Xouxou Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παρακαλώ για τις ενοχλητικές κλήσεις στο κιν. μπορεί κάποιος να τις βάζει στην μαυρη λίστα, δεν γνωρίζω τι είναι αυτή η λιστα ή υπαρχει άλλος τρόπος για να μην ενοχλούν κάποιον, για τις ενοχλητικές κλήσεις. Αυτή την λίστα την εχω δει στο κιν. μου Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2021 από Xouxou
TheoAlex50 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Ουσιαστικά κρατώντας πατημενο τον αριθμό θα σου δίνει την επιλογή να τον "προσθέσεις σε μαύρη λίστα", η να κάνεις "αποκλεισμό αριθμού", ανάλογα το κινητό. Όταν το κάνεις αυτό δεν μπορεί πλέον να σε καλέσει από αυτόν τον αριθμό. Σε περίπτωση που δεν βρεις κάποια επιλογή από αυτές, στις κλήσεις, ρυθμίσεις, θα σου έχει επιλογή για μαύρη λίστα η αποκλεισμό αριθμών για να διαλέξεις. Σε περίπτωση αριθμών με απόκρυψη που σε καλούν κάνεις φραγή μέσω του παροχου κινητής σου.
Xouxou Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ, μονό στις ρυθμίσεις θα λέει ή μαυρη λιστα η αποκλεισμό; Δηλαδή επειδή εχω δει το νούμερο και μου λέει αν θελω να γίνει κατάργηση, άρα η διαδικασια είναι σωστή, δεν θα μπορεί να με ξανακαλεσει; Γιατί μέρα παρά μέρα με καλούν από ένα συγκεκριμένο νούμερο. Αν θελετε απαντήστε μου και σε αυτό, για να κάνω την ιδία διαδικασία και για άλλους αριθμους. Το κιν. είναι honor. Τον αριθμό πρέπει να τον εχω τοποθ. στην μαυρη λίστα, αλλά δεν μπορώ να τον βρω, ψαχνω για την μαυρη λίστα αλλά δεν φαίνεται καπου. Από τις επαφές που το βρίσκω, λέει αν θελω να τον καταργήσω από εκει Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από Xouxou
george1807 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δοκίμασε και το Truecaller. Ό,τι καλύτερο για αυτές τις περιπτώσεις. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.truecaller&hl=en&gl=US
Xouxou Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ, είναι καλύτερη εφαρμογή αυτή; Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2021 από Xouxou 1
jemadux Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 πας στην εταιρια κινητης σου και λες να σε βγαλουν το μητρωο 11 και να μην δεχεσαι με αποκρυψη
Candela Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Σε Nokia 220 dual sim απλό κινητό τηλέφωνο με λειτουργικό σύστημα Series 30+, γίνεται να κατεβάσεις και να προσθέσεις εφαρμογή για λίστα αποκλεισμού ενοχλητικών αριθμών?
micos000 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, Candela είπε Σε Nokia 220 dual sim απλό κινητό τηλέφωνο με λειτουργικό σύστημα Series 30+, γίνεται να κατεβάσεις και να προσθέσεις εφαρμογή για λίστα αποκλεισμού ενοχλητικών αριθμών?
Candela Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Αυτό το βίντεο που ανέβασες, αν το βάλεις σ αυτήν την λίστα (Number screening) όταν σε παίρνει τηλέφωνο ο ενοχλητικός αριθμός δεν χτυπάει αλλά εμφανίζεται στην οθόνη. Εμένα με ενδιαφέρει να μην εμφανίζεται καθόλου ειδοποίηση στην οθόνη, όπως στην λίστα αποκλεισμού που έχουν τα smartphone. Γίνεται να κατεβάσω και να του περάσω μια εφαρμογή που να έχει αυτήν την δυνατότητα? Το λειτουργικό του σύστημα είναι Series 30+ Ας χωράει και 20 μόνο νούμερα, δεν πειράζει
micos000 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Τι ζητάς τώρα! Και αυτό με ψάξιμο το βρήκα. Δεν νομίζω πάντως να βρεις κάτι. Αυτά τα τηλέφωνα ή έχουν αυτό που θέλεις ή δεν το έχουν και δεν νομίζω να υπάρχει κάποια υποστήριξη από τον κατασκευαστή. 1
Candela Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, micos000 είπε Τι ζητάς τώρα! Και αυτό με ψάξιμο το βρήκα. Δεν νομίζω πάντως να βρεις κάτι. Αυτά τα τηλέφωνα ή έχουν αυτό που θέλεις ή δεν το έχουν και δεν νομίζω να υπάρχει κάποια υποστήριξη από τον κατασκευαστή. Εκτός κι αν το στείλεις πάλι πίσω στην Nokia για να περάσουν εφαρμογή αποκλεισμού ενοχλητικών αριθμών. Το Nokia 3310 dual sim (2017) που έχει ακριβώς ίδιο λειτουργικό σύστημα με το 220 dual sim, έχει τέτοια εφαρμογή. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2021 από Candela
arnold94 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Είχα κάνει μια τύπισσα μπλόκ απ' το Xiaomi με το κλασσικό τρόπο φραγή κλήσεων και μπόρεσε και με ξαναπήρε.. υπάρχει τρόπος να πάρεις κάποιον ενώ είναι μπλόκ;
Candela Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, arnold94 είπε Είχα κάνει μια τύπισσα μπλόκ απ' το Xiaomi με το κλασσικό τρόπο φραγή κλήσεων και μπόρεσε και με ξαναπήρε.. υπάρχει τρόπος να πάρεις κάποιον ενώ είναι μπλόκ; Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή? Τα υπόλοιπα νούμερα που έχεις στην blocklist χτυπάει όταν σε καλούν? Ή μήπως δεν έχει γράψει σωστά το νούμερο στην λίστα αποκλεισμού? Μου είχε συμβεί εμένα μια φορά και χτυπούσε πάλι, το είδα μετά και το διόρθωσα. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2022 από Candela 1
Candela Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 10/10/2021 στις 4:03 ΜΜ, TheoAlex50 είπε Σε περίπτωση αριθμών με απόκρυψη που σε καλούν κάνεις φραγή μέσω του παροχου κινητής σου. Δεν χρειάζεται να κάνεις φραγή μέσω πάροχου κινητής τηλεφωνίας για τα νούμερα με απόκρυψη. Όλα τα Android κινητά έχουν αποκλεισμό αριθμών με απόκρυψη. Εκτός από κάτι φθηνά smartphones με 70-90 ευρώ στα οποία μπορείς να μπλοκάρεις μόνο τα νούμερα χωρίς απόκρυψη. Πας στις Ρυθμίσεις, μετά αποκλεισμός αριθμών, μετά αποκλ. άγνωστων/απορρ. αριθμών: Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από Candela
TheoAlex50 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, Candela είπε Δεν χρειάζεται να κάνεις φραγή μέσω πάροχου κινητής τηλεφωνίας για τα νούμερα με απόκρυψη. Όλα τα Android κινητά έχουν αποκλεισμό αριθμών με απόκρυψη. Εκτός από κάτι φθηνά smartphones με 70-90 ευρώ στα οποία μπορείς να μπλοκάρεις μόνο τα νούμερα χωρίς απόκρυψη. Πας στις Ρυθμίσεις, μετά αποκλεισμός αριθμών, μετά αποκλ. άγνωστων/απορρ. αριθμών: Δεν τα πιάνει όλα. Περνάνε κλήσεις. Μόνο μέσω πάροχου κινητής είσαι σίγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα