Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα σας

εχει κανει καποιος  αναβαθμιση σε αυτο laptop...εβαλα ενα kingston 512gb nvme αλλα δεν τον αναγνωριζει ,μιλησα με lenovo και που ειπαν δεν ειναι ολοι οι σκληροι συμβατοι...

Επεξ/σία από biilys_vtec
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως έχει θέμα ο σκληρός; Το έχεις διασταυρώσει οτι δουλεύει;

Σύμφωνα με

https://www.lenovo.com/gr/el/laptops/ideapad/ideapad-c-series/Lenovo-IdeaPad-C340-14API/p/88IPC301189

Ο Kingston θα έπρεπε να είναι συμβατός αφού βρίσκεται εντός του ορίου χωρητικότητας αλλά είναι και pcie

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.
2 ώρες πριν, biilys_vtec είπε

Καλημερα σας

εχει κανει καποιος  αναβαθμιση σε αυτο laptop...εβαλα ενα kingston 512gb nvme αλλα δεν τον αναγνωριζει ,μιλησα με lenovo και που ειπαν δεν ειναι ολοι οι σκληροι συμβατοι...

Το συγκεκριμένο παίρνει 2280 nvme m2.

Δημοσ.

Το μηχάνημα σου είχε sata m2 και όχι nvme... υπάρχει περίπτωση να μην υποστηρίζει nvme. Δυστυχώς οι πληροφορίες από Lenovo δεν είναι ξεκάθαρες. Ίσως αν βρεις με hwinfo την μητρική και ψάξεις το net να βρεις περισσότερες πληροφορίες.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω αυτο πιστευω οτι ειναι sata...αλλα μιλησα με lenovo και μου ειπε οτι υποστηριζει και και nvme και σε αυτο το link που ανεβασα εχει υποστηριζομενουν m.2 και εχει και nvme....π.χ εχει τον intel 660p να τον παρω η θα παει χαμενος και αυτος......

Απο την μητρικη μου βρηκα αυτα specs ....nvme key m....και m.2 που αγορασα ειναι key m

84CA4B18-406E-46FA-8D4C-9F449B78267C.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...