carimoura Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα στην παρέα. Σιγά σιγά λέω να ξεκινήσω να χτίζω το νέο μου pc, έχω κατασταλάξει στο τι κομμάτια θα επιλέξω και το μόνο που με προβληματίζει είναι το κουτί. Σαν κουτί λέω να βάλω το Be Quiet Pure Base 500 Midi Tower, είναι φτηνό όμορφο και ποιοτικό. Το μόνο που με προβληματίζει στο κουτί αυτό είναι 2 πράγματα. 1) Ότι δεν έχει button για restart 2) Δεν έχει λαμπάκι για λειτουργεία του σκληρού Το δεύτερο πάει και έρχεται, το πρώτο είναι πρόβλημα μεγάλο? Μέχρι τώρα όλα τα κουτιά μου είχαν για επανεκκίνηση. Για πείτε και εσείς γνώμες...
nickol-us Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Ενα άτυπο restart, μπορείς να το κάνεις και με το power button. Ένα pc χωρίς προβλήματα σπανίως χρειάζεται το restart. Τι σύστημα θα βάλεις μέσα; Το airflow και θερμοκρασίες δεν σε απασχολούν; Προσωπικά πλέον κοιτάω μόνο airflow κουτιά (mesh front/top)
carimoura Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Το pc θα είναι απλό, θα έχει ένα R5 3400G, μητρική B450 (δεν έχω επιλέξει ακόμα), 16gb RAM 3200MHz G.SKILL Από airflow έχω ακούσει καλά λόγια για το κουτάκι αυτό
nickol-us Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Για απλό σύστημα σαν και αυτό που θα βάλεις μια χαρά είναι. Το αδερφάκι του(500 dx) πάει καλά σε airflow, εξαρτάται βέβαια και με τι το συγκρίνεις. Anyway, δεν βρίσκω αποτρεπτικό παράγοντα το reset button ούτε το hdd led... φυσικά έχει να κάνει και με υποκειμενικά κριτήρια. Σκέψου ότι πολλά σύγχρονα κουτιά, χρησιμοποιούν το reset button για να ελέγχουν τα rgb...
carimoura Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 To έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό, απλά ήθελα μία άλλη γνώμη επάνω σε αυτό. Το 500dx το έχω σταμπάρει, αν πέσει λίγο ακόμα στην τιμή θα είναι η 2η επιλογή Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις 🙂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα