ourakot2 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα σας, Σκέφτομαι να αγοράσω το επερχόμενο pixel 6. Τι παίζει από διαθεσιμότητα των pixel γενικά στην Ελλάδα? Ρωτάω επειδή η Google δεν πουλάει ακόμα εδώ! Υπάρχει κάποιο κατάστημα που να τα φέρνει?
CaptainChris Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Θα δείς στο Σκρουτζ, όταν βγεί. Επίσης στα Αμαζον Γερμανίας, Ιταλίας και Ισπανίας.
ourakot2 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, CaptainChris είπε Θα δείς στο Σκρουτζ, όταν βγεί. Επίσης στα Αμαζον Γερμανίας, Ιταλίας και Ισπανίας. Το 5a πάντως που έχει ανακοινωθεί πόσο καιρό τώρα δεν το έχει φέρει κάποιο μαγαζί στο skroutz.
Spyka69 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5a Μόνο ΗΠΑ και Ιαπωνία. Αν έρθει Ευρώπη γενικά θα υπάρχει θέμα με τα bands Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2021 από Spyka69
konnak Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Νομίζω ότι η αγορά από fnac.fr είναι μονόδρομος αν δεν έχεις κάποιον να στο αγοράσει από ΗΠΑ και να στο φέρει. Γενικά, δεν υπάρχει service Ελλάδα, οπότε αν σου κάτσει στραβή θα πρέπει να το στείλεις εκεί απ' όπου το πήρες. Από skroutz θυμάμαι ότι οι τιμές ήταν πολύ ψηλότερες και δεν άξιζαν. Προσωπικά έχω το Pixel 2 από το 2017 και λίγο πριν τα 2 χρόνια χρειάστηκα την εγγύηση και αναγκάστηκα να το στείλω Αγγλία σε έναν φίλο για να κάνει τη διαδικασία αντικατάστασης. Τώρα είμαι σε φάση αναζήτησης επόμενης συσκευής και να πω την αλήθεια η έλλειψε service με αποθαρρύνει, αν και γενικά θεωρώ τα Pixel τα καλύτερα Android από άποψη εμπειρίας χρήσης - αρκεί να σου κάτσει καλή συσκευή., δυστυχώς στο QA (ειδικά μέχρι τώρα) η Google δεν είναι και πολύ καλή. 2
Fulgore Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, konnak είπε Νομίζω ότι η αγορά από fnac.fr είναι μονόδρομος αν δεν έχεις κάποιον να στο αγοράσει από ΗΠΑ και να στο φέρει. Γενικά, δεν υπάρχει service Ελλάδα, οπότε αν σου κάτσει στραβή θα πρέπει να το στείλεις εκεί απ' όπου το πήρες. Από skroutz θυμάμαι ότι οι τιμές ήταν πολύ ψηλότερες και δεν άξιζαν. Προσωπικά έχω το Pixel 2 από το 2017 και λίγο πριν τα 2 χρόνια χρειάστηκα την εγγύηση και αναγκάστηκα να το στείλω Αγγλία σε έναν φίλο για να κάνει τη διαδικασία αντικατάστασης. Τώρα είμαι σε φάση αναζήτησης επόμενης συσκευής και να πω την αλήθεια η έλλειψε service με αποθαρρύνει, αν και γενικά θεωρώ τα Pixel τα καλύτερα Android από άποψη εμπειρίας χρήσης - αρκεί να σου κάτσει καλή συσκευή., δυστυχώς στο QA (ειδικά μέχρι τώρα) η Google δεν είναι και πολύ καλή. Οπως είπαν και άλλοι,το θέμα είναι τι κάνεις εάν σου βγάλει πρόβλημα μετά τα 2χρόνια που κανείς δεν στο επισκευάζει πχ σου χαλάει οθόνη/μικρόφωνο/κάμερα. Για 2χρόνια αν κάποιος έχει σκοπό να το κρατήσει,άντε πες είναι οκ και χωρίς 5G. Μετά όμως παρακαλάς μην σου πάθει τίποτα.
konnak Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Έτσι είναι. Παίρνεις ένα ρίσκο σημαντικό. Θέλει λίγο τρέλα να πάρεις Pixel στην Ελλάδα (είπε ο κάτοχος Pixel ).
SergioX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Καλως τα δεχτηκαμε στην Ελλαδα:1260 το προ και 850 το απλο...τσαμπα πραμα!
Apoithaki Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Τελικά το 5G σίγουρα δεν θα λειτουργεί στην Ελλάδα;
basilis_k6 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, SergioX είπε Καλως τα δεχτηκαμε στην Ελλαδα:1260 το προ και 850 το απλο...τσαμπα πραμα! fnac
thelos257 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε fnac και τα μεταφορικα ποσα θα ειναι ;
sifis_1908 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Καλημερα παιδιά.για να μην ανοίγω άλλο θέμα γράφω εδώ μιας και θέλω να ρωτήσω για το πιξελ 6 προ. αν το παραγγείλω από το google store.θα έχω κάποιο θέμα με τελωνεία κλπ.η τιμή δεν είναι τελική που βγάζει νομίζω στα 900 δολάρια ;
MrRush Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 37 λεπτά πριν, sifis_1908 είπε Καλημερα παιδιά.για να μην ανοίγω άλλο θέμα γράφω εδώ μιας και θέλω να ρωτήσω για το πιξελ 6 προ. αν το παραγγείλω από το google store.θα έχω κάποιο θέμα με τελωνεία κλπ.η τιμή δεν είναι τελική που βγάζει νομίζω στα 900 δολάρια ; Δε γίνεται να το πάρεις σε μη Αμερικανική διεύθυνση από το .com και γενικότερα δεν γίνεται να σταλεί κατευθείαν Ελλάδα από Google Store 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα