Giwrgos7777 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Καλησπερα εχω ενα vectra c 2005 και αλλαξα τα φώτα μεγάλη σκάλα στα φαναρια, με led τα οποια εχουν και canbus για μη ενδειξη βλαβης. Το προβλημα ειναι το εξης: οταν βαλω μπροστα το αυτοκινητο τα λαμπακια αυτα αναβοσβηνουν συνεχεια τι μπορω να κανω για να σταματησει? (το ιδιο συμβαινει και με τα λαμπακια led στην πινακιδα αλλα δεν ειναι ενοχλητικο) στην μικρή σκάλα που έχω τις ίδιες λάμπες δεν αναβοσβήνουν και δουλευουν κανονικά καμια λυση;
babisskg Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 9 ώρες πριν, Giwrgos7777 είπε Καλησπερα εχω ενα vectra c 2005 και αλλαξα τα φώτα μεγάλη σκάλα στα φαναρια, με led τα οποια εχουν και canbus για μη ενδειξη βλαβης. Το προβλημα ειναι το εξης: οταν βαλω μπροστα το αυτοκινητο τα λαμπακια αυτα αναβοσβηνουν συνεχεια τι μπορω να κανω για να σταματησει? (το ιδιο συμβαινει και με τα λαμπακια led στην πινακιδα αλλα δεν ειναι ενοχλητικο) στην μικρή σκάλα που έχω τις ίδιες λάμπες δεν αναβοσβήνουν και δουλευουν κανονικά καμια λυση; https://vectra-c.com/ Καλημέρα , καλή εβδομάδα , τα αλλάξατε μόνος σας δλδ , χωρίς να πάτε σε ηλεκτρολόγο ?
paylidis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 λογικα δεν ειναι στην πραγματικότητα Canbus για να κανουν τετοια... 1
Giwrgos7777 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, babisskg είπε https://vectra-c.com/ Καλημέρα , καλή εβδομάδα , τα αλλάξατε μόνος σας δλδ , χωρίς να πάτε σε ηλεκτρολόγο ? Ναι αλλά όποιον και να ρώτησα μου είπε θέλει ρελε αλλά δεν ξέρει κανεις τι ρελε σε watt κλπ 51 λεπτά πριν, paylidis είπε λογικα δεν ειναι στην πραγματικότητα Canbus για να κανουν τετοια... Στην μικρή την σκάλα δουλευουν κανονικά που έχω τις ίδιες και στην μεγάλη απλά αναβοσβήνουν βλάβη δεν με πεταει μέσα μου εχουν πει ότι στέλνει ελάχιστο ρευμα ο εγκέφαλος για τσεκ αλλά επειδή είναι led ανάβουν
paylidis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 όσες φορες μου εχει κανει τετοια κολπα λάμπα ειναι λόγω canbus (πολλες φορες τις πουλανε για τετοιες αλλα δεν ειναι) δε χρειαζεται να σου πετάει βλάβη... εχει θέμα...
babisskg Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Giwrgos7777 είπε Ναι αλλά όποιον και να ρώτησα μου είπε θέλει ρελε αλλά δεν ξέρει κανεις τι ρελε σε watt κλπ Χωρίς να είμαι βέβαιος , τα αντανακλαστικά μέσα στο φωτιστικό δεν είναι κατάλληλα για τέτοιες λάμπες , αφού θυμάμαι κι' απ' το δικό μου πως ήθελε συμβατικές λάμπες . Προσωπικά θα πήγαινα σε καλό ηλεκτρολόγο , διότι το C έχει κάμποσα ηλεκτρονικά και δεν θα ήθελα να μπω σε περιπέτειες . Μπορείτε να ρωτήσετε και τους ανθρώπους στο Vectra-C , είμαι βέβαιος πως γνωρίζουν λεπτομέρειες , περισσότερο για τα 1.8 και πιο πάνω . 1
Giwrgos7777 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 35 λεπτά πριν, paylidis είπε όσες φορες μου εχει κανει τετοια κολπα λάμπα ειναι λόγω canbus (πολλες φορες τις πουλανε για τετοιες αλλα δεν ειναι) δε χρειαζεται να σου πετάει βλάβη... εχει θέμα... Έχεις να προτεινεις κάποιο σετάκι που σου έκατσε εσένα στο αυτοκίνητο σου;;; 34 λεπτά πριν, babisskg είπε Χωρίς να είμαι βέβαιος , τα αντανακλαστικά μέσα στο φωτιστικό δεν είναι κατάλληλα για τέτοιες λάμπες , αφού θυμάμαι κι' απ' το δικό μου πως ήθελε συμβατικές λάμπες . Προσωπικά θα πήγαινα σε καλό ηλεκτρολόγο , διότι το C έχει κάμποσα ηλεκτρονικά και δεν θα ήθελα να μπω σε περιπέτειες . Μπορείτε να ρωτήσετε και τους ανθρώπους στο Vectra-C , είμαι βέβαιος πως γνωρίζουν λεπτομέρειες , περισσότερο για τα 1.8 και πιο πάνω . Ευχαριστώ πολύ φίλε θα ρωτησω και εκεί μπας και βγάλω άκρη
paylidis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Giwrgos7777 είπε Έχεις να προτεινεις κάποιο σετάκι που σου έκατσε εσένα στο αυτοκίνητο σου;;; 35 λεπτά πριν, babisskg είπε Κανενα απο όσα πηρα δεν έκατσε (το ένα υποτιθεται ήταν κ samsung, αλλα μουφα πιστευω), οποτε εβαλα ενα σετ osram πολυ δυνατές κ ψιλοασπρες (οχι οπως το led).
babisskg Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Giwrgos7777 είπε Έχεις να προτεινεις κάποιο σετάκι που σου έκατσε εσένα στο αυτοκίνητο σου;;; Ευχαριστώ πολύ φίλε θα ρωτησω και εκεί μπας και βγάλω άκρη Κάνε μία τυπική εγγραφή πρώτα , με username και password . Πες τους μία καλημέρα και ψάξε το forum για σχετικά . Κράτα τους όσο έχεις το αυτοκίνητο , είναι μανούλες να φτιάχνουν ότι μπορούν με τα χέρια τους , διότι τα συνεργεία είναι πανάκριβα εκεί . Αν δεν βρεις να έχει απαντηθεί το ζήτημα , άνοιξε καινούργιο κάνοντας την ερώτηση που θες . Αν είναι το 1.6 το δικό σου και πάνε να γελάσουν ........ μη φοβηθείς ....... αν είναι 1.8 και πάνω προχώρα άφοβα . Μην ξεχάσεις να αναφέρεις επακριβώς το μοντέλο πχ 1.8 gls και λοιπά ....... και τον τύπο του κινητήρα ....... Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από babisskg
Giwrgos7777 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 11 λεπτά πριν, babisskg είπε Κάνε μία τυπική εγγραφή πρώτα , με username και password . Πες τους μία καλημέρα και ψάξε το forum για σχετικά . Κράτα τους όσο έχεις το αυτοκίνητο , είναι μανούλες να φτιάχνουν ότι μπορούν με τα χέρια τους , διότι τα συνεργεία είναι πανάκριβα εκεί . Αν δεν βρεις να έχει απαντηθεί το ζήτημα , άνοιξε καινούργιο κάνοντας την ερώτηση που θες . Αν είναι το 1.6 το δικό σου και πάνε να γελάσουν ........ μη φοβηθείς ....... αν είναι 1.8 και πάνω προχώρα άφοβα . Έγινε φίλε μου το 1.6 είναι gts άρα θα προετοιμαστω χαχαχα
babisskg Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Giwrgos7777 είπε Έγινε φίλε μου το 1.6 είναι gts άρα θα προετοιμαστω χαχαχα Μην μασήσεις ......... θα τους μαζέψει ο διαχειριστής ........ να προσέχεις τους εξωτερικούς σου καθρέφτες . Αν ανακαλύψεις να τρέμει απειροελάχιστα η εικόνα που βλέπεις προς τα πίσω , καθώς οδηγείς , είναι έτοιμα τα τζαμακια να ξεκολλήσουν .
Giwrgos7777 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Ναι τα έχω αλλάξει και τα 2 2 ώρες πριν, babisskg είπε Μην μασήσεις ......... θα τους μαζέψει ο διαχειριστής ........ να προσέχεις τους εξωτερικούς σου καθρέφτες . Αν ανακαλύψεις να τρέμει απειροελάχιστα η εικόνα που βλέπεις προς τα πίσω , καθώς οδηγείς , είναι έτοιμα τα τζαμακια να ξεκολλήσουν .
babisskg Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Giwrgos7777 είπε Ναι τα έχω αλλάξει και τα 2 Κι' ότι άλλο σφύρα ........
Giwrgos7777 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Διάβασα ότι με πυκνωτη 4.700μF/16v συνδεση παράλληλα στο led θα δουλέψει
papoys1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Στις 10/10/2021 στις 9:20 ΜΜ, Giwrgos7777 είπε Καλησπερα εχω ενα vectra c 2005 και αλλαξα τα φώτα μεγάλη σκάλα στα φαναρια, με led τα οποια εχουν και canbus για μη ενδειξη βλαβης. Το προβλημα ειναι το εξης: οταν βαλω μπροστα το αυτοκινητο τα λαμπακια αυτα αναβοσβηνουν συνεχεια τι μπορω να κανω για να σταματησει? (το ιδιο συμβαινει και με τα λαμπακια led στην πινακιδα αλλα δεν ειναι ενοχλητικο) στην μικρή σκάλα που έχω τις ίδιες λάμπες δεν αναβοσβήνουν και δουλευουν κανονικά καμια λυση; Έχω το ίδιο του 2005. Σκυλιά αυτοκίνητα 330.000 χιλιόμετρα από τα 128.000 με υγραέριο μηχανικά κανένα πρόβλημα. Προσωπικά θα σου έλεγα να πας στις συμβατικές τις δικές του λάμπες γιατί ενώ μηχανικά είναι σκυλιά στα ηλεκτρολογικά - ηλεκτρονικά τα συγκεκριμένα βγάζουν μικροπροβλήματα. Όχι τίποτε σοβαρό αλλά βγάζουν. Οπότε μην το προκαλούμε και εμείς να βγάλει περισσότερα. Εμένα π.χ. άλλαξα λαμπάκι θέσης εμπρός αριστερά και ενώ ανάβει κανονικά στο καντράν μου βγάζει πρόβλημα στιγμιαία και μετά σβήνει , η πριν κανένα χρόνο χάλασαν τα ηχητικά δηλαδή αν έχεις αφήσεις αναμμένα φώτα ή κλειδιά στη μηχανή που έχει κουδουνάκι και σε ειδοποιεί. Για αυτό μου είπαν πρέπει να βγει το καντράν οπότε το παράτησα και δεν έχω ηχητικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα