jerry banana Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ο τυπάς εάν δεν προλάβει να ρίξει μήνυση πριν εφαρμόσει το edit που έρχεται απο το netflix είναι πολύ άπειρος,Θα βγάλει εκατομμυριακια καθιστος και αεράτος. Εαν γινόταν Ελλάδα αυτό όχι μόνο θα είχαν φύγει μηνύσεις με το πρώτο επεισόδιο ,αλλά άλλοι Ελληνες θα ισχυρίζονταν ότι έχουν τον ίδιο αριθμό και θέλουν και αυτοί ένα κομμάτι της τούρτας. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2021 από jerry banana 1
Jake07 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Chocobo είπε Δεν είναι Ιαπωνικό Νομίζω ότι δεν είπε ο φίλος ότι είναι Ιαπωνικό αλλά ότι οι Ιάπωνες εχουν κάνει καλύτερα. Συγχωρέστε με και οι δύο αν κάνω λάθος. 5
Charismo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Chocobo είπε Δεν είναι Ιαπωνικό Είπα πως οι Ιάπωνες έχουν κάνει καλύτερες παραγωγές του concept μιας και ήταν κατά κάποιο τρόπο πρωτοπόροι στο concept. Όχι ότι το Squid game είναι Ιαπωνικό. 2
Πανος999 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Κ ελεγα ότι μονο εγω εκανα τετοιες μαλ***ες ...!!😝
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Πολύ λάθος ότι έβαλαν πραγματικά νούμερα τηλεφώνου.Οι Αμερικανοί με το 5555 το έχουν λύσει αυτό. Επίσης τι παίζει με τους υπότιτλους;Κάπου διαβαζα ότι αλλάζουν το νόημα της ιστορίας https://gamerant.com/squid-game-wrong-subtitles-netflix/ 2
Chocobo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 25 λεπτά πριν, Charismo είπε Είπα πως οι Ιάπωνες έχουν κάνει καλύτερες παραγωγές του concept μιας και ήταν κατά κάποιο τρόπο πρωτοπόροι στο concept. Όχι ότι το Squid game είναι Ιαπωνικό. My bad.Εγώ έτσι όπως το γράφεις αυτό κατάλαβα.Συγνώμη.
ekrepali Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Πολλοί τυχεροί αυτοί στους οποίους ανήκουν οι αριθμοί. Μ'ένα καλό δικηγόρο θα τσιμπήσουν γερή αποζημίωση για ψυχική οδύνη.
SaFiS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Γυρνάς τον αριθμό σου σε υψηλής χρέωσης και κονόμησες… 1
greekandrew1953 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 ωραίο μαζί με το Alice in borderland 1
Grasterix1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Εγώ παντός κάλεσα τον αριθμό το σήκωσαν κανονικά μου είπαν τα κλασικά κανιτσουγουα απλά δεν μου καλύπτουν τα έξοδα για Κορέα και εκεί χάλασε το γιαούρτι τι να κάνω δεν πειράζει την επόμενη φορά 🤪🤪🤪🤪🤪
nickk0kkav Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 13 ώρες πριν, gianniskks είπε Το Alice in borderland είναι καλύτερο. Το Alice in borderland είναι βασισμένο σε ένα (καταπληκτικό) manga , το squid game είναι πρωτότυπο περιεχόμενο (εννοώ original content , μιας κ σαν περιεχόμενο είναι μια από τα ίδια για όσους ξέρουμε το είδος , αν κ καλοφτιαγμένο) . Αλλά το βασικότερο είναι ότι εκτός απο καλοφτιαγμένο το squid game είναι αρκετά δυτικοποιημενο σαν παραγωγή ενώ το alice in borderland θα ξενίσει όσους δεν έχουν επαφή με manga / anime γενικά . Παρόλα αυτά συμφωνώ ότι το alice in borderland είναι καλύτερο αν και πάει κάπως τρέχοντας (ήθελε 2-3 επεισόδια ακόμα για να φτάσει το ίδιο σημείο κάπως χάνεις τη μπάλα κ τη κλιμάκωση ) και προτείνω να το δοκιμάσουν όσοι βρήκαν το squid game ενδιαφέρον 1
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, Grasterix1 είπε Εγώ παντός κάλεσα τον αριθμό το σήκωσαν κανονικά μου είπαν τα κλασικά κανιτσουγουα απλά δεν μου καλύπτουν τα έξοδα για Κορέα και εκεί χάλασε το γιαούρτι τι να κάνω δεν πειράζει την επόμενη φορά 🤪🤪🤪🤪🤪 Σε Ιάπωνα έπεσες,
freegr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Επικίνδυνο παιχνίδι θεωρείται ήδη για τα παιδιά σε επίπεδο εθισμού 1
tsarouc Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Πολύ δυνατό και ενδιαφέρον σενάριο, πολύ καλοί οι ηθοποιοί, μάπα σκηνοθεσία, παραγωγή, φωτογραφία και πλοκή εκτός των φάσεων που παίζουν τα παιχνίδια όπου και έχει αγωνία. Σε γενικές γραμμές υπερτιμημένο όπως κάθε σειρά η ταινία που έχει ωμή βία και σαδιστικό περιεχόμενο. Αυτό πουλάει κυρίως. 1
CottonMarko Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Στις 9/10/2021 στις 10:24 ΜΜ, ekrepali είπε Πολλοί τυχεροί αυτοί στους οποίους ανήκουν οι αριθμοί. Μ'ένα καλό δικηγόρο θα τσιμπήσουν γερή αποζημίωση για ψυχική οδύνη. Μικρή διόρθωση. Εννοεις ηθική βλάβη. Η ψυχική οδύνη αφορά περιπτώσεις θανάτου από πράξεις/αμέλεια τρίτων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα