Προς το περιεχόμενο

Asic mining

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους ήθελα την γνώμη όσων το κάνουν ή αν ξέρουν σίγουρα. Έχω δωρεάν ρεύμα και θέλω να πάρω asic αλλά με roi μέχρι 8  μήνες με σημερινά δεδομένα γιατί ποτέ δεν ξέρεις μέχρι πότε θα έχω !!!!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε

ή σε φοιτητική εστία;

αυτό δεν είναι δωρεάν απλα τον πληρώνουμε εμείς 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Aris_ είπε

αυτό δεν είναι δωρεάν απλα τον πληρώνουμε εμείς 

Γι' αυτό το λέω. Για εκείνο όμως είναι. Είναι από ποια σκοπιά το βλέπει ο καθένας.

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, lovebacardi είπε

Καλησπέρα σε όλους ήθελα την γνώμη όσων το κάνουν ή αν ξέρουν σίγουρα. Έχω δωρεάν ρεύμα και θέλω να πάρω asic αλλά με roi μέχρι 8  μήνες με σημερινά δεδομένα γιατί ποτέ δεν ξέρεις μέχρι πότε θα έχω !!!!!

Καλή σου μέρα. 

Αρχικά το δωρεάν είναι υποκειμενικό και θα πρέπει να προσδιοριστεί όπως ανέφεραν και πιο πάνω. Τα ASIC σαν συσκευές καταναλώνουν υπερβολικά πολύ ρεύμα που σημαίνει ότι είτε στην περίτπωση των φωτοβολταικών είτε της φοιτητικής εστίας θα αντιμετωπίσεις θέμα λόγω κατανάλωσης.

Επειδή η πρώτη απαιτεί αρκετή ανάλυση να σου πω ενδεικτικά ότι χρειάζεσαι πανελ και μπαταρίες διπλάσιας χωρητικόττηας από την καταναλωση της συσκευής και αυτό όταν θα έχεις καθαρό ουρανό και φουλ ήλιο. Εκτός αν μένεις κάτω από καμιά ανεμοφεννήτρια. Το αναλύουμε στην περίπτωση που..

Στην 2η περίπτωση θα αντιμετωπίσεις νομικές κυρώσεις καθότι διαθέτεις όριο στις KWh που μπορείς να καταναλώσεις και δεν πρέπει να είναι για εμπορικό σκοπό ,πχ να υπερνοικιάζεις το δωμάτιο, το mining προφανώς κλπ κλπ. Μπορείς φυσικά να το ρισκάρεις αλλά είναι και το κάρμα στην μέση, οπότε... πράξε όπως κρίνεις. 

• Like 2
Δημοσ.

Όχι όχι δεν είναι ούτε σε εστία ούτε από πάνελ. Είναι από άλλη φάση και δεν το πληρώνουμε εμείς .... Και εγώ πληρώνω κανονικά απλά θα το βάλω σε άλλον που δεν έχει θέμα με το ρεύμα είναι εργοστάσιο και δεν το νοιάζει καθόλου... Έχω δει ένα asic t17e 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...