SabotazNic Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Michelanjelo είπε οι μισοι να ναι παιδια ΔΥ =/ δεν λεω δουλεψαν και τα εβγαλαν.
elmajiko Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 33 λεπτά πριν, Land-decked είπε Η πικρή αλήθεια Ένας συμμαθητής μου διάβαζε συνέχεια. Γαμηθηκε και μπήκε από τους πρώτους Πολυτεχνείο. Δουλεύει για 800 σήμερα, αλλά 800 η γκόμενα και νοικιάζουν σπίτι μαζί. Ο άλλος συμμαθητής ήταν όλα στα παπαρια του. Ερχόταν χωρίς τσάντα στο σχολείο.... Με 10 τελείωσε το λύκειο, και πανελλήνιες δεν πέρασε πουθενά. Σήμερα αυτός είναι όλη μέρα στα ταξίδια εξωτερικό, με γκομενιτσες και πάντα κιριλε. Δεν δουλεύει, απλά πήρε την κληρονομιά του μπαμπά, 10 σπίτια και μετρητά. Ο ένας μια ζωή στο άγχος και στην σφαλιάρα. Ο άλλος σαν να μη τρέχει τίποτα. Μετά όταν ο άλλος τρελαθεί και μπει να ληστέψει τράπεζα με την καραμπίνα, μη σας κάνει εντύπωση. Πόσο να αντέξει την αδικία ένας άνθρωπος που μια ζωή προσπαθεί? “Be happy with what you have. Be excited about what you want.”
fuz10n Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 τι; τρολ θεμα κυριακατικα εφτασε 4 σελιδες κιολας; τελοσπαντων θα γραψω και γω κατι. - μικρη σχεση οι σπουδες με το χρημα - οσα και να χεις συνηθιζονται μεσα σε ενα 2μηνο και ζηλευεις τα παραπανω - οι οδοντιατροι οντως σου πινουν το αιμα ετησιως. σα δρακουλες. εγω εκανα παρεα με 2 παιδια golden boys αλλα τους ξεκοψα, γιατι βρηκα στα μετρα μου ενα σειχη και κολλησαμε καλυτερα ιδιες συνηθειες γουστα κλπ.
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Απο τα πιο ελληναραδικα θρεντ εβερ! Αχ αυτη η κατσικα του γειτονα... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Ρε παιδια δεν ειπα εγω οτι κακως τα εχουν. Δεν ειπα τιποα κακο για τους φιλους μου. Απλα ηθελα να δω αν εγω ειμαι η εξαιρεση που δεν εχω λεφτα η αυτοι. Γιατι το "δεν εχω λεφτα" το ακουμε διαχρονικα απο ολους. Και αγχωνομαι και δεν ξερω αν ειμαι ατυχος που δεν εχω λεφτα απο γονεις η αν ειναι ο κανονας. Δεν θελω να ψοφισει η κατσικα κανενος γειτονα. Θα ηθελα να ζω ελαφρως πιο ξεγνοιαστος.
fuz10n Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 και γω θα ηθελα ρε φιλε λιγο παραπανω ξεγνοιασια σε νιωθω
IoannisSM Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, bill999r είπε Δυστυχώς μοναδικό ρόλο σήμερα στην οικονομική κατάσταση του καθενός παίζει το σημείο εκκίνησης. Μια φραση τα λεει ολα. Οταν ξεκινας με μαγια, τοτε τ'αυγατιζεις ευκολα. Οι φιλοι σου ts ξεκινησαν απο το μηδεν? τι δουλειες κανουν κι εχουν χιλιαρικα λογαριασμο? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, IoannisSM είπε Μια φραση τα λεει ολα. Οταν ξεκινας με μαγια, τοτε τ'αυγατιζεις ευκολα. Οι φιλοι σου ts ξεκινησαν απο το μηδεν? τι δουλειες κανουν κι εχουν χιλιαρικα λογαριασμο? Ο φίλος μου εχει μπαμπα γιατρο και μανα σε ΔΥ σε καλο ποστο. Στα 35 του δουλεψε. Ειχε πολλα ετοιμα απο πισω και δουλευει ως γιατρος πια. Ενας αλλος ξερω οτι ειχε ενα μεγαλο ποσο ετοιμο. αλλοι δυο φιλοι βρηκαν εταιρεια και 2 σπιτια. Εγω απλα βρηκα ενα σπιτι καλο, αλλα εδινα λεφτα για χρονια στους δικους μου γιατι δεν ειχαν, πληρωνα ψυχοθεραπειες του αδερφου μου που δεν καλυπτε κανεις και ημουν οριακα.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Ntinaras είπε Δες τι εκαναν αυτοι για να βγαλουν λεφτα και κανε κατι αντιστοιχο. Μη περιμενεις να βγαλεις λεφτα με το να ξυπνας το πρωι και να δουλευεις 9-5. Ξερω εναν, και ξερω πως τα εβγαλε κιολας. Και ξερω οτι με τον ρυθμο που τα βγαζει σε 10 χρονια θα εχει πανω απο 1εκ δεν το λες και σε εμάς το μυστικό τότε;;;;;;;
magicnumbers Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Michelanjelo είπε Ο φίλος μου εχει μπαμπα γιατρο και μανα σε ΔΥ σε καλο ποστο. Στα 35 του δουλεψε. Ειχε πολλα ετοιμα απο πισω και δουλευει ως γιατρος πια. Ενας αλλος ξερω οτι ειχε ενα μεγαλο ποσο ετοιμο. αλλοι δυο φιλοι βρηκαν εταιρεια και 2 σπιτια. Εγω απλα βρηκα ενα σπιτι καλο, αλλα εδινα λεφτα για χρονια στους δικους μου γιατι δεν ειχαν, πληρωνα ψυχοθεραπειες του αδερφου μου που δεν καλυπτε κανεις και ημουν οριακα. Γιατρος ο ενας εταιρειες οι αλλοι.Κ εχουν μονο 100Κ καβα?Κ λιγα εχουν.Σκορποχωρι η φαση.
stelios_2809 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 για να ελαφρύνω την ψυχολογία του ts , στα 38 μου και φέτος άρχισα να αποταμιεύω. και ναι έχω συνομίλικους που έχουν ξεφύγει είτε με βοήθεια είτε χωρίς από οικογένεια. ποιος δεν θα ήθελε μια άνετη ζωή αλλά και αυτή που ζούμε δεν είναι τόσο άσχημη συγκρίνοντας άλλες καταστάσεις στην χώρα ή στον πλανήτη. κάθε εποχή έχει τα δικά της, τις ευκαιρίες της κτλπ. και ανταμοίβει ανάλογα. μη ψάχνεις το δίκαιο η όχι. διάβαζα πριν μέρες για έλληνες ινσταγκραμερ , βγάζουν με 2 αναρτήσεις όσα κάποιος σε 1-2 χρόνια. φαίνεται άδικο σε σχέση με κάποιον του μόχθου ? μάλλον ναι είναι όμως άδικο ? καθόλου αφού η αγορά το εγκρίνει. 4
bill999r Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, stelios_2809 είπε εποχή έχει τα δικά της, τις ευκαιρίες της Αυτό ακριβώς... Η εποχή δεν έχει ευκαιρίες... Και ακόμη ένα κακο είναι ότι η γενιά μας μεγάλωσε σε εποχή με ευκαιρίες κ χρήμα κ τώρα αναγκάζεται να προσαρμοστεί σε εποχή μεροδουλι μεροφαι.... Άλλο να ξεκινάς από το χειρότερο κ να έχεις ελπίδα για το καλύτερο κ άλλο να ξεκινάς από το καλύτερο κ να μην βλέπεις πάτο στο βαρέλι.... Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2021 από bill999r 3
DownUNDERground Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, bill999r είπε Και ακόμη ένα κακο είναι ότι η γενιά μας μεγάλωσε σε εποχή με ευκαιρίες κ χρήμα κ τώρα αναγκάζεται να προσαρμοστεί σε εποχή μεροδουλι μεροφαι.... Άλλο να ξεκινάς από το χειρότερο κ να έχεις ελπίδα για το καλύτερο κ άλλο να ξεκινάς από το καλύτερο κ να μην βλέπεις πάτο στο βαρέλι.... Ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία γενια θα είναι. Η ιστορία κάνει κύκλους. 3
Manolo7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καταρχας η εννοια αποταμιευση ειναι ελληνικη εφευρεση, σε κρατη οπως η αμερικη που εχουν ιδιωτικο συστημα ασφαλισης οι ανθρωποι επενδυουν τα λεφτα τους για να ζουν απο το παθητικο εισοδημα στα γεραματα. Οχι σε φαση τζογος και χρηματιστηριο αλλα κατι safe οπως s&p 500. Και οποιοσδηποτε ξερει την εννοια του πληθωρισμου θα τον προβληματιζε το να ''μαζευει λεφτα''. Οι 10 χιλιαδες σημερα θα εχουν πολυ μικροτερη αγοραστικη αξια σε 10 χρονια φυσικα. Στο θεμα τωρα, που τα βρηκαν. Γενικα απο γνωστους καταλαβαινω οτι τους καθεται μια καλη και ετσι εχουν ετοιμα λεφτα και κατ επεκταση και τα παιδια τους. Πχ ενας συμφοιτητης μου ειχε κατι χωραφια πανω στα κατσαβραχα, μηδαμινη αξια, βρεθηκε λιγνιτης και του δωσανε αποζημιωση 7ψηφιο παρακαλω, βεβαια για παρα πολλα στρεμματα. Εχω ακουσει για αλλον π επιασε το λοτο, αλλος το εφαπαξ , παρααλλος ειχε ξεχασμενα κρυπτονομισματα και παει λεγοντας. Το μεροδουλι μεροφαι δεν φτιαχνει κομποδεματα μην γελιεστε. Υπαρχει στην ζωη και ο παραγοντας τυχη τι να κανουμε.Οπως και οι συγκυριες. Στην ελλαδα του 80 εμπαινες στη δεη με απολυτηριο γυμνασιου, σημερα με διδακτορικο παιρνεις 900 ευρω και ο δεητζης 2.5κ. Καληνυχτα Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από Manolo7 4
Nabuko Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Manolo7 είπε Καληνυχτα Επίσης. Να σαι καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις