vagos789 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Εχω πολυ σημαντικα συμβολαια στη groupama οπως και το σπιτι μου για σεισμο. Ομως δεν μου εχει χρειαστει να εισπραξω και...ας μην χρειαστει ποτε. Η οδικη λογικα ειναι καποια συνεργαζομενη εταιρεια,δεν νομιζω να εχει δικη της. 1
tilaverboy Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη groupama . Εξυπηρετικότατοι και όταν χρειαζόμουν γερανό ήρθε σε 8 λεπτά. Στο μεγάλο έχω Allianz. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα μου χρειαστώ. 1
funkopop Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 25 λεπτά πριν, vagos789 είπε Εχω πολυ σημαντικα συμβολαια στη groupama οπως και το σπιτι μου για σεισμο. Ομως δεν μου εχει χρειαστει να εισπραξω και...ας μην χρειαστει ποτε. Η οδικη λογικα ειναι καποια συνεργαζομενη εταιρεια,δεν νομιζω να εχει δικη της. 17 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη groupama . Εξυπηρετικότατοι και όταν χρειαζόμουν γερανό ήρθε σε 8 λεπτά. Στο μεγάλο έχω Allianz. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα μου χρειαστώ. Σας ευχαριστώ πολύ και τους 2 για τις πληροφορίες, νομίζω εκεί θα το ασφαλίσω
tilaverboy Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, funkopop είπε Σας ευχαριστώ πολύ και τους 2 για τις πληροφορίες, νομίζω εκεί θα το ασφαλίσω Επίσης καλή ασφαλιστική είναι και η generalli εκεί έχω την αστική μου ευθύνη. Το σημαντικό είναι να δείτε αν θα κάνετε μικτή και αν κάνετε μικτή το κόστος απαλλαγής
funkopop Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 53 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Επίσης καλή ασφαλιστική είναι και η generalli εκεί έχω την αστική μου ευθύνη. Το σημαντικό είναι να δείτε αν θα κάνετε μικτή και αν κάνετε μικτή το κόστος απαλλαγής Δεν κάνω μικτή, βάζω πάντα την στάνταρ + οδική βοήθεια+ θραύση κρυστάλλων. Μου κάνει εντύπωση πάντως γιατί πήρα προσφορά στην anytime που είμαι τώρα 140€ μέχρι τέλος του χρόνου και με τις ίδιες καλύψεις η groupama μέσω insurance market μου βγαίνει στα 85€
Christos Vvs Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Γνωρίζετε ποιες ασφαλιστικές παρέχουν την μεγαλύτερη χρονική διάρκεια σε κλείδωμα της αγοραίας αξίας του οχήματος σε περίπτωση κλοπής? Για μεικτή αναφέρομαι... Προσπαθώ να κάνω μια σύγκριση μέσω του insurancemarket, αλλά δεν βλέπω κάπου να το αναφέρουν αυτό στις λεπτομέρειες. Μόνο στην anytime βρήκα η οποία παρέχει κλείδωμα τιμής για 2 χρόνια! Υπάρχει κάποια άλλη που να δίνει μεγαλύτερο διάστημα? Επεξ/σία 20 Μαΐου 2022 από Christos Vvs
vagos789 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δεν ξερω ποσο αξιοπιστο ειναι αυτο το κλειδωμα που λες ή αν οταν θα ερθει η ωρα η ασφαλιστικη θα σου πει για υπερασφαλιση Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο σημαντικο εκτος αν εχεις smart και το παρκαρεις χυμα στο κεντρο της Αθηνας 1
G.bar Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, Christos Vvs είπε Γνωρίζετε ποιες ασφαλιστικές παρέχουν την μεγαλύτερη χρονική διάρκεια σε κλείδωμα της αγοραίας αξίας του οχήματος σε περίπτωση κλοπής? Για μεικτή αναφέρομαι... Προσπαθώ να κάνω μια σύγκριση μέσω του insurancemarket, αλλά δεν βλέπω κάπου να το αναφέρουν αυτό στις λεπτομέρειες. Μόνο στην anytime βρήκα η οποία παρέχει κλείδωμα τιμής για 2 χρόνια! Υπάρχει κάποια άλλη που να δίνει μεγαλύτερο διάστημα? Είχα κάνει στην Allianz σε καινούργιο αυτοκίνητο εγγύηση αρχικης αξίας για 3 χρόνια. Είχε κοστίσει 500€ και για τα 3 χρόνια και ήταν extra συμβόλαιο άσχετο από το κανονικό που ήταν μικτή στην Ατλαντική Ένωση. Edit - Σε περίπτωση ολικής καταστροφής ή κλοπής, έπαιρνα κανονικά την αποζημίωση απο την μικτή και η Allianz κάλυπτε όλη την υπόλοιπη διαφορά μέχρι την αξία του τιμολογίου. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2022 από G.bar
tilaverboy Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 23 ώρες πριν, Christos Vvs είπε Γνωρίζετε ποιες ασφαλιστικές παρέχουν την μεγαλύτερη χρονική διάρκεια σε κλείδωμα της αγοραίας αξίας του οχήματος σε περίπτωση κλοπής? Για μεικτή αναφέρομαι... Προσπαθώ να κάνω μια σύγκριση μέσω του insurancemarket, αλλά δεν βλέπω κάπου να το αναφέρουν αυτό στις λεπτομέρειες. Μόνο στην anytime βρήκα η οποία παρέχει κλείδωμα τιμής για 2 χρόνια! Υπάρχει κάποια άλλη που να δίνει μεγαλύτερο διάστημα? Δείτε όπως σας είπε και ο άλλος κύριος την Allianz. Εγώ έχω κλειδωμένη την τιμή για επιστροφή όλου του ποσού. Κόστος 760 ετήσια με απαλλαγή 250 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα