tilaverboy Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Υπάρχει κανείς που να είναι ευχαριστημένος στην εν λόγω την έκδοση? Κάτοχος το 11 pro. Στην έκδοση 14.8 δεν κρατούσε καθόλου η μπαταρία. Πήγα στην 15.0 και είδα τρομερή βελτίωση μπαταρίας. Μετά από λίγες μέρες έκανα καθαρή εγκατάσταση την 15.0.1 αλλά και πάλι είδα πτώση μπαταρίας, ανάλογη της 14.8 οπότε και επέστρεψα στην 15. Στην έκδοση 15.1 που είναι να έρθει υπάρχει κάποια βελτίωση?
mork Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Έκανα πρόσφατα αναβάθμιση το SE 2020 και είδα επίσης βελτίωση στην μπαταρία. Βέβαια κάνω normal χρήση (mail, facetime, phone calls, messages, λίγο browsing, payments). Δεν είχα παρατηρήσει κάτι διαφορετικό στην 15.0.1 Σήμερα κατα τις 7, έκανα update στην 15.0.2 και δεν έχω παρατηρησει κάτι διαφορετικό σε σχέση με τις τελευταίες μέρες, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, κάπου διάβασα ότι η apple δεν κάνει πλεον sign την 15.0 οπότε δεν ξέρω και αν είναι εύκολο να κάνει κάποιος downgrade σε προηγούμενο version από την 15.0.1
musicthe Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Εγώ να ρωτήσω εάν έχουμε κάνει αναβάθμιση σε κάποια έκδοση υπάρχει η δυνατότητα να γυρίσουμε σε προηγούμενη κ αν ναι πως ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα