Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω κληρονομήσει ένα οικόπεδο 4 στρέματα σε περιοχή της Αττικής που αγοράστηκε αρκετά παλιά με προοπτική ανέγερσης κατοικίας.
Λόγω συγκυριών έμεινε αναξιοποιητο και λόγω πυρκαγιών πριν 10-15 χρόνια, πλέον η περιοχή θεωρήται αναδασωτέα/ δασική. Πρακτικά το θεωρώ χαμένο, αλλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει καποιος τρόπος νόμιμης αξιοποίησής του (π.χ. φύτευση οπωροφόρων). 
Έχει κανένας κάποια σχετική εμπειρία - πρόταση;

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, SR20DET είπε

έχω κληρονομήσει ένα οικόπεδο 4 στρέματα υπάρχει καποιος τρόπος νόμιμης αξιοποίησής του (π.χ. φύτευση οπωροφόρων). 
 κάποια  πρόταση;

οπωροφόρα = αρκετο νερο Έχεις ? +  4-5 χρονια χωρίς απόδοση                                                                                                                                      Φραγκοσυκιές εύκολη καλλιέργεια γλήγορη παραγωγή  Προσοχή στο μάζεμα Υπάρχουν εργαλεία                                                                                  Αμπελώνας να κερνάς κανα ποτήρι

58 λεπτά πριν, SR20DET είπε

πλέον η περιοχή θεωρήται αναδασωτέα/ δασική.

με αυτό τι θα κάνεις ? Αν  εχει βγει απόφαση  θα σε πάνε μέσα και τζάμπα τα εξοδα και οι ιδέες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SR20DET είπε

έχω κληρονομήσει ένα οικόπεδο 4 στρέματα σε περιοχή της Αττικής που αγοράστηκε αρκετά παλιά με προοπτική ανέγερσης κατοικίας.
Λόγω συγκυριών έμεινε αναξιοποιητο και λόγω πυρκαγιών πριν 10-15 χρόνια, πλέον η περιοχή θεωρήται αναδασωτέα/ δασική. Πρακτικά το θεωρώ χαμένο, αλλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει καποιος τρόπος νόμιμης αξιοποίησής του (π.χ. φύτευση οπωροφόρων). 
Έχει κανένας κάποια σχετική εμπειρία - πρόταση;

Είναι όλο το αγροτεμάχιο / γήπεδο δασικό ή ένα μέρος του ,γιατί αρκετοί έκαναν και αντίρρηση στους δασικούς χάρτες . 

Δημοσ.

Πρεπει να δεις αν ειναι ολο δασικο η καποιο τμημα του , σε περιπτωση που ειναι καποιο τμημα , στο συγκεκριμενο τμημα δεν μπορεις να κανεις τιποτα , αν ειναι ολο δεν το συζηταμε καν , δεν ξερω αν εχεις περιθωριο να υποβαλεις καποια αντιρρηση , αλλα ακομα και σε αυτη την περιπτωση η πιθανοτητα να δικαιωθεις ειναι ελαχιστη δεδομενο του οτι οι δασικοι χαρτες που παρθηκαν υποψη για να γινει το κτηματολογιο ειναι του 1945 αν θυμαμαι καλα , και το εκαναν επι τουτου γιατι για να δικαιωθεις θα πρεπει το πρωτο συμβολαιο για το αγροτεμαχιο να ειναι πριν απο τον δασικο χαρτη , πραγμα σπανιο γιατι οι περισσοτεροι δεν εκαναν συμβολαια και τα ειχαν δια λογου .

Εχω αγροτεμαχιο που εξαιτιας τετοιου ζητηματος βγηκε 570 μετρα λιγοτερο , ευτυχως ειναι πανω στο συνορο και χαλαει μονο την ευθυγραμια , και δεν ειναι στη μεση για να το χαλασει εντελως

Δημοσ.
19 ώρες πριν, meletis_m είπε

Είναι όλο το αγροτεμάχιο / γήπεδο δασικό ή ένα μέρος του ,γιατί αρκετοί έκαναν και αντίρρηση στους δασικούς χάρτες . 

δυστυχώς είναι ολόκληρο σύμφωνα με τους φετινούς δασικούς χάρτες. έχει υποβληθεί ένσταση αλλά δεν αισιοδοξώ.

Απ' ότι καταλαβαίνω απ΄αυτα που μου λέτε, το χάνουμε το οικοπεδάκι, δεν γίνεται να χρησιμοποιηθεί για τίποτα, ούτε να πουληθεί, στην υγειά μας. 

Μήπως να σταματήσω να το δηλώνω στο Ε9? 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, SR20DET είπε

δυστυχώς είναι ολόκληρο σύμφωνα με τους φετινούς δασικούς χάρτες. έχει υποβληθεί ένσταση αλλά δεν αισιοδοξώ.

Απ' ότι καταλαβαίνω απ΄αυτα που μου λέτε, το χάνουμε το οικοπεδάκι, δεν γίνεται να χρησιμοποιηθεί για τίποτα, ούτε να πουληθεί, στην υγειά μας. 

Μήπως να σταματήσω να το δηλώνω στο Ε9? 

Για δηλωση στο Ε9 δεν γνωριζω , ενας λογιστης θα  γνωριζει περισσοτερα για να σε ενημερωσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...