Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, κερδισα ενα διαγωνισμο για ενα ποντικι και ενα πληκτρολογιο logitech συνολικης αξιας περιπου 200 ευρω, αλλα ο αποστολεας (ιδιωτης) ειναι στην αμερικη, δεν περιμενα να κερδισω και δεν ειχα σκεφτει μεταφορικα, τελωνεια, κτλ, υπαρχει ελπιδα να ερθουν εδω χωρις να κοστισει και σε εκεινον και σε εμενα περιοσστερο απο οτι να τα αγοραζα η να αρχισω να τα ξεχναω καλυτερα πριν ενθουσιαστω;

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, x_revenge είπε

Καλησπερα, κερδισα ενα διαγωνισμο για ενα ποντικι και ενα πληκτρολογιο logitech συνολικης αξιας περιπου 200 ευρω, αλλα ο αποστολεας (ιδιωτης) ειναι στην αμερικη, δεν περιμενα να κερδισω και δεν ειχα σκεφτει μεταφορικα, τελωνεια, κτλ, υπαρχει ελπιδα να ερθουν εδω χωρις να κοστισει και σε εκεινον και σε εμενα περιοσστερο απο οτι να τα αγοραζα η να αρχισω να τα ξεχναω καλυτερα πριν ενθουσιαστω;

Θα περάσει τελωνείο σχεδόν σίγουρα. Προφανώς σε συμφέρει να το πληρώσεις. Αρκεί να το στείλει με απλό ταχυδρομείο για να μην του κοστίσει και να μη σου κοστίσει κανένα νεφρό. Απλώς, θα καθυστερήσει αρκετά. 

Δημοσ.

αν ηταν worldwide διαγωνισμος, ισως να πληρωσει τα οποια εξοδα προκυψουν (θα θελει κατι στους ορους). Αν οχι, στελνει με ταχυδρομειο ωστε εσυ να πληρωσεις 15 ευρω + φπα

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε

Θα περάσει τελωνείο σχεδόν σίγουρα. Προφανώς σε συμφέρει να το πληρώσεις. Αρκεί να το στείλει με απλό ταχυδρομείο για να μην του κοστίσει και να μη σου κοστίσει κανένα νεφρό. Απλώς, θα καθυστερήσει αρκετά. 

29 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

αν ηταν worldwide διαγωνισμος, ισως να πληρωσει τα οποια εξοδα προκυψουν (θα θελει κατι στους ορους). Αν οχι, στελνει με ταχυδρομειο ωστε εσυ να πληρωσεις 15 ευρω + φπα

Παγκοσμιο ηταν ναι αλλα δε νομιζω να πληρωσει αυτος για ολα, δεν προκειται για εταιρια που θα  μπορουσαν να το γραψουν στα εξοδα τους για παραδειγμα. Προς το παρων μου εχει πει I will let you know.

Πρεπει να παρω τηλ αυριο τα ΕΛΤΑ μηπως μπορουν να μου πουν αναλυτικα τι θα χρεωσουν γιατι μιλαμε για δεμα που με το packaging θα ειναι φανταζομαι 60-70 εκ μηκος και περιπου 3 κιλα, ειδα και εδω που λεει οτι για αντικειμενα αξιας 150 ευρω και πανω εχουν και ΦΠΑ και δασμους.

Δημοσ.

Τα μεταφορικά θα είναι περίπου στο 50εύρω (η παραπάνω αν ειναι με κούριερ). 
Με USPS / ΕΛΤΑ θα πληρώσεις 15 ευρώ τέλος εκτελωνισμού + 50 ευρώ ΦΠΑ.
Με κούριερ θα πληρώσεις περίπου 50 ευρώ τέλος εκτελωνισμού + 50 ευρώ ΦΠΑ + 12 ευρώ διατακτική + έξοδα αποθήκης (εχει και το ΕΛΤΑ τέτοιο, αλλα 15 χρόνια αγορες μια φορά μόνο με έχουν χρεώσει). 

Οι δασμοί έχουν να κάνουν με το αντικείμενο, νομίζω τα ηλεκτρονικά δεν έχουν καθόλου. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, x_revenge είπε

Το 2015 ειχα κερδισει και εγω απο την Logitech ενα ποντικι και ενα πληκτρολογιο συνολικης αξιας κοντα στο 200αρι τοτε. Μου τα ειχαν στειλει με την UPS απο Αμερικη.

Εφτασαν Ελλαδα και με πηραν τηλεφωνο απο την UPS, μου ζητησαν στοιχεια ,ταυτοτητα κτλ. Θυμαμαι μου ειχαν πει να πληρωσω καποιο ποσο. Τους εξηγησα οτι τα ειχα κερδισει απο διαγωνισμο.Τους ειπα να επικοινωνησουν με την Logitech. Μετα απο μερικες μερες ηρθε το δεμα σπιτι χωρις να πληρωσω κατι. Λογικα τα πληρωσε η logitech.

Μεταφορικα δεν πιστευω να πληρωσεις.Εφοσον ηταν Worldwide διαγωνισμος και μιλαμε για Logitech.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...