Djace Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε όλους...!! Λοιπόν.. Επειδή έχει παραουσιαστει ένα προβλημα στην συσκευή Android μου.. Θέλω να την γυρίσω καποιες μέρες πισω..οπως κάνουμε και στα pc.. Κάποια στιγμή το ειχα ξανακάνει από κάπου στις ρυθμίσεις του κινητου αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι που και πως ακριβώς το ειχα κανει...!!!όποιος γνωρίζει πως μπορώ να το ξανακάνω θα με σώσει πραγματικα...!! Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2021 από Djace
adi32 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Μόνο επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Djace είπε Καλησπερα σε όλους...!! Λοιπόν.. Επειδή έχει παραουσιαστει ένα προβλημα στην συσκευή Android μου.. Θέλω να την γυρίσω καποιες μέρες πισω..οπως κάνουμε και στα pc.. Κάποια στιγμή το ειχα ξανακάνει από κάπου στις ρυθμίσεις του κινητου αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι που και πως ακριβώς το ειχα κανει...!!!όποιος γνωρίζει πως μπορώ να το ξανακάνω θα με σώσει πραγματικα...!! Μονο αν έχεις κάποιο backup.
Djace Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Μα πριν λίγο καιρό το ειχα κανει με κάποιο τρόπο..!! Γενικά το θέμα που έχω είναι ότι για κάποιο λόγο έχει σταματήσει να μου εμφανίζει τις επαφές που έχω αποθηκευμένες στο google.. !! Όσες φορές και να κανω συγχρονισμό δεν εμφανίζει καμμια επαφή..!!
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Djace είπε Μα πριν λίγο καιρό το ειχα κανει με κάποιο τρόπο..!! Γενικά το θέμα που έχω είναι ότι για κάποιο λόγο έχει σταματήσει να μου εμφανίζει τις επαφές που έχω αποθηκευμένες στο google.. !! Όσες φορές και να κανω συγχρονισμό δεν εμφανίζει καμμια επαφή..!! Μπες απο τον chrome σε υπολογιστή. https://contacts.google.com/?hl=en-GB&tab=rC να δεις αν υπάρχουν .Αλλιως κάτι λάθος κανεις στην προβολή.
Djace Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Μόλις μπήκα εκεί και απλά έκανα "αναίρεση αλλαγών" Και το έβαλα να γυρίσει στο χθες και εμφανίστηκαν όλες παλι κανονικά...!! Αυτό είχα κάνει και την προηγουμενη φορά τελικά...!!! Ευχαριστω πολυ παντως για τις άμεσες απαντήσεις...!!!! 💪💪💪💪👍👍👍👍
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Djace είπε Μόλις μπήκα εκεί και απλά έκανα "αναίρεση αλλαγών" Και το έβαλα να γυρίσει στο χθες και εμφανίστηκαν όλες παλι κανονικά...!! Αυτό είχα κάνει και την προηγουμενη φορά τελικά...!!! Ευχαριστω πολυ παντως για τις άμεσες απαντήσεις...!!!! 💪💪💪💪👍👍👍👍 Aυτό σημαίνει ότι κάτι αλλαγές έκανες.Εσβησες πχ επαφές;
Djace Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Σίγουρα Δεν εκανα κατι εγώ... Απλά δεν μου έδειχνε τις επαφές στην συσκευή μου για κάποιο λόγο...!!
Fotia Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Αν δεν το πειραξες εσυ ,μηπως εχει παρει καμια αναβαθμιση λογισμικου τελευταια , και απο τοτε χαλασε κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα