Προς το περιεχόμενο

Προτίνετε την καλύτερη επιλογή για κάρτα γραφ. μέχρι 80-85e

Blackman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα μία βόλτα από το e-shop.gr και είδα μερικές!

Αλλά δεν ξέρω που να κατασταλάξω...

πχ... ATi 9200 256ram? ή ATi 9600 128ram?

ή κάποια άλλη?

πείτε μου την γνώμη σας!

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Oles oi low budget cards einai gia ton p.. akou ton den thumamai pou akouse ton den thumai po telika akouse ton allo pou den thumamai.....

5 wres argotera

kai telika pare thn 5600 h mia 9600 an kai den kserw an uparxei sta lefta pou zhtas!!!

Δημοσ.

ψάξε για καμιά μεταχειρισμένη 9500 , μπορείς να πετύχεις κανένα καλό κομμάτι σε super τιμή ...μετά την κάνεις pro ή αν είσαι πολύ τυχερός 9700. Αν δεις και παρακάτω http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=317199&start=0 κρατάει ακόμα . Διαφορετικά την δεύτερη που αναφέρεις χαλαρά.

Για softmod κοίτα http://www.ocfaq.com

Δημοσ.
Έκανα μία βόλτα από το e-shop.gr και είδα μερικές!

Αλλά δεν ξέρω που να κατασταλάξω...

πχ... ATi 9200 256ram? ή ATi 9600 128ram?

ή κάποια άλλη?

πείτε μου την γνώμη σας!

Ευχαριστώ

Την 256 διάλεξε αν θες να μπορείς να παίζεις τα καινούργια παιχνίδια που θα βγουν σε λίγο καιρό. Μην πετάξεις τσάμπα λεφτά για την 128 από την στιγμή που η αγορά έχει πλημμυρίσει απο 256άρες.

Δημοσ.
Την 256 διάλεξε αν θες να μπορείς να παίζεις τα καινούργια παιχνίδια που θα βγουν σε λίγο καιρό. Μην πετάξεις τσάμπα λεφτά για την 128 από την στιγμή που η αγορά έχει πλημμυρίσει απο 256άρες.

Τα MB της μνήμης δεν παίζουν κανένα ρόλο, ειδικά στην περίπτωση που οι διαφορες μεταξύ των chip είναι μεγάλες...

Προσωπικά το έχω γράψει πολλές φορές εδώ μέσα (μία από αυτές και παραπάνω), όπως και άλλα παιδιά εδω μέσα, αλλά φαίνεται πως δεν διαβάζουν όλοι... Τουλάχιστον μην δίνουμε λάθος κατευθύνσεις όταν δεν γνωρίζουμε...

Δημοσ.

Τα MB της μνήμης δεν παίζουν κανένα ρόλο' date=' ειδικά στην περίπτωση που οι διαφορες μεταξύ των chip είναι μεγάλες...

Προσωπικά το έχω γράψει πολλές φορές εδώ μέσα (μία από αυτές και παραπάνω), όπως και άλλα παιδιά εδω μέσα, αλλά φαίνεται πως δεν διαβάζουν όλοι... Τουλάχιστον μην δίνουμε λάθος κατευθύνσεις όταν δεν γνωρίζουμε...[/quote']

akrivios! ta MB ypoboithoun...den eiani to vasiko xaraktiristiko!kai einai kai ena kalo marketisktiko kolpo!! oooo ti karta exeis???oooo 256ara e???gamw!! :wink:

Δημοσ.

Αν το να λέμε την άποψή μας είναι κακό τότε δεν έχω τίποτα άλλο να πω. Για να το λέω αυτό κάτι ξέρω κι' εγώ. Είχα την ίδια κάρτα με έναν φίλο μου και η κύρια διαφορά που εγώ δεν μπορούσα να παίξω κάποια παιχνίδια ήταν η μνήμη. Δεν διαφωνώ ότι μερικές 128άρες δεν είναι καλύτερες από τις 256άρες αλλά σε αυτόν τον τομέα παίζει μεγάλο ρόλο.

Δημοσ.

file narayan o marcos aurilius exei dikio.exw mia asus v8840 gf4ti400 128mb kai tin exw sigrinei sto idio mixanima me mia gf fx5600 asus pali 256mb kai i 128ara tin skizei tin fx.apo tin alli omws min kinigiseis mia san tin dikia mou giati einai psilogrioula pia pou kratietai omws kai proswrina ola mou ta trexei arista alla xwris ipostiriksi dx9... :((.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...