ethnik471 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά ! Είμαι λάτρης των battlefield series από την εποχή του 1942 και φανατικός από το 2142 και μετά με αγαπημένο μου το bf 4. Όλα αυτά στο pc. Από μικρό παιδάκι σε pc συνήθισα. Είχα ps1 και 2 και κάπου εκεί κόπηκε η σχέση μου με τις κονσόλες. Βλέποντας έναν γνωστό να παίζει xbox one και μετά από ένα συγκριτικό μεταξύ xbox one x και ps4 pro αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου με ένα μεταχειρισμένο xbox one x το οποίο έχει πληθώρα games. Το θέμα τώρα είναι ότι δεν μπορώ κυριολεκτικά καθόλου να παίξω battlefield. Ειδικά στο 4 που ήμουν προ δεν μπορώ ούτε ένα χιτ να κάνω σε εχθρό στο xbox. Δοκίμασα να κατεβάσω το sensitivity αλλά μετά ήταν πολύ αργό (ενώ με το ποντίκι έκανα 360 πχ). Στο bf V τα πράγματα είναι καλύτερα....έχει καλύτερο έλεγχο για κάποιο λόγο αλλά και πάλι... Αδυνατώ.... Θα μπορούσατε να μου προτείνετε καποια tips ή κανένα game ή κάποια τακτική - πρακτική που.θα με βοηθήσει να εξοικοιωθω ώστε να έχω στόχο ; Στα racing games φυσικά κανένα πρόβλημα.... Αλλά bf που είναι και ο κυριότερος τίτλος που με ενδιαφέρει στην ουσία αδύνατον....σε σημείο να απογοητευτω.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά.
mikele13- Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, ethnik471 είπε Καλησπέρα παιδιά ! Είμαι λάτρης των battlefield series από την εποχή του 1942 και φανατικός από το 2142 και μετά με αγαπημένο μου το bf 4. Όλα αυτά στο pc. Από μικρό παιδάκι σε pc συνήθισα. Είχα ps1 και 2 και κάπου εκεί κόπηκε η σχέση μου με τις κονσόλες. Βλέποντας έναν γνωστό να παίζει xbox one και μετά από ένα συγκριτικό μεταξύ xbox one x και ps4 pro αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου με ένα μεταχειρισμένο xbox one x το οποίο έχει πληθώρα games. Το θέμα τώρα είναι ότι δεν μπορώ κυριολεκτικά καθόλου να παίξω battlefield. Ειδικά στο 4 που ήμουν προ δεν μπορώ ούτε ένα χιτ να κάνω σε εχθρό στο xbox. Δοκίμασα να κατεβάσω το sensitivity αλλά μετά ήταν πολύ αργό (ενώ με το ποντίκι έκανα 360 πχ). Στο bf V τα πράγματα είναι καλύτερα....έχει καλύτερο έλεγχο για κάποιο λόγο αλλά και πάλι... Αδυνατώ.... Θα μπορούσατε να μου προτείνετε καποια tips ή κανένα game ή κάποια τακτική - πρακτική που.θα με βοηθήσει να εξοικοιωθω ώστε να έχω στόχο ; Στα racing games φυσικά κανένα πρόβλημα.... Αλλά bf που είναι και ο κυριότερος τίτλος που με ενδιαφέρει στην ουσία αδύνατον....σε σημείο να απογοητευτω.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά. Υπομονή και επιμονή χρειάζεται. Παιζε συνεχώς, θα το συνηθίσεις. Και εγώ έτσι ήμουν, τώρα στο BF στο 90-100 sensitivity παίζω,δεν μπορώ χαμηλότερα.
Skywalker333 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 ειναι δυσκολο παιχνιδι για να συνηθισεις σιγα σιγα το να παιζεις με gamepad. ειναι απο τα FPS με πολυ physics κ τρεχαλα και ευκολα χανεσαι. Ειναι πιο καλο να δοκιμασεις πρωτα απολα να παιξεις ενα 3rd person action adventure (τυπου psychonauts) ή ενα 3rd person shooter (gears of war 5) απότι ενα FPS που η κινηση της καμερας θελει πολυ μεγαλύτερη ευαισθησία. Το λεω εκ πειρας γιατι ειχα συχνα φιλους να σκανε σπιτι για να παιξουμε που ειχαν να πιασουν κονσολα απο megadrive/ps1 εποχη και παντα ειχαν θεμα με gamepad τις πρωτες φορες, οποτε βρηκαμε οτι ηταν πολυ πιο ευκολο να παιξουν μερικες φορες τετοια παιχνιδια και απο ενα σημειο κ μετα, οταν βαζαμε πχ Halo, το συνηθισαν πολυ γρηγορα.
AnimaTronic Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Φίλε μου κι εγώ στην ίδια φάση με εσένα ήμουν πριν ~3 χρόνια. Αγαπημένο game το Battlefield (όλη η σειρά). Πάντα έπαιζα σε pc. Αλλά από ένα σημείο και μετά έφαγα τέτοια ξενέρα με τις τιμές του hardware, κυρίως στις δυνατές κάρτες γραφικών και το γύρισα σε PS4 Pro. Τώρα έχω ένα Intel NUC να κάνω τη δουλειά μου και ένα PS5. Μην απογοητεύεσαι. Θέλει υπομονή και επιμονή. Ναι στην αρχή θα τρως τα μούτρα σου, αλλά με τον καιρό θα το συνηθίσεις. Επίσης ψάξε στο youtube για videos από τον TheBrokenMachine. Ο τύπος παίζει Battlefield σε PC με controller και κάνει ασύλληπτα πράγματα. Έχει και videos με tips ακριβώς για αυτό που ζητάς.
ethnik471 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ ! Ειλικρινά το εκτιμώ καθως με ενθαρρύνατε πάρα πολύ ! Θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας και ήδη κατεβάζω τα παιχνίδια που μου είπατε για να συνηθίσω. Σας ευχαριστώ ειλικρινά πάρα πολύ ! Spoiler ΥΓ. Αν κάποιος παίζει σε xbox one και θέλει ας μου στείλει αίτημα MikemichalGR (το ίδιο και στα games).
Basilhs1982 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Ζόρικα τα πράγματα πάντως ειδικά για όσους μεγαλώσαμε με keyboard & mouse. Είμαι 1 μήνα που παίζω με controller και στο PUBG ακόμα δεν μπορώ να πετύχω ελέφαντα στο 1 μέτρο...
apostolos22 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μήπως μπορείς να παίξεις με πληκτρολόγιο ποντίκι; Εγώ είχα δοκιμάσει σε ps4, zombie army 4 και είχε υποστήριξη, βέβαια δεν βόλευε ο καναπές έτσι.
chris-tos90 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Με σάλιο και υπομονή..... Xbox one X,1ο μήνα στο warzone,kill έκανα μόνο κατα λάθος..στο δίμηνο πάνω άρχισαν τα wins🏆,τώρα ύστερα από ένα χρόνο+ μπορώ να πω ότι έχω ξεχάσει το keyboard/mouse σαν να μην έπαιξα ποτέ.
ethnik471 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Μετά από 2 μήνες σκληρής προσπάθειας και αφού στέγνωσα από σάλιο αλλά και υπομονή , το xbox επωλήθη και αναβαθμίστηκε ο υπολογιστής. Bonus κλάσης ανώτερα γραφικά 🙂
QuantumWanderer Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δεκαετίες παίχτης fps από το Doom 1, είχα αφήσει το θέμα της αναβάθμισης υπολογιστή τα τελευταία 10 χρόνια. Σε Xbox 360 παλιότερα και σε Xbox One S τα τελευταία χρόνια, έπαιζα άλλου τύπου παιχνίδια που είναι γεννημένα για χειριστήριο (sports, platform, adventure, κα). Δοκίμασα να παίξω διάφορα και δεν έχω καταφέρει να φτάσω τους χρόνους απόκρισης που έχω σε PC με ποντίκι/πληκτρολόγιο. Να σημειώσω, βέβαια, ότι δεν έχω πλέον το χρόνο να λιώνω για ώρες εκπαίδευσης και συνήθειας. Παίζω περιστασιακά για γρήγορη ευχαρίστηση λίγης ώρας. Το ερώτημά μου είναι αν αξίζουν αυτές οι ώρες αφιέρωσης για να φτάσει κάποιος με το χειριστήριο να «σημαδεύει με τη μία σε χρόνο dt», αυτό δηλαδή που έχει μάθει με ποντίκι/πληκτρολόγιο.
@pnea1973 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Συνήθεια είναι. Οσο παίζεις τόσο καλύτερα θα πας. Βέβαια εγώ έχω το elite 2 που κάνεις πιο πολλά πράγματα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Θέμα συνήθειας είναι, δείτε πως παίζει ένας πολύ καλός με χειριστήριο.
QuantumWanderer Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Θέμα συνήθειας είναι, δείτε πως παίζει ένας πολύ καλός με χειριστήριο. Απίστευτη ακρίβεια. 😲
Basilhs1982 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Υπάρχουν προσιτοί αντάπτορες πλέον που προσομοιώνουν σχεδόν τέλεια ποντίκι πληκτρολόγιο για όσους δεν μπορούν να παίξουν με gamepad.
QuantumWanderer Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, Basilhs1982 είπε Υπάρχουν προσιτοί αντάπτορες πλέον που προσομοιώνουν σχεδόν τέλεια ποντίκι πληκτρολόγιο για όσους δεν μπορούν να παίξουν με gamepad. Δεν το ήξερα. Έχουμε κάποια πρόταση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα