Bitbit Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Έτσι και γίνουν σοβαροί έλεγχοι στα ΚΤΕΟ έχουν να βγουν αυτοκίνητα εκτός κυκλοφορίας.... Αμήν και πότε. 2
StamTheMan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 15 ώρες πριν, Bitbit είπε Αμήν και πότε. Ποτέ.
kage Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 10/10/2021 στις 8:54 ΜΜ, vampira είπε Μιας και με έγραψαν εμένα για ΚΤΕΟ φέτος, είναι 200+ το πρόστιμο, αν περάσεις Κτεο μέσα σε 20 ημέρες και παράλληλα όμως κάνεις αίτημα (ή ένσταση, δεν θυμάμαι ακριβώς) στον διοικητή του τμήματος, τότε πέφτει στα 25 ευρώ. Χωρίς γραπτό αίτημα δεν πληρώνεις το μειωμένο πρόστιμο. Η απόφαση βγαίνει σε περίπου έναν μήνα και σε ειδοποιεί το αστυνομικό τμήμα να περάσεις να πάρεις το χαρτί για να πληρώσεις. Ο αξιωματικός υπηρεσίας που μου έδωσε τις οδηγίες κ με βοήθησε, μου ανέφερε ότι δεν μειώνουν σε όλους το πρόστιμο, δεν ξέρω αν όντως ισχύει αυτό. ...διαπιστωθεί η παράβαση σε έλεγχο της Τροχαίας τότε το πρόστιμο ανέρχεται σε 400 ευρώ το οποίο μπορεί να περιοριστεί στο 1/8 (50 ευρώ) στην περίπτωση που ο ιδιοκτήτης του οχήματος προσκομίσει δελτίο ΚΤΕΟ σε ισχύ εντός 10 ημερών. Το πρόστιμο της Τροχαίας σε περίπτωση ανέλεγκτων Φορτηγών άνω των 3,5 τόνων, Ταξί, Ασθενοφόρων, Λεωφορείων από ΚΤΕΟ έχει οριστεί στα 400 ευρώ, το οποίο μπορεί να περιοριστεί στο 1/2 (200 ευρώ) στην περίπτωση που ο ιδιοκτήτης του οχήματος προσκομίσει δελτίο ΚΤΕΟ σε ισχύ εντός 10 ημερών. >> άρθρο Ιούλιος 2021 Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2021 από kage
agnostos13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Στις 10/10/2021 στις 8:32 ΜΜ, StamTheMan είπε Πως καταληξαμε οτι δεν ειναι αναγκαιο; Αμα ειναι μην πληρωνεις ουτε ασφαλεια,αφου εισαι σιγουρα καλος οδηγος. Δεν ισχυει εδω και αρκετα χρονια. Εσύ το λες για αστείο αλλά πολλοί το κάνουν...ειδικά στην επαρχία.
konc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Στις 10/10/2021 στις 6:59 ΜΜ, Gripop7 είπε Οκ καμία πατέντα για το ΚΤΕΟ λοιπόν εφόσον το αμάξι έχει θέμα με τις αναρτήσεις και τα φωτα και δεν παίζουν τοσα φράγκα να αλλαχτούν μπας και το περάσω Πριν κλειδώσει και αυτό το θέμα ήθελα να γράψω πως ευτυχώς δεν είναι και τόσο εύκολο...
StamTheMan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Στις 10/10/2021 στις 6:59 ΜΜ, Gripop7 είπε Οκ καμία πατέντα για το ΚΤΕΟ λοιπόν εφόσον το αμάξι έχει θέμα με τις αναρτήσεις και τα φωτα και δεν παίζουν τοσα φράγκα να αλλαχτούν μπας και το περάσω Σοβαρεψου λιγο. Ειναι δυνατον να ρωτας τετοια πραματα; Αν δε μπορεις να το συντηρεις,μην το κρατας. Εχει προβλημα με τα φωτα λεει,αλλα οκ,αφου εισαι στο νησι δεν υπαρχει λογος να τα φτιαξεις.
vampira Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Στις 12/10/2021 στις 5:09 ΠΜ, kage είπε ...διαπιστωθεί η παράβαση σε έλεγχο της Τροχαίας τότε το πρόστιμο ανέρχεται σε 400 ευρώ το οποίο μπορεί να περιοριστεί στο 1/8 (50 ευρώ) στην περίπτωση που ο ιδιοκτήτης του οχήματος προσκομίσει δελτίο ΚΤΕΟ σε ισχύ εντός 10 ημερών. Το πρόστιμο της Τροχαίας σε περίπτωση ανέλεγκτων Φορτηγών άνω των 3,5 τόνων, Ταξί, Ασθενοφόρων, Λεωφορείων από ΚΤΕΟ έχει οριστεί στα 400 ευρώ, το οποίο μπορεί να περιοριστεί στο 1/2 (200 ευρώ) στην περίπτωση που ο ιδιοκτήτης του οχήματος προσκομίσει δελτίο ΚΤΕΟ σε ισχύ εντός 10 ημερών. >> άρθρο Ιούλιος 2021 Τι να σου πω δεν ξέρω. Εμένα αυτό έγινε, αλλά ήταν σίγουρα πριν τον Ιούλιο του 2021. Μάλιστα αυτό με το διοικητή, μου το είπε ο αστυνομικός που με έγραψε αλλά και ο αξιωματικός υπηρεσίας, που ανήκαν σε διαφορετικά τμήματα. Λόγω σοβαρού θέματος υγείας, μου έκαναν την χάρη κ δεν πήγα στο τμήμα της περιοχής που έφαγα την κλήση, έστελναν τα χαρτιά διαϋπηρεσιακά (ο αστυνομικός μάλιστα που με έγραψε μου είπε, τώρα μου το λες που σου την έκοψα; αλλά το θέμα μου δεν ήταν ο λόγος που δεν είχα πάει ΚΤΕΟ κ μου φάνηκε λάθος να το χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία).
Joshua21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Στις 10/10/2021 στις 8:54 ΜΜ, vampira είπε Μιας και με έγραψαν εμένα για ΚΤΕΟ φέτος, είναι 200+ το πρόστιμο, αν περάσεις Κτεο μέσα σε 20 ημέρες και παράλληλα όμως κάνεις αίτημα (ή ένσταση, δεν θυμάμαι ακριβώς) στον διοικητή του τμήματος, τότε πέφτει στα 25 ευρώ. Χωρίς γραπτό αίτημα δεν πληρώνεις το μειωμένο πρόστιμο. Η απόφαση βγαίνει σε περίπου έναν μήνα και σε ειδοποιεί το αστυνομικό τμήμα να περάσεις να πάρεις το χαρτί για να πληρώσεις. Ο αξιωματικός υπηρεσίας που μου έδωσε τις οδηγίες κ με βοήθησε, μου ανέφερε ότι δεν μειώνουν σε όλους το πρόστιμο, δεν ξέρω αν όντως ισχύει αυτό. Το πρόστιμο της τροχαίας δεν είναι 200, είναι 400€, και μάλιστα τόσο είναι από το 2007!
vampira Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Το πρόστιμο της τροχαίας δεν είναι 200, είναι 400€, και μάλιστα τόσο είναι από το 2007! Αυτό γνώριζα και εγώ, αλλά 200 έγραψε στην κλήση και 25 πλήρωσα. Επίσης, είχα περιθώριο 20 ημερών να περάσω το ΚΤΕΟ και όχι 10. Το όριο για το ΚΤΕΟ το είχα περάσει κατά δυο χρόνια, όχι απλά μήνες. Όλα αυτά πριν του πω την δακρύβρεχτή μου ιστορία, που αν τα ήξερε από πριν θα έβγαζε να με πληρώσει Και για του λόγου το αληθές, επειδή με βάλατε σε σκέψεις κ έκατσα κ έψαξα την κλήση- τελικά 15 ημέρες ήταν, το έβαλε ο ίδιος ο αστυνομικός, και 20 μου είχαν βγει με τα Σ/Κ: Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2021 από vampira
Dantε Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Επειδη μενω σε μικρη πολη και δεν ειναι αναγκαιο,δεν εχω φωτα,λαστιχα,πορτες.Τι μπορω να κανω για να ερθω θεσσαλονικη? Βασικα το σασι με ζαντες και μοτερ ειναι αλλα ειμαι καλος οδηγος και το παω ταπα. Ε ρε τι διαβαζουμε... 1
Joshua21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 22 λεπτά πριν, vampira είπε Αυτό γνώριζα και εγώ, αλλά 200 έγραψε στην κλήση και 25 πλήρωσα. Επίσης, είχα περιθώριο 20 ημερών να περάσω το ΚΤΕΟ και όχι 10. Το όριο για το ΚΤΕΟ το είχα περάσει κατά δυο χρόνια, όχι απλά μήνες. Όλα αυτά πριν του πω την δακρύβρεχτή μου ιστορία, που αν τα ήξερε από πριν θα έβγαζε να με πληρώσει Και για του λόγου το αληθές, επειδή με βάλατε σε σκέψεις κ έκατσα κ έψαξα την κλήση- τελικά 15 ημέρες ήταν, το έβαλε ο ίδιος ο αστυνομικός, και 20 μου είχαν βγει με τα Σ/Κ: Φίλε μου δεν αμφισβήτησα ότι όντως σου έκοψε 200€ και τελικά πλήρωσες 25€, απλά λέω ότι τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τα πρόστιμο που ορίζει ο κοκ. Το ότι το συγκεκριμένο όργανο σε χρέωσε ότι να ναι δεν σημαίνει ότι "το προστιμο για κτεο είναι 200" όπως έγραψες κατά λέξη, 400€ είναι σύμφωνα με το άρθρο 86. Επίσης το άρθρο 104 προβλέπει μείωση του προστίμου στο 1/8 εφόσον προσκομίσεις εντός 10 ημερών δελτίο τεχνικού ελέγχου σε ισχύ, και όχι 15 που έβαλε αυθαίρετα το όργανο. ΑΡΘΡΟ 104 : Επιβολή προστίμων από αστυνομικά όργανα 2. Ο παραβάτης έχει δικαίωμα να εμφανισθεί εντός προθεσμίας τριών (3) ημερών, που αρχίζει από την επίδοση της βεβαίωσης στην Αρχή, στην οποία ανήκει το ανωτέρω όργανο, όπως αυτή προσδιορίζεται στη σχετική βεβαίωση παράβασης, προκειμένου να προβάλει τις αντιρρήσεις του. Η απόφαση με την οποία εξετάζονται οι αντιρρήσεις πρέπει να είναι πλήρως αιτιολογημένη με αναφορά σε συγκεκριμένα περιστατικά και στοιχεία. Αν δεν προβληθούν αντιρρήσεις ή αν απορριφθούν, επικυρώνεται το διοικητικό πρόστιμο από τον Προϊστάμενο της Αρχής και καταβάλλεται κατά το ήμισυ μέσα σε δέκα (10) ημέρες από τη βεβαίωση της παράβασης, εκτός: β) των περιπτώσεων των παραγράφων 4 και 5 του άρθρου 86 του Κ.Ο.Κ., όπου το διοικητικό πρόστιμο καταβάλλεται μειωμένο στο ένα όγδοο, εφόσον οι κάτοχοι και οι οδηγοί των οχημάτων προσκομίσουν, εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές που επέβαλαν το διοικητικό πρόστιμο ισχύον δελτίο τεχνικού ελέγχου. https://www.glavopoulos.com/kok-104/ Επίσης το πόσο καιρό είχες μείνει χωρίς κτεο δεν έχει σημασία για το πρόστιμο της τροχαίας, σημασία έχει μόνο για την ποινή εκπρόθεσμου ελέγχου στο κτεο. 1
vampira Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Φίλε μου δεν αμφισβήτησα ότι όντως σου έκοψε 200€ και τελικά πλήρωσες 25€, απλά λέω ότι τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τα πρόστιμο που ορίζει ο κοκ. Το ότι το συγκεκριμένο όργανο σε χρέωσε ότι να ναι δεν σημαίνει ότι "το προστιμο για κτεο είναι 200" όπως έγραψες κατά λέξη, 400€ είναι σύμφωνα με το άρθρο 86. Επίσης το άρθρο 104 προβλέπει μείωση του προστίμου στο 1/8 εφόσον προσκομίσεις εντός 10 ημερών δελτίο τεχνικού ελέγχου σε ισχύ, και όχι 15 που έβαλε αυθαίρετα το όργανο. ΑΡΘΡΟ 104 : Επιβολή προστίμων από αστυνομικά όργανα 2. Ο παραβάτης έχει δικαίωμα να εμφανισθεί εντός προθεσμίας τριών (3) ημερών, που αρχίζει από την επίδοση της βεβαίωσης στην Αρχή, στην οποία ανήκει το ανωτέρω όργανο, όπως αυτή προσδιορίζεται στη σχετική βεβαίωση παράβασης, προκειμένου να προβάλει τις αντιρρήσεις του. Η απόφαση με την οποία εξετάζονται οι αντιρρήσεις πρέπει να είναι πλήρως αιτιολογημένη με αναφορά σε συγκεκριμένα περιστατικά και στοιχεία. Αν δεν προβληθούν αντιρρήσεις ή αν απορριφθούν, επικυρώνεται το διοικητικό πρόστιμο από τον Προϊστάμενο της Αρχής και καταβάλλεται κατά το ήμισυ μέσα σε δέκα (10) ημέρες από τη βεβαίωση της παράβασης, εκτός: β) των περιπτώσεων των παραγράφων 4 και 5 του άρθρου 86 του Κ.Ο.Κ., όπου το διοικητικό πρόστιμο καταβάλλεται μειωμένο στο ένα όγδοο, εφόσον οι κάτοχοι και οι οδηγοί των οχημάτων προσκομίσουν, εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές που επέβαλαν το διοικητικό πρόστιμο ισχύον δελτίο τεχνικού ελέγχου. https://www.glavopoulos.com/kok-104/ Επίσης το πόσο καιρό είχες μείνει χωρίς κτεο δεν έχει σημασία για το πρόστιμο της τροχαίας, σημασία έχει μόνο για την ποινή εκπρόθεσμου ελέγχου στο κτεο. Φίλη, βρε, φίλη κ όχι φίλος Τί να πω, δεν φανταζόμουνα ότι ο καθένας μπορεί να βάλει ό,τι πρόστιμο του κατέβει. Μπορεί να τον εντυπωσίασε το αυ/το μου, που έτυχε και ήταν πλυμένο LoL!
Nabuko Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, vampira είπε Τί να πω, δεν φανταζόμουνα ότι ο καθένας μπορεί να βάλει ό,τι πρόστιμο του κατέβει. Μπορεί να τον εντυπωσίασε το αυ/το μου, που έτυχε και ήταν πλυμένο LoL! Παίζει να υπάρχει εσωτερική διαταγή λόγω covid για μειωμένο ποσό και περισσότερες ημέρες για πληρωμή
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, vampira είπε Αυτό γνώριζα και εγώ, αλλά 200 έγραψε στην κλήση και 25 πλήρωσα. Επίσης, είχα περιθώριο 20 ημερών να περάσω το ΚΤΕΟ και όχι 10. Το όριο για το ΚΤΕΟ το είχα περάσει κατά δυο χρόνια, όχι απλά μήνες. Όλα αυτά πριν του πω την δακρύβρεχτή μου ιστορία, που αν τα ήξερε από πριν θα έβγαζε να με πληρώσει Και για του λόγου το αληθές, επειδή με βάλατε σε σκέψεις κ έκατσα κ έψαξα την κλήση- τελικά 15 ημέρες ήταν, το έβαλε ο ίδιος ο αστυνομικός, και 20 μου είχαν βγει με τα Σ/Κ: Την απόδειξη απο την τράπεζα κάνε την μια φωτοτυπία γιατί το θερμοτυπικό θα σβησει κάποια στιγμή 1
Joshua21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 48 λεπτά πριν, vampira είπε Φίλη, βρε, φίλη κ όχι φίλος Τί να πω, δεν φανταζόμουνα ότι ο καθένας μπορεί να βάλει ό,τι πρόστιμο του κατέβει. Μπορεί να τον εντυπωσίασε το αυ/το μου, που έτυχε και ήταν πλυμένο LoL! Sorry, δεν το ήξερα, φίλη λοιπόν Δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο αυτό, άσε που αυτός που διεκπεραιώνει την παράβαση σπανίως ελέγχει την ορθότητα της. 56 λεπτά πριν, Nabuko είπε Παίζει να υπάρχει εσωτερική διαταγή λόγω covid για μειωμένο ποσό και περισσότερες ημέρες για πληρωμή Σιγά μην κρατούσαν κρυφό τέτοιο μέτρο, σε κάθε ευκαιρία θα το διαλαλούσαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα