Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εβαλα εχτες τα win 11 σε νεο μηχανημα με i5 10400 που καλυπτει τις προδιαγραφες.ολα καλα.κατοπιν αποφασισα να περασω σε μεγαλυτερο δισκο ssd samsung 870 evo 500 gb.

Oποτε μετα το disk cloning για την αναβαθμιση απο 120 adata ssd στον 500 samsung κατα το boot του νεου δισκου βγαζει το παρακατω  διπλο μενου ενω δεν υπηρχε στον adata..και περιμενει επιλογη εκ μερους μου...

1. windows 10 (περιεργο ενω εχω βαλει 11)

2.windows setup

πατωντας την επιλογη 1 μπαινω κανονικα στα win 11

το 2 ξημερωσε μονο του και δεν κανει κατι

Δυστυχως δεν  μπορω να σβησω με κανενα τροπο την επιλογη 2 και να μπουταρει μονο του το μηχανημα κατευθειαν στα 11 οπως πρωτα στον adata

το bios ειναι uefi και δεν υπαρχει τροπος να κανω επεξεργασια για σβησιμο της 2ης επιλογης...δεν μου ανηγει οσο και αν προσπαθησα με εξωτερικο software η με msconfig το boot menu για επεξεργασια..

τι μπορω να κανω δεν ειμαι και τοσο γνωστης των uefi boot καταστασεων

τα φωτα σας ρε παιδια εχω πελαγωσει...δεν γινεται να μην σβηνει η 2η επιλογη με τιποτα

Επεξ/σία από agap
Δημοσ.
5 ώρες πριν, mphxths είπε

Κατεβασε το easybcd και κανε δουλεια. Σβησε την σωστη επιλογη.

δυστυχως το easybcd την ωρα της εκκινησης του μου πεταει το μηνυμα που βλεπεις παρακατω και δεν γινεται τιποτα...αν πατησω yes ειτε no  με οδηγει σε αδειο boot menu οποτε δεν μπορω να επεξεργαστω το υπαρχων για να σβησω αυτο που πρεπει

δεν 

1.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Settings -> System -> About (τελευταία επιλογή) -> Advanced system settings (ακριβώς πάνω από το Windows specifications) -> Start-up and Recovery (τρίτο κουτάκι στο ανοιχτό tab) -> Settings

Διαλέγεις το default operating system και ξετσεκάρεις το κουτάκι στο Time to display list of operating systems.

Επεξ/σία από BadBoy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, BadBoy είπε

Settings -> System -> About (τελευταία επιλογή) -> Advanced system settings (ακριβώς πάνω από το Windows specifications) -> Start-up and Recovery (τρίτο κουτάκι στο ανοιχτό tab) -> Settings

Διαλέγεις το default operating system και ξετσεκάρεις το κουτάκι στο Time to display list of operating systems.

ευχαριστω για την απαντηση αλλα 

δυστυχως φιλε μου ο εχω ηδη κανει αυτο... σε εμενα ειναι άδεια τα πεδια που διαλεγεις το default operating system δεν παρουσιαζει κατι  ...σου παραθετω εικονα για να καταλαβεις...οποτε δεν εχει να διαλεξω κατι και να σβησω το αχρηστο...εκει ειναι που τρελαινομαι και δεν ξερω τι αλλο να κανω

2.png

Μηπως ρε παιδια εχει να κανει με την εξτρα ασφαλεια των 11 οποτε  δεν σε αφηνει με κανενα τροπο να πειραξεις το mbr του δισκου ??? αρχιζουν και μου περνανε απο το μυαλο τετοια πραγματα 

Επεξ/σία από agap

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...