Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, triplex1 είπε

ogQF6nPaWJ3Rqnxl.jpg.3f1c4d38405b54d19291f0893378849b.jpg

άμα τον δουλέψει σε pl1 μια χαρά είχε κάτι Eco mode αν θυμάμαι καλά σε Asus που τον κλείδωνε μέχρι εκεί χωρίς power limit θα βαρανε καλά watt

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ICE-T είπε

άμα τον δουλέψει σε pl1 μια χαρά είχε κάτι Eco mode αν θυμάμαι καλά σε Asus που τον κλείδωνε μέχρι εκεί χωρίς power limit θα βαρανε καλά watt

Πολλοι βιαζονται και προτεινουν τη συγκεκριμενη γενια απο τωρα αδερφε , εγω θα ελεγα καθηστε πρωτα να δουμε αν θα ερθουν και αν ναι σε τι τιμη θα ερθουν.

Οπου ακους για πολλα κερασια μικρο καλαθι παρε , αν ο φιλος θελει να περιμενει και να το παιξει κορωνα γραμματα , ο ιδιος το ξερει καλυτερα , η τιμη του 5900x αυτη τη στιγμη ειναι οτι καλυτερο και δεν προκειται να παει πιο κατω , τον επομενο μηνα πιο ευκολο ειναι ν'ανεβει ή ορισμενοι να τον ψαχνουν με το κυαλι

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Πολλοι βιαζονται και προτεινουν τη συγκεκριμενη γενια απο τωρα αδερφε , εγω θα ελεγα καθηστε πρωτα να δουμε αν θα ερθουν και αν ναι σε τι τιμη θα ερθουν.

Οπου ακους για πολλα κερασια μικρο καλαθι παρε , αν ο φιλος θελει να περιμενει και να το παιξει κορωνα γραμματα , ο ιδιος το ξερει καλυτερα , η τιμη του 5900x αυτη τη στιγμη ειναι οτι καλυτερο και δεν προκειται να παει πιο κατω , τον επομενο μηνα πιο ευκολο ειναι ν'ανεβει ή ορισμενοι να τον ψαχνουν με το κυαλι

Εννοείται πως δεν είναι μονόδρομος η επιλογή του αν βγει. Να τον δούμε πρώτα...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, unforgiven είπε

Εννοείται πως δεν είναι μονόδρομος η επιλογή του αν βγει. Να τον δούμε πρώτα...

Μεχρι το επομενο καλοκαιρι μπορεις ανετα να τον περιμενεις ....σημειωσε το αυτο που σε λεω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, triplex1 είπε

δεν ξέρω εγώ δεν προτείνω τίποτα κάθομαι βλέπω πρώτα και μετά αγοράζω εκτός από τις ψυχτρες αλλά τώρα το έκοψα και αυτό το χόμπι

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ICE-T είπε

δεν ξέρω εγώ δε να προτείνω τίποτα κάθομαι βλέπω πρώτα και μετά αγοράζω εκτός από τις ψυχτρες αλλά τώρα το έκοψα και αυτό το χόμπι

Ε ναι καπου κουραζεσαι οταν εχεις παρει και το μεταπτυχιακο σου τι να ασχολεισαι μετα , ετσι ειναι και γω εκει κοντα βρισκομαι ☺️

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Ε ναι καπου κουραζεσαι οταν εχεις παρει και το μεταπτυχιακο σου τι να ασχολεισαι μετα , ετσι ειναι και γω εκει κοντα βρισκομαι ☺️

δουλεύουν για καινούργια D15 μάλλον Δεκέμβρη θα την κάνουν παρουσίαση έτσι λένε και καινούργια φανακια βλέπουμε

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ICE-T είπε

δουλεύουν για καινούργια D15 μάλλον Δεκέμβρη θα την κάνουν παρουσίαση έτσι λένε

το πηρε το ματι μου αλλο θα ηθελα να δω και καποια φωτο , σχεδιο , βρηκες τιποτα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, triplex1 είπε

το πηρε το ματι μου αλλο θα ηθελα να δω και καποια φωτο , σχεδιο , βρηκες τιποτα;

μόνο την 12Α σε μαύρο με κάτι φανακια καινούργια αλλά ήταν slide show 15 δευτερόλεπτα και την έδειξαν για 1 δευτερόλεπτο στα βίντεο της εταιρείας μπορεί να το τσεκαρεις

16 λεπτά πριν, ICE-T είπε

μόνο την 12Α σε μαύρο με κάτι φανακια καινούργια αλλά ήταν slide show 15 δευτερόλεπτα και την έδειξαν για 1 δευτερόλεπτο στα βίντεο της εταιρείας μπορεί να το τσεκαρεις

120 euros Amazon.de έβαλαν καινούργιο βίντεο και την δείχνουν μαζί με τα καινούργια φανακια αυτά τα γνωστά καφέ σε μαύρο με βελτιώσεις 32.90 έκαστο τιμή

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...