Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Εχει κανεις σας εμπειρια απο τα μαθηματα που παραδιδει ο ΣΕΕ? Ειναι υψηλού επιπέδου?

Ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.

Είχα πάει πριν χρόνια για Ρώσσικα.

Είχε πάρα πολλά άτομα, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις συμμετείχαμε όλοι. Πχ στην ανάγνωση. Και απορίες απαντούσε η καθηγήτρια, απλά επειδή ήταν δωρεάν, οι πιο πολλοί ούτε καν ενδιαφερόντουσαν, και έτσι υπήρχε κάποιος χρόνος.
Το μόνο που είχαμε πληρώσει ήταν το βιβλίο, το οποίο μας το έδωσαν αυτοί, γύρω στα 50€ αν θυμάμαι καλά.

Για δωρεάν ήταν μια χαρά. Δεν ήταν στο επίπεδο του φροντιστηρίου με 5-6 άτομα, αλλά αν είχες όρεξη, μάθαινες.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, unforgiven είπε

Είχε πάρα πολλά άτομα, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις συμμετείχαμε όλοι. Πχ στην ανάγνωση. Και απορίες απαντούσε η καθηγήτρια, απλά επειδή ήταν δωρεάν, οι πιο πολλοί ούτε καν ενδιαφερόντουσαν, και έτσι υπήρχε κάποιος χρόνος.
Το μόνο που είχαμε πληρώσει ήταν το βιβλίο, το οποίο μας το έδωσαν αυτοί, γύρω στα 50€ αν θυμάμαι καλά.

Για δωρεάν ήταν μια χαρά. Δεν ήταν στο επίπεδο του φροντιστηρίου με 5-6 άτομα, αλλά αν είχες όρεξη, μάθαινες.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Και εγω για ρώσικα ενδιαφέρομαι.

Πληροφοριακα για οποιον ενδιαφερεται περαν του βιβλιου πρεπει να πληρωσεις και μια συνδρομη στο ΣΕΕ (50 ευρω).

Παντως το ινστιτουτο Πουσκιν φαινεται να ειναι εξισου μια οικονομικη επιλογη , απ οτι με ενημερωσαν ειναι περιπου 10 ευρω η ωρα (δινεις 140 ευρω ανα 14 ωρες).

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Εγώ ήδη έχω αρχίσει τα Ρωσικά, μίας και ήμουν διακοπές δύο φορές και σκοπεύω να κάνω και τις σπουδές εκεί, άμα έχετε κάποια απορία μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα, εγώ μαθαίνω ρωσικά στην πρεσβεία στο Χαλάνδρι. 

RCNK λέγεται, όταν με το καλό θα δώστε εξετάσεις για οποιαδήποτε έτος θα έρθετε εδώ καθώς εδώ γίνονται!

Σας εύχομαι καλή δύναμη, είναι μια μεγάλη πρόκληση και θέλει πολύ αφοσίωση χωρίς σταματημό. 

Και θα πω και κάτι. Παιδιά με βοήθησε πολύ το διαδίκτυο και εφαρμογές που μου έμαθαν να γράψω καλλιγραφικά, μεγάλη δυσκολία στην αρχή, δεν μπορούσα να κάνω σωστά τις ενώσεις, υπάρχουν ειδικές εφαρμογές που θα βοηθήσουν αυτό.

Δημοσ.
Στις 12/10/2021 στις 6:52 ΜΜ, Glator είπε

Παντως το ινστιτουτο Πουσκιν φαινεται να ειναι εξισου μια οικονομικη επιλογη , απ οτι με ενημερωσαν ειναι περιπου 10 ευρω η ωρα (δινεις 140 ευρω ανα 14 ωρες).

10€ την ώρα, σίγουρα δεν το λες οικονομικό. Για να γίνεις fluent στα Ρώσικα, πρέπει να παρακολουθήσεις περίπου 1100 διδακτικές ώρες. Οπότε μιλάμε για κόστος 11.000€.

spacer.png

Δημοσ.
Στις 12/10/2021 στις 1:57 ΜΜ, unforgiven είπε

Μέχρι τι επίπεδο φτάσατε;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, unforgiven είπε

Δυστυχώς λόγω δουλειάς πήγα λίγους μήνες μόνο. 

Οκ, κατάλαβα. Σκέφτομαι να το ξεκινήσω αλλά δεν είμαι σίγουρη αν έχει νόημα για τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Αν καταφέρνεις δηλαδή να κατακτήσεις την γλώσσα σε βασικό έστω επίπεδο επικοινωνίας. Δεν ξέρω τότε πόσο διαρκούσε, τώρα είναι για 3 μήνες περίπου. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Lilith19 είπε

Οκ, κατάλαβα. Σκέφτομαι να το ξεκινήσω αλλά δεν είμαι σίγουρη αν έχει νόημα για τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Αν καταφέρνεις δηλαδή να κατακτήσεις την γλώσσα σε βασικό έστω επίπεδο επικοινωνίας. Δεν ξέρω τότε πόσο διαρκούσε, τώρα είναι για 3 μήνες περίπου. 

Λόγω δουλειάς είχα τριβή με την γλώσσα, αλλά πιστεύω πως τα βασικά τα μαθαίνει και κάποιος που δεν έχει εξοικείωση με τα Ρώσικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...