Dimitris1914 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γεια σας! Χρειάζομαι μια βοήθεια, είμαι ανάμεσα στην Dell Ultrasharp U2520D και την Dell S2722DC. Η χρήση που το θέλω είναι για office, zoom meetings, ταινίες, σερφάρισμα και λίγο προγραμματισμό. Δε γνωρίζω πολλές τεχνικές λεπτομέρειες αλλά είδα ότι την U2520 προτείνουν αρκετά άτομα ενώ η S2722 είναι καινούρια ακόμη. Θέλω να τη συνδέσω με MacBook Air m1 και για αυτό με βολεύει πολύ που έχουν λειτουργία hub και συνδέονται με type c. Στην S2722DC μου αρέσει το μέγεθος και τα ηχεία, ενώ στην U2520D το γεγονός ότι γενικά λένε πως έχει καλή ποιότητα. Είναι στο maximum budget και οι δύο. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα ακόμη και αν έχει να προτείνει κάτι άλλο. Ευχαριστώ πολύ! https://www.skroutz.gr/s/30924213/Dell-S2722DC-Monitor-27-QHD-2560x1440.html https://www.skroutz.gr/s/22017104/Dell-Ultrasharp-U2520D-Monitor-25-QHD-2560x1440.html Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2021 από Dimitris1914 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Εγώ χρησιμοποιώ σειρά S γιατί είναι πολύ πιο φτηνές από τις Ultrasharp, όμως συνολικά δεν συγκρίνονται, ότι πληρώνεις παίρνεις. Στην περίπτωση σου την U την έχει ένα μαγαζί σε τιμή χώμα και κάποια άλλα πάλι φτηνά, λογικά είναι από κάποιο sale προμηθευτή. Αντιθέτως η S επειδή είναι ολοκαίνουργια είναι υπερκοστολογημένη. Αν δεν σε ενδιαφέρει η διαφορά στο μέγεθος αξίζει η U μόνο και μόνο λόγο της καλύτερης εγγύησης και QC. Όσο αφορά τα ενσωματωμένα ηχεία παρόλο που στο PC έχω συνδεδεμένο ηχοσύστημα και extra Bluetooth ηχείο με έχουν βολέψει παρά πολύ. Δεν υπάρχει σωστή και λάθος επιλογή, η μία είναι πιο καινούργια, μεγαλύτερη και με ηχεία και η άλλη καλύτερη κατασκευή με καλύτερη εγγύηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1914 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Στην τελευταία πρόταση το συνόψισες ακριβώς όπως έχουν τα πράγματα, για αυτό δυσκολεύομαι... Η εγγύηση της S είναι 3 χρόνια, η U έχει παραπάνω; Από sale προμηθευτή υπάρχει περίπτωση να είναι refurbished ή κάτι τέτοιο; Αν και βλέπω καλές κριτικές για το κατάστημα... Όσον αφορά το μέγεθος, τώρα έχω 23", οπότε δε μπορώ να πω με σιγουριά. Aπό αυτά που διαβάζω, υπάρχουν και οι 2 απόψεις, απλά επειδή θα τη χρησιμοποιώ και λίγο σαν τηλεόραση, όταν θα βλέπουμε καμιά ταινία με τη σύζυγο μου, ίσως 27' να είναι καλύτερα... Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2021 από Dimitris1914 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Στις 10/10/2021 στις 3:53 ΜΜ, Dimitris1914 είπε Η εγγύηση της S είναι 3 χρόνια, η U έχει παραπάνω; Έχει εγγύηση 0 bright pixel. Στις 10/10/2021 στις 3:53 ΜΜ, Dimitris1914 είπε Από sale προμηθευτή υπάρχει περίπτωση να είναι refurbished ή κάτι τέτοιο; Αν και βλέπω καλές κριτικές για το κατάστημα... Δεν νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1914 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Ευχαριστώ πολύ... ίσως περιμένω για λίγο να δω πως θα πάνε και οι τιμές της S.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα