Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε όλους...!! Λοιπόν.. Επειδή έχει παραουσιαστει ένα προβλημα στην συσκευή Android μου.. Θέλω να την γυρίσω καποιες μέρες πισω..οπως κάνουμε και στα pc.. Κάποια στιγμή το ειχα ξανακάνει από κάπου στις ρυθμίσεις του κινητου αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι που και πως ακριβώς το ειχα κανει...!!!όποιος γνωρίζει πως μπορώ να το ξανακάνω θα με σώσει πραγματικα...!! 

Επεξ/σία από Djace
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Djace είπε

Καλησπερα σε όλους...!! Λοιπόν.. Επειδή έχει παραουσιαστει ένα προβλημα στην συσκευή Android μου.. Θέλω να την γυρίσω καποιες μέρες πισω..οπως κάνουμε και στα pc.. Κάποια στιγμή το ειχα ξανακάνει από κάπου στις ρυθμίσεις του κινητου αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι που και πως ακριβώς το ειχα κανει...!!!όποιος γνωρίζει πως μπορώ να το ξανακάνω θα με σώσει πραγματικα...!! 

Μονο αν έχεις κάποιο backup.

Δημοσ.

Μα πριν λίγο καιρό το ειχα κανει με κάποιο τρόπο..!! Γενικά το θέμα που έχω είναι ότι για κάποιο λόγο έχει σταματήσει να μου εμφανίζει τις επαφές που έχω αποθηκευμένες στο google.. !! Όσες φορές και να κανω συγχρονισμό δεν εμφανίζει καμμια επαφή..!!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Djace είπε

Μα πριν λίγο καιρό το ειχα κανει με κάποιο τρόπο..!! Γενικά το θέμα που έχω είναι ότι για κάποιο λόγο έχει σταματήσει να μου εμφανίζει τις επαφές που έχω αποθηκευμένες στο google.. !! Όσες φορές και να κανω συγχρονισμό δεν εμφανίζει καμμια επαφή..!!

Μπες απο τον  chrome σε υπολογιστή. https://contacts.google.com/?hl=en-GB&tab=rC να δεις αν υπάρχουν .Αλλιως κάτι λάθος κανεις στην προβολή.

Δημοσ.

Μόλις μπήκα εκεί και απλά έκανα "αναίρεση αλλαγών" Και το έβαλα να γυρίσει στο χθες και εμφανίστηκαν όλες παλι κανονικά...!! Αυτό είχα κάνει και την προηγουμενη φορά τελικά...!!! Ευχαριστω πολυ παντως για τις άμεσες απαντήσεις...!!!! 

💪💪💪💪👍👍👍👍

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Djace είπε

Μόλις μπήκα εκεί και απλά έκανα "αναίρεση αλλαγών" Και το έβαλα να γυρίσει στο χθες και εμφανίστηκαν όλες παλι κανονικά...!! Αυτό είχα κάνει και την προηγουμενη φορά τελικά...!!! Ευχαριστω πολυ παντως για τις άμεσες απαντήσεις...!!!! 

💪💪💪💪👍👍👍👍

Aυτό σημαίνει ότι κάτι αλλαγές έκανες.Εσβησες πχ επαφές;

Δημοσ.

Σίγουρα Δεν εκανα κατι εγώ... Απλά δεν μου έδειχνε τις επαφές στην συσκευή μου για κάποιο λόγο...!!

Δημοσ.

Αν δεν το πειραξες εσυ ,μηπως εχει παρει καμια αναβαθμιση λογισμικου τελευταια ,  και απο τοτε χαλασε κατι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...