Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Γειά σας αγαπητοί φίλοι, Φέτος ολοκληρώνω ένα όνειρο που είχα, και ήταν να σπουδάσω και να τελειώσω επιτυχώς την Δημόσια Διοίκηση και την οργάνωση του δημοσίου κτλπ. Μάλιστα με καλούς βαθμούς σε όλα τα εξάμηνα και πολύ προσπάθεια... Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι πολλά και έχω την ανάγκη να ακούσω τι θα έκαναν διαφορετικοί άνθρωποι στη θέση μου. Δεν έχω ολοκληρώσει την στρατιωτική υποχρέωση, έχω δουλέψει δύο χρονιά στον ιδιωτικό τομέα, έχω κάνει Erasmus+ στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Βαρκελώνη (το λέω σε περίπτωση που θέλετε βοήθεια, πληροφορίες) καί κάποια άλλα πράγματα όπως σεμινάρια κτλπ αλλά δεν θέλω να σάς κουράζω. Μπορώ για παράδειγμα να κάνω μεταπτυχιακό ίσως σε κάτι ανάλογο, Ίσως να πήγαινα στρατό και μετά το μεταπτυχιακό ή να έψαχνα για εργασία. Φοβάμαι πως άμα έκανα μεταπτυχιακό στο ίδιο αντικείμενο δεν θα ακουγόταν καλό στο μέλλον. Όμως κάτι άλλο.πού αναρωτιέμαι πολύ είναι κατά πόσο θα μπορούσα να αξιοποιήσω τις σπουδές μου στην Ελλάδα και όχι να πάω στο εξωτερικό... Ο στόχος μου είναι να κάνω μια δουλειά που να σχετίζεται με τις σπουδές μου. Οπότε... Τι θα κάνατε; Ευχαριστώ!!!
Land-decked Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Γιατί δε σε κρατήσει η εταιρία στην Ισπανία μετά το erasmus+? Μάλλον γιατί πληρώνει ψίχουλα μισθούς? Εκεί θες τουλάχιστον 2 χιλιάρικα για να πεις ότι ζω άνετα, αν δε κάνω λαθος.
velociraptoras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 9/10/2021 στις 5:37 ΜΜ, Land-decked είπε Γιατί δε σε κρατήσει η εταιρία στην Ισπανία μετά το erasmus+? Μάλλον γιατί πληρώνει ψίχουλα μισθούς? Εκεί θες τουλάχιστον 2 χιλιάρικα για να πεις ότι ζω άνετα, αν δε κάνω λαθος. Στο ερασμους δεν πας μονο για πρακτική, πας και για φοίτηση αν εισαι μικρο ετος. εμενα με ειχαν δεχτει στο 3ο ετος αλλά δε μπορεσα να παω λόγω οικονομικών Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από velociraptoras
ioankav Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 10 λεπτά πριν, velociraptoras είπε Στο ερασμους δεν πας μονο για πρακτική, πας και για φοίτηση αν εισαι μικρο ετος. εμενα με ειχαν δεχτει στο 3ο ετος αλλά δε μπορεσα να παω λόγω οικονομικών Άλλο πρόγραμμα το Erasmus, άλλο το Erasmus+. Στο Erasmus πας ανταλλαγή για να παρακολουθήσεις μαθήματα σε πανεπιστήμιο. Στο Erasmus+ πας για πρακτική σε κάποιον οργανισμό (συνήθως), ερευνητικό κέντρο, εταιρεία. Αφορά κυρίως φοιτητές στο τέλος των σπουδών τους, πχ τελευταιο εξάμηνο σε πρώτο/δεύτερο κύκλο σπουδών ή μόλις έχουν τελειώσει τις σπουδές τους. 1
epp Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Αν σε ενδιαφερει κυριως Ελλαδα πανε ξεμπερδεψε με το στρατιωτικο σου, οσο το αφηνεις για "μετα" μονο εμποδιο θα σου ειναι , ειδικα αν βγεις απο μεταπτυχιακο με φουλ ορεξη για εργασια και ξαφνικα φρεναρεις αποτομα για ενα 9μηνο. Κατα τα αλλα ξεκινα μια ερευνα για το τι μεταπτυχιακα υπαρχουν και σε ποια απο αυτα μπορεις να γινεις δεκτος με βαση το πτυχιο σου.
velociraptoras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, ioankav είπε Άλλο πρόγραμμα το Erasmus, άλλο το Erasmus+. Στο Erasmus πας ανταλλαγή για να παρακολουθήσεις μαθήματα σε πανεπιστήμιο. Στο Erasmus+ πας για πρακτική σε κάποιον οργανισμό (συνήθως), ερευνητικό κέντρο, εταιρεία. Αφορά κυρίως φοιτητές στο τέλος των σπουδών τους, πχ τελευταιο εξάμηνο σε πρώτο/δεύτερο κύκλο σπουδών ή μόλις έχουν τελειώσει τις σπουδές τους. δεν ειδα καθολου το +
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, ioankav είπε Στο Erasmus πας ανταλλαγή για να παρακολουθήσεις μαθήματα σε πανεπιστήμιο. Στο Erasmus+ πας για πρακτική σε κάποιον οργανισμό (συνήθως), ερευνητικό κέντρο, εταιρεία. Αφορά κυρίως φοιτητές στο τέλος των σπουδών τους, πχ τελευταιο εξάμηνο σε πρώτο/δεύτερο κύκλο σπουδών ή μόλις έχουν τελειώσει τις σπουδές τους. Στο erasmus+ μπορεις να κανεις ειτε σπουδες ειτε πρακτικη διαρκειας 3-12 μηνων. Μπορουν να πανε προπτυχιακοι φοιτητες που ειναι στο δευτερο ετος και πανω, μεταπτυχιακοι μεχρι και διδακτορικοι. Αν κανεις αιτηση πριν παρεις πτυχιο, μπορεις να πας και μετα την αποφοιτηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα