Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους/ες. Στο μπροστινό και πάνω μέρος του pc μου υπάρχουν 2 τρύπες/υποδοχές για ακουστικά και μικρόφωνο, με τις γνωστές ανάγλυφες εικονίτσες. Αγόρασα αυτά τα ακουστικά, τα οποία έχουν μικρόφωνο και η άκρη του καλωδίου τους τελειώνει σε δύο καρφιά: ένα για τα ακουστικά και ένα για το μικρόφωνο. Επειδή, όμως, δε μου αρκεί το μήκος του καλωδίου, θα χρησιμοποιώ προεκτάσεις. Είχα ήδη αυτή, την οποία έβαλα στην τρύπα των ακουστικών -και δουλεύει άψογα- και θέλω κι άλλη μία προέκταση, την οποία θα βάλω στην τρύπα του μικροφώνου. Ερώτηση: Μπορώ να αγοράσω την ίδια προέκταση, ή, επειδή πρόκειται για άλλη τρύπα (του μικροφώνου), χρειάζεται άλλου τύπου καλώδιο προέκτασης; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Επεξ/σία από Kavamarou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να αγοράσεις την ίδια, δεν αλλάζει τίποτα στον τύπο καλωδίου...

Edit

για να είμαι ακριβής, κανονικά το μικρόφωνο θέλει να είναι μονοφωνικό αλλά θεωρώ σχεδόν αδύνατο να μην παίξει.

Μπορείς να βάλεις την προέκταση που έχεις στο καλώδιο για να βεβαιωθείς 100%

Επεξ/σία από nickol-us
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το καλωδιο ειναι το ιδιο, απλα στο μικροφωνο ενδεχεται να υπαρξουν απωλειες σηματος λογω της επεκτασης μιας που ειναι unbalanced και χωρις σοβαρη προενισχυση. Δοκιμασε αυτο που εχεις, δε χανεις τιποτα (δεν προκειται να παθει κατι, το πολυ πολυ να μην ακουγεται καλα ή αρκετα δυνατα).

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...