meletis_m Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Στις 10/10/2021 στις 10:42 ΠΜ, thyra_7 είπε Καλησπέρα. Την άλλη βδομάδα δίνω για δίπλωμα και ξεκίνησα και εγώ την αναζήτηση για το πρώτο μου αυτοκίνητο. Το ποσό που μπορώ να διαθέσω αυτή τη περίοδο είναι Μαξ 4000€ γνωρίζοντας ότι θέλει ψάξιμο να βρεις κάτι καλό. Τα μοντέλα που κοιτάω είναι Ford Fiesta 2007, Ford focus ή κάνα opel corsa, Astra. Γνωρίζεται αν βγάζουν κάνα χοντρό πρόβλημα μετά τα 150.000χλμ; Γιατί κάπου εκεί παίζουν όλα σε αυτή τη τιμή. Ευχαριστω εκ των προτέρων. Πρίν 6 μήνες έψαχνα και εγώ σε αυτό το ποσό . Θα σου πω να κάνεις υπομονή αρκετή θα ακούσεις πολλά , εμένα μου πήρε 3 μήνες να βρω αυτό που ήθελα . Εννοείται το πάς σε συνεργείο δικό σου να είσαι και εσύ μπροστά , να ανέβει ράμπα να το δούν , και να πάρει μια συμπίεση κυλίνδρων του μοτέρ . Πέρα απο το ποσό μεταβίβασης + ασφάλεια , υπολόγισε και ένα πλήρες Service να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (250€-300€). Εγω κατέληξα σε Corsa γιατι το θέλω για πόλη στο θέμα παρκαρίσματος . Όλα ρείναι θέμα συντήρησης από τον προηγούμενο. Και όσο μπορείς δές για μη εισαγωγής και όχι από έμπορο.
thyra_7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα. Ποια η γνώμη σας για Skoda fabia 1.4 του 2010;
Locke_John Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Στις 10/10/2021 στις 10:42 ΠΜ, thyra_7 είπε Καλησπέρα. Την άλλη βδομάδα δίνω για δίπλωμα και ξεκίνησα και εγώ την αναζήτηση για το πρώτο μου αυτοκίνητο. Το ποσό που μπορώ να διαθέσω αυτή τη περίοδο είναι Μαξ 4000€ γνωρίζοντας ότι θέλει ψάξιμο να βρεις κάτι καλό. Τα μοντέλα που κοιτάω είναι Ford Fiesta 2007, Ford focus ή κάνα opel corsa, Astra. Γνωρίζεται αν βγάζουν κάνα χοντρό πρόβλημα μετά τα 150.000χλμ; Γιατί κάπου εκεί παίζουν όλα σε αυτή τη τιμή. Ευχαριστω εκ των προτέρων. γεια σ Θρύλε! αν ακόμα είσαι σε αναζήτηση αμαξιού, επέλεξε 1 honda Jazz α' γενιάς (ηλικίες κατασκευής: 2003-2008), βρίσκεις αρκετά μεταξύ 3.000-4.000 και δε σπάει, δε χαλάει, θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο. οπωσδήποτε πάρε κάποιο με πλήρες βιβλίο σέρβις πάντως.
thyra_7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα. Ηρθε η ωρα μετα απο ψαξιμο να κανω την αγορα. Μια ερωτηση τωρα με τη μεταβιβαση. Επειδη ο πωλητης εχει περιορισμενο χρονο μου ειπε να κανουμε τη μεταβιβαση στα κεπ σαββατο. Εγω θα μπορω να οδηγαω το αυτοκινητο αμεσως μετα ή μεσω κεπ υπαρχει καθυστερηση; Ψαχνοντας σε παλαιοτερα θεματα δεν εβγαλα ακρη. Ευχαριστω
nik0laus Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εσύ θα μπορεις να οδηγεις το αυτοκινητο αφότου θα το ασφαλισεις..... Με το που θα παρεις το χαρτι απο το ΚΕΠ θα προβεις σε ασφαλιση. Απο την στιγμη που θα ειναι ασφαλισμενο θα μπορεις να το οδηγεις. Βεβαια η διαδικασια αυτη (μεταβιβαση μεσω ΚΕΠ) απαιτει μια καποια χαρτουρα. Συνισταται η μεταβιβαση να γινεται στις κατα τόπους διευθυνσεις μεταφορων για την αμεση εκδοση προσωρινης αδειας που λυνει τα χερια και των δυο πλευρων.... Δες και εδω https://www.asfalisinet.gr/τι-πρέπει-να-γνωρίζετε-για-τη-μεταβίβα/ Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2022 από nik0laus
thyra_7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Απλώς και οι δύο δουλεύουμε καθημερινές οπότε είναι δύσκολο να πάμε σε υπουργείο. Ευχαριστώ για την απαντηση Στο σαιτ λέει ότι τα κεπ συνιστούν ότι δε προβλέπεται να οδηγειται το αυτοκίνητο στο διάστημα αυτο
nik0laus Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Άλλη λύση ειναι να εξουσιοδοτησετε τριτο ατομο να κανει τη διαδικασια στο μεταφορων για εσας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα