Προς το περιεχόμενο

Προτίνετε την καλύτερη επιλογή για κάρτα γραφ. μέχρι 80-85e

Blackman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

stin idia karta fisika kai exei diafora! alla o opws sou pe marcos_Aurilius otan milame gia kartes mia diaforetiko chip den einai to vasiko xaraktiristiko to megethos ths ram!filika pada, mhn xalieste:)

Δημοσ.

Αντε, πάμε άλλη μία φορά μπας και το διαβάσουν κι άλλοι:

για να κάνουμε σύγκριση μεταξύ δύο καρτών γραφικών, αγνοούμε αρχικά την μνήμη. Συγκρίνουμε μόνο τα chipsets, και ισχυει το best is best. Αν τα chip είναι τα ίδια, τότε συγκρίνουμε μα βάση τις μνήμες, όπου στο 90% των περιπτώσεων ισχύει πως η υλοποίηση με τα 128ΜΒ μνήμης είναι ταχύτερη από αυτήν με τα 256ΜΒ. Αυτό συμβαίνει επειδή οι υλοποιήσεις με την πολλή RAM, χρησιμοποιούν χειρότερες (πιο αργές) μνήμες, οπότε το αποτέλεσμα είναι συνολικά χειρότερο...

Όταν θα φτάσουμε στο σημείο να αξιοποιούμε (πόσο μάλλον να απαιτούμε) 256ΜΒ μνήμης από μία κάρτα, τα σημερινά καλά chips θα θεωρούνται παλιά, πόσο μάλλον η τραγικη 9200 (και οι όμοιές της, πχ. 5200)...

Αμαρτίαν ουκ έχω...

Δημοσ.
Αν το να λέμε την άποψή μας είναι κακό τότε δεν έχω τίποτα άλλο να πω. Για να το λέω αυτό κάτι ξέρω κι' εγώ. Είχα την ίδια κάρτα με έναν φίλο μου και η κύρια διαφορά που εγώ δεν μπορούσα να παίξω κάποια παιχνίδια ήταν η μνήμη. Δεν διαφωνώ ότι μερικές 128άρες δεν είναι καλύτερες από τις 256άρες αλλά σε αυτόν τον τομέα παίζει μεγάλο ρόλο.

Θα μπορούσες να μας πεις 1 (ένα) σημερινό παιχνίδι στο οποίο τα 128ΜΒ μνήμης στην κάρτα γραφικών δε φτάνουν και είναι απαραίτητα τα 256ΜΒ; Όχι τίποτα άλλο, αλλά να το αποφύγω και εγώ γιατί προφανώς με την δικιά μου δε θα παίζει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...