδικασια επικοινωνιας με τους ιδιοκτητες) ρευμα εχουμε δεη πρασσινο. υγραεριο το φοβαμαι λιγο θελει προσοχη νομιζω. σκεφτομουν σομπα κηροζινης αν και δεν εχει οικονομικο καυσιμο, και μυριζει. ξερει κανεις ποσο κραταει ενα 18κιλο μπιτονι με 3-4 ωρες αναμα καθε μερα πχ ; ακριβως μια απο τα ιδια, το προηγουμενο σπιτι ηταν ετσι ειδικα το ενα δωματιο το βορινο ηταν αστα να πανε, απο οτι διαβαζω θα σου βγαλει 3-4 βδομαδες ανετα Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από makiss8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, dvlsakos είπε Καλησπερα , στην ιδια φαση ειμαι και εγω περιπου. Ειμαστε σε τελευταιο οροφο που το καλοκαιρι γινεται σαουνα και το χειμωνα παγετος. Εχουμε αεριο αυτονομο που θα το αναβουμε απογευμα- βραδυ, αλλα ψαχνω κατι για το σαλονι για να αναβει καποιες ωρες , πχ το πρωι που φευγουμε για δουλεια η μετα μεχρι να αναψει το αεριο. τι θα προτεινατε; εκτος απο air condition (ειμαι ενοικιο και δεν θελω να μπω σε διαδικασια επικοινωνιας με τους ιδιοκτητες) ρευμα εχουμε δεη πρασσινο. υγραεριο το φοβαμαι λιγο θελει προσοχη νομιζω. σκεφτομουν σομπα κηροζινης αν και δεν εχει οικονομικο καυσιμο, και μυριζει. ξερει κανεις ποσο κραταει ενα 18κιλο μπιτονι με 3-4 ωρες αναμα καθε μερα πχ ; Και οι κηροζίνης μια από τα ίδια. Είναι και πανάκριβες. ίσως βρεις στο 1/4 της τιμής πχ μάρκες όπως Kerona, Fujico και άλλες. Ο αντιπρόσωπος που φέρνει τις kerosun έχει ξεπεράσει τα όρια στις τιμές. Ο κόσμος απογοητεύεται και τις «σκοτώνει» στο marketplace. Το ίδιο γίνεται και σε πολλές άλλες χώρες. Σε χώρες όμως όπως το Πακιστάν είναι σχεδόν τζάμπα. Και εδώ έχουμε θέματα υγρασίας, θέματα οσμών, θέματα φιτιλιού που θέλει άλλαγμα. Πρέπει να πιάνουν τα χέρια σου να τα αλλάζεις μόνος σου. Να παραγγέλνεις φιτίλια από aliexpress, ebay γιατί εδώ δεν υπάρχουν εύκολα, και αν βρεις θα τα χρυσοπληρώσεις. Για διαμέρισμα επίσης δεν κάνει γιατί το καθάρισμα, άναμμα, γέμισμα με καύσιμο κτλ καλό είναι να γίνεται σε αυλή. Έχω μια τέτοια. Σε κάποιες φάσεις την χρησιμοποιώ όταν στην μεγάλη μονοκατοικία που είμαι δεν συμφέρει να ανάψω το καλοριφέρ. Χρησιμοποιώ καύσιμο Clear kerosun. Δεν μπορώ να την συστήσω για κανονική θέρμανση αλλά εναλλακτική υπό συνθήκες. Σε εξοχικό πχ που δεν υπάρχει εγκατάσταση καλοριφέρ είναι καλή η χρήση στο πολύ κρύο με ένα τζάκι που έχουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, makiss8 είπε καλημερα, καιω καλοριφερ πετρελαιο και θελω κατι εξτρα για το καθιστικο-σαλονι ενας χωρος μακρυς που καθομαστε κυριως , μια λυση ισως ειναι αυτη που σκεφτηκα, θα καιει μονο απογευματα 3-4 ωρες και το καλοριφερ μονο πρωι για να σπαει το κρυο και το βραδυ για το μπανιο. https://www.skroutz.gr/s/23191656/Coral-Gas-Smart-Thermo-Keramiki-Sompa-Ygraeriou-4200W-Gri-38x42x69cm.html τι λετε? Δεν υπάρχει air conditioner στο χώρο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 1 hour ago, makiss8 said: καλημερα, καιω καλοριφερ πετρελαιο και θελω κατι εξτρα για το καθιστικο-σαλονι ενας χωρος μακρυς που καθομαστε κυριως , μια λυση ισως ειναι αυτη που σκεφτηκα, θα καιει μονο απογευματα 3-4 ωρες και το καλοριφερ μονο πρωι για να σπαει το κρυο και το βραδυ για το μπανιο. https://www.skroutz.gr/s/23191656/Coral-Gas-Smart-Thermo-Keramiki-Sompa-Ygraeriou-4200W-Gri-38x42x69cm.html τι λετε? Προχωρα. Σαν το υγραεριο δεν εχει. Ελεγχεις το κοστος, θερμαινει καλα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makiss8 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, Doubt είπε Δεν υπάρχει air conditioner στο χώρο; οχι και μολις βρεθει καλυτερο σπιτι θα αλλαξω γιατι τα κουφωματα ολα μπαζουν απο κατω και πολυ υγρασια, σε σημειο να χαλανε τα μπαχαρικα στο ντουλαπι της κουζινας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, makiss8 είπε οχι και μολις βρεθει καλυτερο σπιτι θα αλλαξω γιατι τα κουφωματα ολα μπαζουν απο κατω και πολυ υγρασια, σε σημειο να χαλανε τα μπαχαρικα στο ντουλαπι της κουζινας Κατάλαβα. Καλή λύση είναι η υγραερίου, τα 4kW δεν ξέρω αν θα σε καλύψουν σαν απόδοση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcakias Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Η καλύτερη λύση αν έχεις βασική θέρμανση πετρέλαιο και θες βοηθητικη για λίγες ώρες είναι μόνο το κλιματιστικό εγώ αυτό έκανα ούτως η άλλως θα το χρειαστείς και το καλοκαίρι συγκεκριμένα έβαλα αυτό https://www.daikin.gr/el_gr/products/product.html/FTXM-A.html κορυφαίο κορυφαία χαρακτηριστικά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Specs Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου On 23/10/2024 at 14:10, opcakias said: το καλοκαίρι συγκεκριμένα έβαλα αυτό Πραγματι κορυφαιο,εχω το προηγουμενο ακριβως. Δεν ερχεσαι να μας γραψεις εντυπωσεις στο 'εξειδικευμενο" για κλιματιστικα διπλανο νημα? 😀 https://www.insomnia.gr/forums/topic/830221-συμβουλές-και-απορίες-για-κλιματιστικά-part-4/page/168/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Προσοχή με τις σόμπες υγραερίου https://www.in.gr/2024/10/28/in-science/episthmes/sompes-ygraeriou-skotonoun-40-000-eyropaious-kathe-xrono-symfona-ekthesi/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dbrillis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 15 λεπτά πριν, liakjim είπε Προσοχή με τις σόμπες υγραερίου https://www.in.gr/2024/10/28/in-science/episthmes/sompes-ygraeriou-skotonoun-40-000-eyropaious-kathe-xrono-symfona-ekthesi/ Η εκθεση ειναι καλη, λεει και για τις κουζινες με φυσικο αεριο. Μονο το timing ειναι πολυ βολικο. Τωρα που η ΕΕ θελει να τα γυρισει ολα σε ηλεκτρικο ρευμα, βγηκε και η εκθεση. Τριαντα χρονια που μαγειρευαν στο αεριο στην Ολλανδια και στην Αγγλια, δεν προλαβαιναν να βγαλουν εκθεση για το ποσο κακο κανει. Τοτε ειχαν τη φουρια να προωθησουν το υγραεριο/φυσικο αεριο. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 23/10/2024 στις 12:30 ΜΜ, mindreader είπε Προχωρα. Σαν το υγραεριο δεν εχει. Ελεγχεις το κοστος, θερμαινει καλα. Χρησιμοποιω συμπληρωματιικά του καλοριφερ να μην το ανάβω όλη μερα χρόνια με κανονική 10κιλη φιάλη.Οικονομικότατη αν βρεις τον τρόπο να γεμίζεις από πρατήριο καυσίμων.Δεν μυρίζει που λένε κάποιοι αν κάνεις σωστή συνδεση και σωστό άναμμα.Κυρίως μυρίζει αν δεν ανάψεις σωστά και φύγει ακαυτο υγραέριο. 5 ώρες πριν, liakjim είπε Προσοχή με τις σόμπες υγραερίου https://www.in.gr/2024/10/28/in-science/episthmes/sompes-ygraeriou-skotonoun-40-000-eyropaious-kathe-xrono-symfona-ekthesi/ κατευθυνόμενες ερευνες σαν του ηλεκτρονικού τσιγαρου που τώρα το πουλάνε οι μεγάλες καπνοβιομηχανίες και πλέον βλάπτει λιγότερο από το κανονικό τσιγάρο. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου από papoys1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα