Thukididis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Καλησπερα σας, ποια θεωρειτε βαση της εμπειρία σας καλυτερη ασφαλιστικη εταιρεία για το αυτοκινητο σας μεταξύ των INTERAMERICAN , ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ , GROUPAMA , ALLIANZ , GENERALLI, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΊΣΤΗ O λογος που ρωταω δέχτηκα μια πολύ καλη προσφορα apo anytime της Interamerican και πολυ οικονομικη σε σχεση με αυτη που έχω τωρα και αναρωτιέμαι αξιζει το κοπο να μπω στη διαδικασια να αλλαξω η να παραμεινω σε αυτη που ειμαι τωρα;
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Αξιόπιστη ή καλυτερη; Και γιατί δεν κάνεις αυτήν που σου προτάθηκε;
Nabuko Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Είμαι κι εγώ σε μια ασφαλιστική με κάποιες καλύψεις και πληρώνω ένα ποσό. Έχω βρει άλλες 2 ασφαλιστικές με καλύψεις διάφορες και ζητάνε διαφορετικό ποσό. Τι προτείνετε? Να μείνω σε αυτή που είμαι ή να πάω σε κάποια απ' τις άλλες και αν ναι σε ποια απ' τις 2?
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Thukididis είπε Καλησπερα σας, ποια θεωρειτε βαση της εμπειρία σας καλυτερη ασφαλιστικη εταιρεία για το αυτοκινητο σας μεταξύ των INTERAMERICAN , ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ , GROUPAMA , ALLIANZ , GENERALLI, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΊΣΤΗ O λογος που ρωταω δέχτηκα μια πολύ καλη προσφορα apo anytime της Interamerican και πολυ οικονομικη σε σχεση με αυτη που έχω τωρα και αναρωτιέμαι αξιζει το κοπο να μπω στη διαδικασια να αλλαξω η να παραμεινω σε αυτη που ειμαι τωρα; Μια χαρα ειναι η anytime .Εκ πειρας για αποζημιωση . Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2021 από Γιάννης Platano
Thukididis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Αξιόπιστη ή καλυτερη; Και γιατί δεν κάνεις αυτήν που σου προτάθηκε; αξιοπιστη γιατι η τιμη των ασφαλίστρων είναι πολύ χαμηλή και φοβαμαι μήπως αμα μου συμβεί τίποτα χτύπα ξύλο δεν με αποζημιώσει η ασφαλιστικη συγκεκριμενα η anytime για τις ίδιες καλύψεις σε σχεση με τις άλλες ασφαλιστικες είναι -55€ κάτω στη τιμη των ασφαλίστρων δεν μπορει οι άλλες ασφαλιστικές να έχουν μικρή αποκληση μεταξύ τους της ταξεως 5-10 € πανω κατω και η anytime να είναι 55€ κάτω γι αυτο ρωτάω...
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Thukididis είπε αξιοπιστη γιατι η τιμη των ασφαλίστρων είναι πολύ χαμηλή και φοβαμαι μήπως αμα μου συμβεί τίποτα χτύπα ξύλο δεν με αποζημιώσει η ασφαλιστικη συγκεκριμενα η anytime για τις ίδιες καλύψεις σε σχεση με τις άλλες ασφαλιστικες είναι -55€ κάτω στη τιμη των ασφαλίστρων δεν μπορει οι άλλες ασφαλιστικές να έχουν μικρή αποκληση μεταξύ τους της ταξεως 5-10 € πανω κατω και η anytime να είναι 55€ κάτω γι αυτο ρωτάω... Θα κάνεις μικτή;Γιατί αλλιώς δεν σε νοιάζει αν πληρώνει η ασφαλιστική σου. Δεν νομίζω ότι κάποια απο αυτές που έβαλες να έχει πρόβλημα φερεγγυότητας
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Θα κάνεις μικτή;Γιατί αλλιώς δεν σε νοιάζει αν πληρώνει η ασφαλιστική σου. Δεν νομίζω ότι κάποια απο αυτές που έβαλες να έχει πρόβλημα φερεγγυότητας Και μικτη να μην εχει εχει σημασια η αξιοπιστια γιατι σε φιλικο διακανονισμο αν δεν φταις η δικη σου ασφαλιστικη πληρωνει . Περιμενω αυτες τις μερες 530+ΦΠΑ απο anytime που εχω μιας και του αλλου ηταν στον φιλικο διακανονισμο
dtzgr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Thukididis είπε γιατι η τιμη των ασφαλίστρων είναι πολύ χαμηλή και φοβαμαι μήπως αμα μου συμβεί τίποτα χτύπα ξύλο δεν με αποζημιώσει η ασφαλιστικη Σε ο,τι αφορά τις υποχρεωτικές καλύψεις, η ασφαλιστική σου θα αποζημιώσει τον άλλο. Ακόμα και στο φιλικό, από την ασφαλιστική του άλλου θα εξαρτηθούν πολλά, αφού σε πληρώνει μεν η δική σου, αλλά μετά θα τα πάρει από αυτή του άλλου. Για τις προαιρετικές καλύψεις (μεικτή, πυρκαγιά, κλοπή, καταστροφές κλπ) η απάντηση για το τι αποζημιώνει και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι μέσα στο βιβλίο με τους όρους ασφάλισης. Αν θες να βρεις διαφορές, πρέπει να καθίσεις να τα διαβάσεις και από τις 2 ασφαλιστικές σε αντιπαραβολή, για να δεις αν υπάρχουν διαφορές στους όρους ή στις καλύψεις, μέγιστα όρια στις αποζημιώσεις ανά περίπτωση ή απαλλαγές κλπ. Επίσης εξαρτάται από την αξία που αναγνωρίζουν για το αυτοκίνητό σου, οπότε και αυτός είναι ένας παράγοντας που πρέπει να λάβεις υπόψη πολύ σοβαρά αν πας για συμβόλαιο με προαιρετικές καλύψεις. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2021 από dtzgr 1
Thukididis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Μια χαρα ειναι η anytime .Εκ πειρας για αποζημιωση . Δηλαδή την προτείνεις? ρωταω επειδη βλέπω μεγαλη απόκλιση στο κοστος των ασφαλιστρων σε σχεση με άλλες ασφαλιστικες...
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 17 λεπτά πριν, Thukididis είπε Δηλαδή την προτείνεις? ρωταω επειδη βλέπω μεγαλη απόκλιση στο κοστος των ασφαλιστρων σε σχεση με άλλες ασφαλιστικες... Ναι μια χαρα ειναι ....
Thukididis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 9 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ναι μια χαρα ειναι .... οκ Σ ευχαριστώ! 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 13 ώρες πριν, Thukididis είπε δεν μπορει οι άλλες ασφαλιστικές να έχουν μικρή αποκλΙση μεταξύ τους της ταξεως 5-10 € πανω κατω και η anytime να είναι 55€ κάτω γι αυτο ρωτάω... Για να μπορέσεις να κάνεις μια σωστή σύγκριση, θα πρέπει : Α) Να ελέγξεις τα ασφαλιζόμενα κεφάλαια, Β) Τυχόν απαλλαγές της εταιρείας, Γ) Λοιπούς όρους. Είναι σύνηθες να "χτυπάνε" σε πρώτη φάση τον ανταγωνισμό, με χαμηλές - γενικά και αόριστα τιμές -, χωρίς να αναφέρουν ειδικοτερους όρους. Όταν φτάσεις λοιπόν στο σημείο να διαβάσεις με προσοχή τα ψιλά γράμματα, ενδέχεται να βρεις σοβαρές διάφορες, που εκ πρώτης όψεως δεν ήταν αντιληπτές.
funkopop Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Για groupama έχει άποψη κανείς; Μου βγάζει καλή τιμή μέσω insurance market
vagos789 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Τα τελευταια χρονια η αγορα ειναι πολυ υγιης και ελεγχεται αποτελεσματικα απο την τραπεζα της Ελλαδος Αυτο δεν σημαινει οτι αποκλειεται ποτε να παρουσιαστει καποιο προβλημα,σημαινει απλως οτι ειναι πια πολυ πιο δυσκολο να ειναι καποιος στο χωρο χωρις να εχει κεφαλαια,παλια γινονται σημεια και τερατα (Ασπις κτλ) Αποφυγετε απλως καποιες μικρες εταιρειες με εδρα Βουλγαρια,Ρουμανια κτλ που ελεγχονται απο τις δικες τους αρχες εκει (ισως ναι,ισως οχι) Ολες οι εταιρειες που εχουν αναφερθει στο παρων νημα ειναι μια χαρα
funkopop Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, vagos789 είπε Τα τελευταια χρονια η αγορα ειναι πολυ υγιης και ελεγχεται αποτελεσματικα απο την τραπεζα της Ελλαδος Αυτο δεν σημαινει οτι αποκλειεται ποτε να παρουσιαστει καποιο προβλημα,σημαινει απλως οτι ειναι πια πολυ πιο δυσκολο να ειναι καποιος στο χωρο χωρις να εχει κεφαλαια,παλια γινονται σημεια και τερατα (Ασπις κτλ) Αποφυγετε απλως καποιες μικρες εταιρειες με εδρα Βουλγαρια,Ρουμανια κτλ που ελεγχονται απο τις δικες τους αρχες εκει (ισως ναι,ισως οχι) Ολες οι εταιρειες που εχουν αναφερθει στο παρων νημα ειναι μια χαρα Ρωτάω γιατί μέχρι στιγμής έχω χρησιμοποιήσει μόνο Hellas Direct και Anytime και δεν έχω άποψη για τις υπόλοιπες και συγκεκριμένα για την Groupama που με ενδιαφέρει τώρα πχ πως είναι στις αποζημιώσεις αν χτύπα ξύλο γίνει κάτι, αν η οδική της Groupama είναι οκ κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα